хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Із стрічки новин.

Класика. 
3

Коментарі

128.11.20, 04:06

ВЕЛИКОЮ ЛЮДИНОЮ дійсно був Блаженніший Любомир Гузар, патріарх УГКЦ (Української Греко-Католицької Церкви) !!!
У всі часи були в Україні достойні люди, от тільки на керівні посади весь час потрапляють якщо не приховані агенти Москви, то непотріб типу "овоча".
До якої категорії історія поставить діючого.... ???
А нє всьйо-лі равно !!!

У мене в місті під снігом та дощем кладуть асфальт, терміново розтринькуючи "КОВІДНІ МІЛІОНИ", настільки поспішають, що порушують всі діючи та існуючі "Будівельні Норми і Правила".
"Борці з корупцією" навіть не здатні вкрасти гроші з медицини, а пішли накатаним шляхом "регіоналів", які примудрялися на деяких проспектах Донецька міняти бордюри тричі на рік.
Доречі, кажуть і під окупацією ті ж "кадри" видовбують та закопують "порЄбрики", пиляючи бюджет ДНР

    23.12.20, 17:04Відповідь на 1 від Леонід

    Мав щастя бути особисто знайомим із Владикою. Людиною його величини вважаю ще пані Ліну Костенко.
    Про зеленого колаборанта-членограя говорити не хочеться. Надіюся дожити до того часу, коли на Майдані спорудять шибеницю у формі букви "Т" на її одному рукаві висітиме шоколадний, а на іншому зелений під-рас.
    Чи не звернули ви уваги на ту обставину, що від злодійської влади скиглять найбільше ті, хто за гречку чи кільку у томатному соусі приводять злодіїв у владні крісла.

      34.12.20, 05:43Відповідь на 2 від Мольфар

      ... Чи не звернули ви уваги....Як не звернути?
      800 символів не вистачить щоб все побачене описати!
      В серпні 2014 особисто спостерігав "кругові обстріли" Донецька чеченськими бойовиками. Щоранку та щовечора з південної околиці міста гатили "Градом" по колу, також навмання стріляли гарматою по місту з Шахтарської площі (це там де був Північний автовокзал та стоїть знаменитий "шахтар з брилою вугілля" , а у "мятєжного піпла" підгорало: "НЄзабудєм - НЄ прастім".
      Ті ж борці за "молоду республіку" спочатку виколупували банкомати з стін будинків, громили відділення банків, а зараз виють по всіх інтернетах про порушені "права на зароблену пенсію". Чому б не відремонтувати всі банкомати, не повернути в розграбовані приміщення комп'ютери, столи та стільці,а потім "качати права"?

        414.12.20, 11:55Відповідь на 3 від Леонід