Про співтовариство

Для кохання немає обмежень у віці! Кожна людина здатна кохати і бути коханою. Головне,зберегти це чарівне відчуття душі, бути вдячним вищим силам за те, що тобі дали можливість це відчувати, вміти насолоджуватися красою людської душі, людського тіла. Тут можна розмістити картинки, фото, відео,цікаві статті, сюжети, вірші про кохання, життєві історії, романтику, музику, гумор , корисні поради , бесіди . Учасники співтовариства можуть розміщувати тут свої цікаві пости. Активно включайтеся у життя товариства, пишіть про те, що вас хвилює, діліться своїми почуттями, відчуттями, досвідом. Можливо саме це допоможе комусь зберегти кохання, чи врятувати сім"ю. Ласкаво просимо !!!
Вид:
короткий
повний

ЛЮБОВ, ЕРОТИКА , СЕКС

Як толерантно запропонувати секс? Поради від ООН. Підстолом.

Хочеш роздягнемось та побачимо, що з цього вийде?Вжаримо?Попестимо твій ноутбук моєю флешкою сьогодні?Поставимо мою голочку на твою платівочку заради гарної музики?Може тойво? (чогойво, ваше загробне життя!!!)Повний перелік тут , насолоджуйтесь.Не знаю, може я вже старий. Але враження таке, що світ недавно повернув кудись не туди.

І так буває... 18+

  • 29.05.19, 18:09
Аркадий вместо секса с ОльгойБелье погладил, вымыл пол, есть приготовил.И у Ольги оргазм случился сам собой.

Випадок у Києві.

Ось як буває! Бойова блондинка у рожевому!Дивитися усім, не пошкодуєте!ВІДЕОЯкщо хтось не роздивився - це Порше Бокстер. Коштує в Україні від 6 347 510 грн до 7 277 400 грн