хочу сюди!
 

Татьяна

57 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Блог Провінційного Растамана. Про дівчат і мачо.

Хочу написати про такий собі стереотип, гендерну не справедливість. От реально, в одній і тій самій ситуації хлопця називають мачо а дівчину шалавою. Дебілізм - чесне слово! Народ, ми в 21 столітті живемо, час позбутися подібних стереотипів!
Особисто я не бачу нічого поганого в тому що, вільна дівчина (жінка) часто міняє сексуальних партнерів! Зрештою від життя треба брати максимум, а секс це не від'ємна частина того самого життя! Я офігівааю з пацанів які гонять на дівчину за те, що вона багато з ким переспала! Йопта! А ТИ що кращий? Так само як і пацани хочуть переспати з максимальною кількістю дівчат, так само і дівчата хочуть попробувати з різними хлопцями! І нема чого їх називати шалавами!
А тепер чисто егоїстичні думки з цього приводу)))
Пацани! Звертаюся до вас! От більшість з нас хочуть щоб їхня дівчина була "максимально цнотлива", тобто щоб в на її рахунку була як найменша кількість хлопців. Але з це тупо! Ви просто не отримаєте того кайфу, який можна отримати з дівчиною яка вже шарить в тому ділі! Ну звичайно, якщо вам подобається секс з колодою, то як кажуть "жовто-блакитний Вам в руки!" Досвідченна дівчина це просто знахідка! Але ж їй треба десь набратися того досвіду! А де здобувається досвід як не в "польових" умовах?
Народ, не називайте дівчат шалавами тільки через те що вони люблять секс! Секс приносить задоволення, так само як маріхуана чи алкоголь, і робить життя кайфовішим! Але на відміну від алкоголю і трави, він не шкодить здоров'ю! Але щоб все було гуд, секс обов'язково має бути захищеним і безпечним! Тому користуйтесь всіма можливими методами захисту!
КОХАЙМОСЯ! БО МИ ТОГО ВАРТІ!
5

Коментарі

Гість: Oxanka_Oxi

122.03.12, 14:31

    222.03.12, 14:39Відповідь на 1 від Гість: Oxanka_Oxi

      Гість: Ябывдул

      322.03.12, 15:02

      как сказал главврач одной буржуйской клиники: я уже 30 лет работаю врачем, и за эти 30 лет ко мне не пришел ни один человек лечить последствия курения марихуаны, чего не сажешь об алкоголе. Так вот это велось к необобщению, ибо от секса последствия могут быть еще плачевнее чем от алкоголя А блядьми/блядунами называют скоре не тех, кто часто меняет партнеров, а тех, кто неразборчив в выборе (опятьже чаще всего это после принятия алкоголя). Так что желаю всем много секса по взаимной любви и пох на тот опыт

        422.03.12, 15:10

        Многие мужчины говорят, что любят они красивых, а женятся на порядочных.Ну вообще-то старая как мир истина звучит несколько иначе - "одних е@ут, а на других женятся".

          522.03.12, 15:35

          В каждом возрасте свой кайф! Мне ещё рано для секса.

            622.03.12, 21:43Відповідь на 5 від Кайфи

            Це добре! Не спіши бути дорослою!

              722.03.12, 21:44Відповідь на 3 від Гість: Ябывдул

                822.03.12, 21:45Відповідь на 4 від Ninel-00

                Не згідний з цим твердженням...

                  923.03.12, 21:52

                  По сути это стереотип и есть. А стереотипы, возникают в результате воспитательной деятельности, на основе общественной морали. Надо просто детей, в семье и школе, учить, что разнообразие сексуальных утех, а так же частая смена партнеров, есть нормальной и неотъемлемой частью половой жизни. Мультфильмы про это снимать, и так далее..
                  Тогда через пару поколений стереотип изменится, и да здравствует свободная любовь!
                  P.S.
                  Ну а насчет женитьбы, не стоит афишировать свои любовные подвиги, ведь все понимают что если девушка - "не девушка", то у нее до тебя, только один раз было. )
                  Ну а если, весь район в курсе...-Тогда, кто последний тот и папа...

                    1023.03.12, 21:55Відповідь на 9 від Китай

                    От! Істину глаголиш!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна