хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Про правила виживання в Центрі Зайнятості

Хочу всіх попередити: не повторюйте моєї помилки...  НЕ ПОГОДЖУЙТЕСЬ ПРОХОДИТИ НАВЧАННЯ ЧИ КУРСИ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ !!!!
Я офіційно зареєстрований безробітний (стаж 14 місяців). Виплати мені тривали 9 місяців. Потім щоб якось виправдати таке довге перебування на обліку в Центрі Зайнятості, мені запропонували пройти навчання, я погодився і вибрав 2-х місячні комп'ютерні курси. (До речі курси гарні, хто мав бажання то міг підтягнутись непогано!).
Тепер я отримав направлення на роботу згідно свого досвіду комірник,( до курсів не має відношення). Мене хотіли брати на роботу, але я відмовився бо почав вже стажування на іншій роботі. Отже отримав запис "особа відмовилась". В ЦЗ сказали - так не можна! Держава оплатила мої курси, тому я не можу відмовлятись, якщо відмовлюсь - буду оплачувати свої курси!
ЩЕ РАЗ ПОВТОРЮЮ, ПІСЛЯ ПРОХОДЖЕННЯ КУРСІВ НЕ МОЖНА ВІДМОВЛЯТИСЬ ВІД РОБОТИ ЖОДНОГО РАЗУ! МАЙТЕ ЦЕ НА УВАЗІ!

1

Коментарі

Гість: djeromo

15.06.13, 22:28

Во какое кидалово !

    25.06.13, 22:32

    піди на роботу і звільнись!

      Гість: ego39

      35.06.13, 22:41

      1.Конституція України забороняє працю примусову!
      2.Жодним нормативним документом не передбачене повернення коштів за навчання!
      Не вірте чиновникам! І проконсультуйтесь з юристом!!

        Гість: ЛемБой

        45.06.13, 23:20

        Це легко писати тим,де вибір роботи. А де нема вибору-всі рвуться на курси,бо хоч якусь роботу отримають.

          55.06.13, 23:29

          Интересная инфа.

            Гість: юнона_176

            66.06.13, 00:05

            Згідна з вами. Мала справу з Дрогобицьким ЦЗ у 1996 - враження були не найкращі. "Знаходять" тобі, наприклад, роботу - ходити по установах, продавати білети на вистави місцевого театру, зарплатня - комісія з продаж. А об"яви про цю "чудову" роботу- на кожному стовпі. І не важливо, що робота не по спеціальності (у мене вища освіта, диплом -ну і що), - пишуть 1шу відмову.Потім пропонують двірником - 2га відмова. І хамство.
            Недавно пішла у 2 раз, вже у 2013. З поганим передчуттям. Інтуіція мене не підвела - нічого майже не змінилося. Є дві помітні зміни - по-перше, ЦЗ перейшов у нове приміщення, поробили комфортні затишні кабінети, ламінат, плитка, пластикові вікна, таке враження, що працівників і відділів стало рази у3 більше з 96 року.

              Гість: юнона_176

              76.06.13, 00:13Відповідь на 6 від Гість: юнона_176

              Але відвідувачів майже немає!!! Я приходила 3 рази і бачила може 3-4 людини. Тепер в ЦЗ нова "мулька" - вони відмовляються тебе реєструвати: "Прийдіть завтра, в нас складна система реєстрування, само реєстрування триває 45 хвилин, зараз не вдасться." (сидить у залі щось 3-4 працівниці, клієнтів - ноль, але - прийдіть завтра...). Я так зрозуміла, що мене мій ангел-хоронитель відводить від того, щоб мати справи з цією шарашкіною канторою, і в 4й раз вже не пішла. Знайомі сказали, що добре зробила. Власне, описали щось подібне вашій ситуації - що роботу знайти вони все одно не допоможуть, а ще і клопіт будеш мати, якщо власноруч знайдеш працю.
              Одне дуже непокоїть - що стільки дармоз"їдів сидить і нічого не робить, отримуючи зарплатню.......