хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Пошук

Стрічка заміток за місяць

3-и роки тому. Весна прийшла...

[Приєднана картинка]Весна прийшла в місто Дніпро...Закохані роблять неймовірні вчинки...вулиця Академіка Янгеля, напис зроблено на балконі третього поверху...Мене вразила фраза: "раз і на все життя...." який же це величавий і величний потяг до прекрасного, потяг до, власне, життя!

Киевстар на тему корабЕльную ;)

[Приєднана картинка]Вот, что увидите, если проверите баланс на киевстаре [Приєднана картинка] [Приєднана картинка]

06.03. Ukrainian/

Оце так скажу. Зробив огляд українських постів. Кому важлива доля країни, кому умовний "пакєт крупи".Гадав Схід швидко здасться. А Захід та Центр будуть битись. Але те що я побачив шокувало. Те що вийшли окуповані міста на вулиці не з "хлєбом - сол"ю". Як і страждання Маріуполя. Білоруси незрозуміло воюють чи ні.Можливо бавовна й чекає руцкеміра. Але бажає, щоб все зробили замість неї. Як у Криму. І на вулиці йти не поспішає. А взагалі скрізь погоду робить не...

Читати далі...

Коньяк.

  • 06.03.22, 08:27
А ведь я его так и не купила тогда , год назад, и вообще не купила , а сейчас не наливают . Долго не хотелось мороженого с коньяком и не хочется , но ведь НЕТУ , а , когда нету , моя хотелка начинает хотеть невероятно . Хорошо, что я курить бросила . Да и вообще все хорошо , кроме войны .Как оказалось . [Приєднана картинка][Приєднана картинка][Приєднана картинка] Доброе утро, с праздником , православные . Мир это отсутствие войны .

Весна прийшла і МИР прийде......

[Приєднана картинка] [Приєднана картинка][ Читати далі ]

Українська земля народжує найкращих синів...

[Приєднана картинка] [Приєднана картинка][ Читати далі ]

Наши очень бережливы ;)

[Приєднана картинка]В Нидерландах с помощью граффити увековечили украинских фермеров, которые угнали у российских солдат бронетехнику.

Моральная поддержка Украины

[Приєднана картинка][Приєднана картинка][Приєднана картинка][Приєднана картинка][Приєднана картинка][Приєднана картинка]А так же:Арнольд Шварценеггер, Дэвид Линч, Бенедикт Камбербетч, Деми Мур, Эштон Катчер, Мила Йовович, Мила Кунис, Мадонна, Джек Николсон, Уэйн Гретцки, Доминик Гашек.

Welcome to hell!

  • 05.03.22, 23:06
[Приєднана картинка] Главарь донецьких бандюків Денис Пушилін повідомив про смерть Володимира Жоги, керівника збройного угруповання "Спарта". Джерело: російська служба BBC. Деталі: Жога "Воха" у минулому був особистим водієм бойовика Арсена Павлова "Мотороли", вбитого у 2016 році у Донецьку. НЗФ "Спарта" на окупованих територіях Донбасу вважається "одним із найефективніших підрозділів" ОРДЛО. ...

Читати далі...