Про співтовариство

Дозволено все, крім свободи рухів, совісті, переконань.
Вид:
короткий
повний

Спільнота мазохістів

Міф про ментального фенікса

  • 24.12.09, 11:47
Розгрібаючи купу праху, воно вилазить. Блііннн. Живуче ж гаденя оце пташеня фенікса. Ти його лопатою по голові і так, і сяк, і ямку глибоку вирив, і горбик насипав зверху. Так не вляжеться тамка, зараза така, -- мусить вилізти. І батьки в неї останні мазохісти: треба ж було породити таку потвору, що вуха ріже і очі коле. Вчора по Discovery вкотре про зсуви показували - то мені якраз здавалося, що про неї: доста одному камінчику в основі твоєї старанно виплеканої конструкції перейти в нестабільний стан, і усе -- рухне, як пити дати рухне. І то лише питання часу. Але ж яким же дурнем треба було бути, щоб понадіятися навпаки. Як же мені набрид цей закон природи, то навіть не закон бутерброда, то закон Правди. 

Про безсоромність і розбещеність...

  • 06.08.08, 15:40
"Безсоромна дитина подібна до квітки без запаху." (перше для Крика)
Арабська приказка

"Матір'ю розбещеності є відсутність радості, а не радість"  
Фрідріх Ніцше


Свідки довго не живуть.

  • 27.06.08, 01:32
Я ж попереджав.


Сльози...





Feel the touch of tears that fall
They won't fall forever
In the way the day will flow
All things come, all things go



Картинка морального мазохізму з підтекстом.

  • 17.06.08, 20:44
     Любов - це система безмежних посилань, бажання відобразитися в іншому. Вона вмирає тоді, коли інший прокидається від чар і бачить нас не вершиною неперевершеною, а простим об’єктом серед інших. Тонке чуття любові може розвіятися під поглядом третього, через нього кожен з двох закоханих бачить себе якби зі сторони і починає відчувати і себе, і іншого об’єктом. Як результат, чари зникають. В цьому криється прихована справжня причина того, чому закохані хочуть залишатися наодинці, поява третього, ким би він не був, руйнує їх любов. На думку Сартра, людина не є терплячою пасивною істотою, вона притримується своєї поведінки і вчинків. Тобто, всьому, що з нею відбувається, людина дозволяє відбуватись (саме тому вона відповідальна за своє власне життя). Це саме стосується і любові, вона приходить до нас не всупереч нашої свідомості і свободи, а разом з ними. Це означає, що любов є грою, в яку вільно вступає і дає себе втягнути наша свідомість. Ми любимо - отже ми МАЗОХІСТИ.

Не для емо і зі слабкими нервами.






Я розумію, що може бути боляче.

Я розумію, що боляче всередині.

Я розумію, що фізичний біль притуплює те, що наболіло у душі.

Я розумію, що кожен хоче робити з собою те, що вважає за потрібне.

Але...

Я не можу найти цьому виправдання.

А Ви?




















Пересторога віртуальним садистам.

  • 17.06.08, 09:58
В понедельник, 16 июня, в федеральном суде Лос-Анджелеса Лори Дрю (Lori Drew) не признала себя виновной в использовании фальшивого аккаунта сети MySpace, приведшем к самоубийству 13-летней Меган Мейер в декабре 2006 года, сообщает Associated Press. Дрю была освобождена под залог в 20 тысяч долларов. Судебное разбирательство заняло всего несколько минут. Дрю и ее адвокат отказались давать комментарии журналистам. Дальнейшее рассмотрение дела назначено на 29 июля.

49-летнюю жительницу Миссури обвиняют в том, что она помогла создать фиктивный аккаунт сети MySpace, якобы принадлежащий 16-летнему подростку Джошу Эвансу (Josh Evans). Дело рассматривается в Калифорнии, где находится штаб-квартира MySpace. Уже впоследствии законодатели штата Миссури одобрили законопроект, признающий оскорбления через интернет незаконными.

13-летняя Мэган Мейер, жившая на окраине Сент-Луиса, дружила с дочерью обвиняемой. После ссоры подруг Лори Дрю, создав аккаунт сети MySpace под именем Джоша Эванса, начала общаться с Мэган. Так Дрю хотела выяснить, что Мэган о ней думает.

После нескольких недель виртуального флирта несуществующий подросток перешел к оскорблениям. В последнем сообщении, поступившем с аккаунта Эванса 16 октября 2006 года, значилось: "Без тебя мир был бы лучше". Спустя 20 минут мать Мэган нашла дочь повесившейся в стенном шкафу.

Узнав о происшедшем, Лори Дрю уничтожила аккаунт и впоследствии отрицала, что зарегистрировалась в MySpace и общалась с Мэган Мейер. Однако в апреле 2008 года сотрудница принадлежавшего Дрю рекламного агентства Эшли Гриллз (Ashley Grills), созналась, что зарегистрировала аккаунт Джоша по просьбе обвиняемой и написала последнее сообщение от его имени. Сочтя, что шутка зашла слишком далеко, Гриллз хотела разозлить Мэган и прекратить ее общение с Джошем.