Про співтовариство

Для кохання немає обмежень у віці! Кожна людина здатна кохати і бути коханою. Головне,зберегти це чарівне відчуття душі, бути вдячним вищим силам за те, що тобі дали можливість це відчувати, вміти насолоджуватися красою людської душі, людського тіла. Тут можна розмістити картинки, фото, відео,цікаві статті, сюжети, вірші про кохання, життєві історії, романтику, музику, гумор , корисні поради , бесіди . Учасники співтовариства можуть розміщувати тут свої цікаві пости. Активно включайтеся у життя товариства, пишіть про те, що вас хвилює, діліться своїми почуттями, відчуттями, досвідом. Можливо саме це допоможе комусь зберегти кохання, чи врятувати сім"ю. Ласкаво просимо !!!
Вид:
короткий
повний

ЛЮБОВ, ЕРОТИКА , СЕКС

Ранок

  • 21.12.15, 07:23
  Ранній ранок. Навіть годинник, який має нас розбудити, ще солодко спить.
Ти трешся носом об мою скроню, куйовдиш пальцями моє волосся, я прикидаюся, нібито ще сплю. Твої теплі губи , наче невагомі метелики, торкаються моїх заплющених очей, лоба, вкриваючи лице ніжними поцілунками...
 З тихим бархатистим сміхом злегка кусаєш за шию. Прикидатися далі неможливо, я стискаю тебе в обіймах. 
 Доброго ранку, кохана!!!!

Порнографія.

  • 20.12.15, 19:26

Порнографія (грец.  (порні) — «проститутка» і грец.   (графі) — писання) — вульгарно натуралістичне, непристойне зображення статевого життя в живописі, літературі, кіно, фотографії тощо, або словесне описаннястатевого акту, які мають за мету сексуальне збудження; твори, що містять таке зображення[1]. Це поняття схоже, але відмінне від еротики, однак ці терміни часто вживаються взаємозамінно.

В основному, «еротика» використовується, коли маються на увазі елементи мистецтва чи чуттєвості, а «порнографія» частіше вживається для означення відвертого статевого акту. Межа між «еротикою» і «порнографією» є часто дуже суб'єктивною, перший термін зазвичай використовується у позитивному значенні, в той час, як «порнографія» має більше негативного змісту.

В Україні на сьогоднішній день Національна експертна комісія з питань захисту суспільної моралі затвердила критерії розмежування порнографії та еротики. В середині лютого 2007 р. комісією було затверджено критерії стосовно друкованої, аудіовізуальної, електронної й іншої продукції, реклами, а також переданих і отриманих по комунікаційних лініях повідомлень і матеріалів, які належать до порнографічної або еротичної продукції.

  • Порнографією варто вважати детальне зображення сцен статевого акту і деталізовану демонстрацію оголених геніталій, якщо вони використовуються для збудження сексуальних інстинктів глядачів без будь-якої художньої або навчальної мети.
  • До еротики відносяться зображення оголеного тіла, а також геніталій — якщо кількість таких зображень не перевищує 20% від загальної кількості зображень і 50% від площі кадру або всього зображення. Показ відвертих сцен на дальньому плані «без явної візуалізації взаємодії геніталій» варто вважати еротикою, а демонстрацію групових і гомосексуальних зносин на передньому плані, сцен сексуального насильства і статевих збочень- порнографією.


Порнографія буде видалятися.

Пи.Си. Постячи свою замітку будьте взаємоввічливі, перевірте чи не запостив щось нещодавно хтось інший, витримуйте інтервал в годину, а якщо в когось "заміточна діарея" то повідомляю, що замітку можна заздалегідь запланувати на будь який час, а то виходить весь день пусто, потім кожні десять хвилин замітка. 

демон іскусітєль..

  • 14.12.15, 20:11
у нас все було (і є) неправильно...
солодкий мед отрути, ми разом, і в той же час окремо....
ти демонша (ні ти не погана, просто такою ти створена) спокусивша (ні я не янгол) простого, слабкого смертного, не встоявшого перед твоїми чарами в момент слабкості....
...який солодкий трунок твоїх вуст, здається я здатний продати душу заради цьої солодкої муки...
 як я розумію Адама який спокусився на пропозицію своєї Єви, яка привела його до погибелі... 

ідеальний ранок.

  • 13.12.15, 08:29
без коментарів.... (моїх lol)

от як треба..


... постити Діда Мороза в еротиці і сексі ! lol





Дід Мороз і якась відморожена snegurka

Одна чи Дві

  • 09.12.15, 12:36
Саме так, мова йде про двоєжонство (далі вже три там чи чотири не важливо) не просто про секс в трьох, а про постійне співіснування.
Бо якщо разок покувиркатися знайдуться охочі (і не тільки серед чоловіків, багато жінок теж не відмовилися б) то постійні стосунки з декількома партнерами не всим будуть під силу. І я зараз не про чоловічу "силу", а про моральну, бо не завжди двом людям вдається нормално співіснувати....


але на мою думку справа тут не в кількості а в особистих рисах і бажанні. Як моя бабця казала - хата не тісна, якщо челядь не збісна .

Пи.Си. в Українському законодавстві не передбачене ніяке покарання за ДЖ lol

47%, 15 голосів

13%, 4 голоси

19%, 6 голосів

9%, 3 голоси

13%, 4 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

шеф

  • 09.12.15, 11:06

- Хто тут опіздав на роботу?