хочу сюди!

ЕЛЕНА

53 роки, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-53 років

Штучний інтелект як перекладач з котячої та собачої.

Штучний інтелект як перекладач з котячої та собачої: реальність ближче, ніж здається!

Як це працює?

Новітні алгоритми машинного навчання вже здатні аналізувати вокалізацію та міміку тварин. Вони розпізнають, коли кіт просить їсти, коли пес хоче гуляти, і навіть можуть передбачити настрій улюбленця. Це не фантастика—а технологія, що поступово впроваджується у світ домашніх тварин.

Переваги:

Глибший емоційний зв’язок – більше не треба гадати, чого хоче ваш улюбленець.
Розуміння потреб – своєчасна допомога, адаптація догляду.
Попередження стресу – швидке виявлення занепокоєння або дискомфорту.
Веселі моменти – спілкування з улюбленцем стане схожим на діалог, а не одностороннє вгадування.

Що далі?

Зараз проводяться дослідження, які доводять ефективність таких моделей. У перспективі можна очікувати інтеграцію ШІ-перекладачів у гаджети для власників тварин—наприклад, у вигляді мобільного застосунку, що в режимі реального часу транслюватиме "перекладені" емоції й наміри вашого пухнастого друга.

Чи готові власники котів та собак до такої революції?

Схоже, що так! Адже хто не мріяв би зрозуміти, чому його кіт о третій ночі стрибає по кімнаті або що саме означає той хитрий погляд пса? ШІ розширює межі спілкування, і ця технологія вже на порозі наших домівок. (Копілот)

5

Коментарі

19.05.25, 17:33

А потом и до рыбок в аквариуме доберутся. Когда там они захотят поплавать в Днепре около 18:00 (в собачий час).
Пока же надо виробляти гаджеты для сограждан, котрі не розуміють "собачої" мови.

29.05.25, 17:34

Чи допоможуть технології краще зрозуміти тварину?
    https://dev.ua/news/kormotekh-10-1733416749

39.05.25, 18:25Відповідь на 1 від The Martian

А потом и до рыбок в аквариуме доберутся. Когда там они захотят поплавать в Днепре около 18:00 (в собачий час).
      Пока же надо виробляти гаджеты для сограждан, котрі не розуміють "собачої" мови.
      А мене все мучає питання, як потім свиням в очі дивитися.

49.05.25, 19:03Відповідь на 3 від Ми-шутка

безмолвно

59.05.25, 19:16Відповідь на 4 від The Martian

безмолвнощоб відповіді не було...

69.05.25, 19:51Відповідь на 5 від Ми-шутка

ну хрю....
            там, кст, по ссылке целые залежи по теме заголовка, но я не осилил, так как нема собак и котов

79.05.25, 19:53Відповідь на 6 від The Martian

Наприклад,
              Модель, попередньо навчена людською мовою, краще розуміла й ідентифікувала собачий гавкіт, особливо після налаштування на звуки, що видають 74 собаки, а саме 21 французький пудель, 11 шнауцерів і 42 чихуахуа.

89.05.25, 19:54Відповідь на 7 від The Martian

Або... Розумний нашийний

Перекладач собачого гавкоту придумали корейські інженери. Вони створили розумний нашийник, який розпізнає емоції тварини.

99.05.25, 19:55Відповідь на 8 від The Martian

Чи
                  MeowTalk

Це додаток для смартфонів, який «перекладає» котяче нявкання людською мовою. Поки що застосунок обмежується 13 котячими фразами, як-от «Нагодуй мене», «Я злий/зла» та «Відчепись від мене».

109.05.25, 19:55Відповідь на 9 від The Martian

нявкання

Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      6
                      попередня
                      наступна