Для всіх, хто зараз пише мені:
- 01.02.23, 18:28
- Україна понад усе!!
Автор:Андрій Панчишин Для всіх, хто зараз пише мені:
Ви дискредитуєте Україну, бо Зеленський, це зараз обличчя України для всього світу і так не можна про нього.
Отже:
Це найбільший абсурд який можна було придумати на банковій.
По-перше, розвідувальні служби США чи GB давно все знають , при чому до найменших деталей і швидше від нас.
По-друге, для простого народу в Британії, США,Канаді і інших цивилізованих країн - Зеленський не є обличчям України. Ні!
Тут просто потрібно зрозуміти одну просту річ, там люди ніколи не роблять з політиків ідолів. Ніколи. Мабуть тому вони і живуть дещо краще.
Якщо ти там на державній посаді допустився грубої помилки- одразу відставка і як правило робиш це добровільно. І не важливо, чи ти Байден, Джонсон, Зеленський чи хто інший. Прикладів є багато.
Тому зрозумійте, що ця думка, що не можна писати нічого поганого про владу, бо це дискримінація України і як деякі пишуть-праця на росію, цей абсурд нав'язаний вам тими, хто дуже не хоче, щоб про них говорили погане.

(бо до чого це може призвести, маємо наглядний приклад на росії)
Задумайтесь.
Та і якщо б союзники діяли згідно суджень нав'язаних вам банковою, то наприклад США вже б давно про нас забули, ще після ситуації з Коломойський чи після того, як Зеленський звинуватив їх у тому, що вони у нас сіють паніку і це шкодить нашій економіці.
Не ведіться на цей абсурд, обличчям України для всього світу- є Український Народ !
А влада повинна відповідати за свої вчинки перед народом в будь-якому випадку!
І до речі, якщо хтось і дискредитує Зеленського, то це в першу чергу він сам, та його команда, де одна половина калоборантів, які перейшли на бік росії, а друга половина- просто некомпетентні люди на державних посадах. При чому, ніхто без згоди Зеленського не отримав жодної посади, бо вся повнота влади у його руках.

Можливо для когось і може, особливо для тих, кому вона дуже незручна.
Але якщо так судити, то можна перемогти росію військовим шляхом, натомість самим стати рабами одного "царька", який дуже хоче, щоб на нього сліпо молилися і нічого поганого не писали, при чому всіляко нав'язує цю думку суспільству через телевізор. І на жаль це працює в деякій мірі.

9
Коментарі
JSanders
11.02.23, 19:04
Сором та ганьба...
Світ надає допомогу і ще повинен слідкувати, щоб ця шобла не крала... це жах.
NoTaRь
21.02.23, 19:04
Еммм. Моя відповідь на допис декотрого А.Панчишина буде по таким ж пунктам:
1) розвідувальні служби згаданих країн, з огляду на неофіційні але публічні заяви верховного керівництва, давали нам як нації три дні життя. Після лютого 22 заглохли на 3, 5 і т.д місяців, крякаючи вряди годи на фейсбучно- твітерських акаунтах в ролі всіляких інститутів досліджень чогось там
2) простий народ умовного Заходу з українських діячів знає тільки Зеленського, якби ми всі до нього не відносились. Залужному, Порошенку, Кличкам , псу Патрону etc можуть присвячуватись окремі сюжети, розділи , статті - цього всього є , проте з загальної картини вони не випадають. Юкрейн брейв за останні півроку трохи захололо, але у 2022 наша нація стала реально світовою сенсацією
NoTaRь
31.02.23, 19:16
3) ТАМ можуть робити з політиків ідолів. І навіть таких, на яких би ми, биті українці, і не подумали б- з сучасних Трамп , Берлусконі. І клясти своїх рятівників, коли б вони не були. - це Черчілль і Тетчер в UK. Дуже суперечливий де Голль. Люди, реклама яких значно перевищувала реальні справи- Гавел і Валенса. Можна продовжувати довго.
Зауважу, що жоден з них ( крім Черчілля) не був у шкурі Порошенка і Зеленського. І ось цей момент кожен західний обиватель собі в голові прокручує- якби ми всі в такій ситуації як українці вчинили? І відповіді самому собі переважно невтішні
NoTaRь
41.02.23, 19:28
4) якщо хтось на посаді допустився грубої помилки- скажіть ви памятаєте такі справи останнім часом? Я мало- колобрід по монаршому велінню в В.Британії, нещодавня в Словаччині , в Італії , ось в принципі і все, навскидки
NoTaRь
51.02.23, 19:35
набагато гірше буде , якщо ми дозволимо владі робити все, що їм заманеться - повністю погоджуюсь. Тут і додати нічого, просто своєю первинною довірою , тими 73% , ми суттєво звузили свої можливості критики і контролю. Останні здвиги не стільки були повязані з "аудитом США", а серйоним падінням довіри виборців. Загалом нічого хорошого в цьому немає, і Зе , можливо зробив деякі висновки
NoTaRь
61.02.23, 19:40
"... якщо хтось і дискредитує Зеленського, то це в першу чергу він сам, та його команда, де одна половина калоборантів, які перейшли на бік росії, а друга половина- просто некомпетентні люди на державних посадах. При чому, ніхто без згоди Зеленського не отримав жодної посади, бо вся повнота влади у його руках..."
Все так. І додати нічого. Тому виправлення цього в першу чергу лежить на ньому. Якщо будуть "виправляти" якісь міфічні "амери" , на що любить посилатись наш визнаний авторитет Аскольд - добре не буде точно, і навіть можливо, катастрофічно
Inna_19
71.02.23, 19:58Відповідь на 5 від NoTaRь
Я не була в 73% і близько не стояла. Мені подобається це Порошенко і Зеленський в одному ряду "Не були в шкурі Порошенка і Зеленського". Зеленський - маріонетка Кремля, дешеве хамло. Я реагую на інтелект і рівень, як Борменталь, і ніколи в одному логічному ряду не поставлю Шарікова і професора Преображенського. Звичайно, Порошенко - не святий, він лагідний узурпатор. Але, якщо обирати, краще свій узурпатор і лагідний, ніж чужий і не лагідний зовсім.
Так, для Заходу важко, коли народ такий героїчний і зашорений одночасно, доводиться грати в певні іміджеві ігри, але рано чи пізно платники податків там ставлять питання теж і вони мають право на ці питання.
Inna_19
81.02.23, 19:59Відповідь на 6 від NoTaRь
Аскольд ваш пропав десь, осиротіли ви, бідолажки. А де ж наш Аскольд? Агов!
NoTaRь
91.02.23, 20:09
"Чи може правда бути не на часі ?Можливо для когось і може, особливо для тих, кому вона дуже незручна"
Правда завжди на часі, навіть якщо вона непублічна. Проте майте на увазі що ця правда може бути використана проти вас. І без всякої вашої вини, добропорядних громадян- проти вас фактично і вдарить, наприклад висновок про обмеження допомоги Україні. А по потокам, деяким з яких більше 20 років- не вдарить.
Допомогаюча сторона абсолютно вправі вимагати цільове призначення допомоги, і не факт що ця ціль буде співпадати з інтересами корумпованих чиновників, але і з реальними державними інтересами чи допомозі громадянам. В окрему чергу- це грантові програми, через які відмивається бабло вже абсолютно безсоромно
NoTaRь
101.02.23, 20:13Відповідь на 7 від Inna_19
Я теж прихильник Порошенка, але якби Зе був маріонеткою Кремля- то ви би не жили. Я більше нічого не додам