Профіль

Warge

Warge

Україна, Київ

Рейтинг в розділі:

Останні статті

Януковичі - нові власники i.ua

В зв"язку з тим, що i.ua від нещодавно належить "бізнесмену" Курченко - вважаю недоцільним писати й тим самим створювати контент для бізнесу Януковичів. Старі пости видаляю. Звісно, що бидлу пофіг й воно на цьому ресурсі залишиться. Всім небайдужим раджу перебиратись на інші ресурси.i.ua для мене тепер мертвий ресурс.

8 травня

"Не має значення, чи це жертви німецької авіації, чи жертви німецького Дрездена, стертого англо-американською авіацією, чи жертви блокади у Ленінграді, чи жертви у Хіросімі й Нагасакі. Ці всі люди загинули. Яку перемогу святкувати 9 травня? Одного режиму над другим, одного переможеного режиму, з якого питали за його злочини, і другого, що прикрив від справедливого суду інших злочинців, і ця перемога дала їм можливість творити злочини після війни", – каже Юрій Шухевич.

Асфальт

Методою вибіркових дзвінків на фірми, що займаються укладкою асфальту, я з'ясував наступне: вартість укладки 1 кв.м асфальту (включаючи насипання гравію) становить на сьогоднішній день 180 грн. Робіть висновки панове...

Цитата одна білоруська...

"Праблема людзей, якія лічаць, што беларусы, расейцы ды ўкраінцы — адзін народ, у тым, што яны ня могуць гэтага сказаць ані па-беларуску, ані па-ўкраінску." (с)

Дефляція? Ги.

Тут по сайтах новин підхоплено твердження що в Україні дефляція й це, типу погано.Я не розумію... що, писаки не скуповуються самі в супермаркетах? Ціни, в середньому виросли на 20 відсотків. Сири, ковбаси, шинки всілякі, м"ясо окремих категорій - все піднялось в ціні гривень на 20-40-60. Якісь позиції товарів зберігають сталу ціну, але десь половина - демонструє зріст.Що за куйня відбувається зі ЗМІ? Повилазило?

Ціна життя...

Кость Мєладзе збив на пішохідному переході жінку. Насмерть. Залишилось двійко маленьких дітей. Родичі жінки, що загинула, претензій до Мєладзе не мають...Зрозуміло, що грошей сім'ї - відсипали: вбивця може собі це дозволити. Але тут інше: звісно, що Мєладзе не посадять, звісно, що викрутять по амністії. Але...Панове, вам не остогидло те, що існує в нашому законодавстві можливість убити людину й залишитись безкарним? Навряд чи ви готові вийди на вулиці й вимагати від влади зміни законодавства...

Читати далі...

"Свобода" в дії

Депутат від ВО "Свобода" Андрій Тягнибок зрізав паркан, що був незаконно встановлений навколо Верховної Центральної Ради. Молодець, звісно.Якби ще підняли питання що того, хто віддавав розпорядження за наші гроші той паркан встановлювати та ще й переплатили чимало. А як ще притягнули б ту наволоч до адміністративної відповідальності за даремну витрату наших коштів...

Маленька перемога

Ну що ж, таки вийшло! Після того, як в мережі піднялась хвиля протесту стосовно бажання Roshen продавати свою продукцію в Україні з етикетками російською мовою - Порошенко відмовився від такої ідеї. Але...Засновник сайту "Дурдом" Роман Шрайк у коментарі Deutsche Welle зазначив, що хоча акція була не надто масштабною і проходила тільки в інтеренті, все ж це могло серйозно вдарити по іміджу Петра Порошенка, який виношує високі політичні амбіції. "Такий скандал Порошенку зараз не...

Читати далі...

Цитата року

"As if vampires and women both weren't insecure enough, get them together in one Malkavian body and look what happens." (с) Bertram TungЦитата року.

Про Герегу

Спостерігаючи за викрутасами покращувачів при підрахунку голосів на 215 окрузі й фальсифікаціями на користь Гереги... кажу наступне та закликаю інших: "мінімізувати або, по можливості, уникати придбання товарів в "Епіцентрі", власником якого є Галина Герега."Це заклик до тих, кому не все одно. Якщо ми не завжди можемо вплинути на владу, то вплинути на прибутки того, хто порушував закон - можемо.P.S. Відеодокази підтвердженого факту фальсифікацій - є.
Сторінки:
1
2
3
попередня
наступна