хочу сюди!
 

Инна

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

Він їсть морозиво - а ми дізнаємося про нього більше


Холод або запал: дізнаємося про чоловіків більше за допомогою морозива...


Або як морозиво допоможе  дізнатися таємниці чоловічого характеру.

Холод або запал: дізнаємося про себе більше за допомогою унікального літнього тесту


1. Солодощі в вазочці

Така подача морозива не припускає перекусу на ходу, а вимагає присісти, посмакувати, не поспішати. А значить, мужчина, який вибрав цей варіант, однозначно віддає перевагу комфорту, любить отримувати задоволення від життя, вміє насолоджуватися процесом. Аби лише за своєю насолодою про жінку не забув.

2. Вафельний стаканчик 

У сучасному світі такі чоловіки - рідкість. Вони прості, але в той же час цікаві, ніколи не набридають і володіють завидною постійністю. З ними впевнено і спокійно. Їм можна зателефонувати о першій годині ночі, розраховуючи на допомогу і добру пораду. Часто із-за того, що їдять багато морозива, не можуть накопити грошей на телефон.

3. Морозиво в брикеті

Його вибирають чоловіки, які вміють долати труднощі і отримують задоволення від їх подолання. Легких шляхів вони точно не шукають. Творчі і чутливі натури, які обирають безлад, ніж ідеальну чистоту. Уміють добре посміятися. Але пилюку в квартирі заставлять витирати щодня.

4. Ріжок з начинкою

Цей мужчина тільки на вигляд здається звичайним, а насправді у нього дивовижний внутрішній світ, про який багато хто і не підозрює. Швидше за все, він просто не всім дає можливість туди зазирнути. Однозначно володіє терпінням і любить докопуватися до істини. Може реально задовбати своїми докопуваннями.

5. Радість на паличці

Чоловік, який любить їсти таке морозиво, дуже сексуальний і грайливий. Він обожнює пустувати і зазвичай перебуває в піднесеному настрої. Душа компанії, який вміє завести і розважити будь-яку кількість людей. Ну і жінку, звичайно. Інколи дві-три одночасно.

6. Заповітні кульки

 Про такого нічого не можна сказати напевно. В одній ситуації це одна людина, в іншій - зовсім протилежна. Іноді виникає відчуття, що у нього багато масок і завжди незрозуміло, яку він зараз вибере. Талановитий актор. Схильний в стосунках заграватися.

7. Цілий торт

Той, хто вибрав цей варіант, дуже щедра людина. Він любить робити приємність і сам отримує від цього задоволення. При цьому йому дуже важливо чути на свою адресу слова похвали. Компанійський, який люблять усамітнюватися вкрай рідко і ненадовго. Може ходити наліво. І направо.

 

 А яке морозиво люблять мужчини нашого сайту?

Голосувалка внизу.


6%, 2 голоси

25%, 9 голосів

11%, 4 голоси

33%, 12 голосів

17%, 6 голосів

3%, 1 голос

6%, 2 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
14

Коментарі

116.05.17, 10:43

п.2 .... а тепер почитаєм....

    216.05.17, 10:46

    Урок математики. Учительница: - Дети, а теперь решите задачу: "На дереве сидит 5 птиц. Пришли охотники и подстрелили 3. Сколько осталось на дереве птиц?" Вовочка: - Мариванна, нисколько — они бы улетели после звука выстрелов! - Вовочка, неважно как бы они себя повели , это просто математическая задача, которую надо решить. Но мне нравится ход твоих мыслей. Садись. — Мариванна, а можно вам загадку загадать? - Ну давай, Вовочка. - Значит идут по улице 3 женщины, и едят мороженое. Одна его кусает, другая — лижет, а третья — и лижет и кусает. Так вот, какая из них замужем? Училка вся зарделась, покраснела: - Ну... та что и лижет и кусает... - А вот и нет. Та — у которой обручальное кольцо на руке. Но мне нравится ход ваший мыслей!!!

      316.05.17, 10:47

      я-за мужа-намба три

        416.05.17, 10:47Відповідь на 1 від НеЖриМоэСало5

        п.2 .... а тепер почитаєм....
        Ти за що галаснув?

          516.05.17, 10:48Відповідь на 4 від Ми Ла

          п.2 .... а тепер почитаєм....Ти за що галаснув?так написано п2. хулі неясно...

            616.05.17, 10:49Відповідь на 2 від ahead

            Урок сколько — они бы улетели после звука выстрелов! - Вовочка, неважно как бы они себя повели , это просто математическая задача, которую надо решить. нравится ход твоих мыслей. Садись. — Мариванна, а можно вам загадку загадать? - Ну давай, Вовочка. - Значит идут по улице 3 женщины, и едят мороженое. Одна его кусает, другая — лижет, а третья — и лижет и кусает. Так вот, какая из них замужем? Училка вся зарделась, покраснела: - Ну... та что и лижет и кусает... - А вот и нет. Та — у которой обручальное кольцо на руке. Но мне нравится ход ваший мыслей!!!а морозиво яке їсте? Радість?

              716.05.17, 10:49Відповідь на 3 від disu

              я-за мужа-намба три трохи тиран?

                816.05.17, 10:51Відповідь на 7 від Ми Ла

                я-за мужа-намба три трохи тиран?ніграма

                  916.05.17, 10:53Відповідь на 8 від disu

                  я-за мужа-намба три трохи тиран?ніграма
                  а ти хоч би сказала, що замітка не в "еротиці"

                    1016.05.17, 10:58Відповідь на 9 від Ми Ла

                    ану переклади на укр мову прідложеніє....
                    я нехочу кушать марожєное патаму шо ано халоднає і дарагоє...

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      7
                      8
                      12
                      попередня
                      наступна