наша вечная проблема! все провалы в Украине всегда были из-за отсутствия единства!! давайте може после победы будем вопросы задавать и тд!? и птять!! хватит сравнивать кремлёвского чмошника с Гитлером! вот аналогии вобще нету!
Ти вже це все казав, не повторюйся. Роби пости про "єдінство", хто тебе тримає? А я роблю пости такі, які вважаю за потрібне.ага..історія циклічна штука! ти знову хочеш говен порозкидати.. а я знову кажу давай після війни... єдність на всіх рівнях важливіша. хоча тут це не проблема... три каліки шо тут прочитають замітку великої погоди не зтворять..
Ми говоримо різними мовами...та які нах різні мови!!! вас птять , різномовних, історія ніфіга не вчить! так вже сталось шо зараз такий головнокомандувач! і така його команда. і функціі вони свої стараються виконувати. ото і фсьо!
Молодець. Значить, ти не різномовний, ти за них. А я проти. Чому ті, хто за них нічого не постять (крім Светя хіба), хто заважає?Я за перемогу!!!! і це зараз єдине про шо треба думати!
Коментарі
Вурдалак
121.05.22, 18:47
Путлєра і ЗЕлю на нари!
GalinaKiev
221.05.22, 18:59
Absender
321.05.22, 20:04
наша вечная проблема! все провалы в Украине всегда были из-за отсутствия единства!! давайте може после победы будем вопросы задавать и тд!? и птять!! хватит сравнивать кремлёвского чмошника с Гитлером! вот аналогии вобще нету!
Absender
421.05.22, 20:05Відповідь на 1 від Вурдалак
може таки после войны?
Inna_19
521.05.22, 20:22Відповідь на 3 від Absender
Ти вже це все казав, не повторюйся. Роби пости про "єдінство", хто тебе тримає? А я роблю пости такі, які вважаю за потрібне.
Absender
621.05.22, 22:08Відповідь на 5 від Inna_19
ага..історія циклічна штука! ти знову хочеш говен порозкидати.. а я знову кажу давай після війни... єдність на всіх рівнях важливіша. хоча тут це не проблема... три каліки шо тут прочитають замітку великої погоди не зтворять..
Inna_19
721.05.22, 22:16Відповідь на 6 від Absender
Ми говоримо різними мовами...
Absender
821.05.22, 22:38Відповідь на 7 від Inna_19
та які нах різні мови!!! вас птять , різномовних, історія ніфіга не вчить! так вже сталось шо зараз такий головнокомандувач! і така його команда. і функціі вони свої стараються виконувати. ото і фсьо!
Inna_19
921.05.22, 22:44Відповідь на 8 від Absender
Молодець. Значить, ти не різномовний, ти за них. А я проти. Чому ті, хто за них нічого не постять (крім Светя хіба), хто заважає?
Absender
1021.05.22, 23:22Відповідь на 9 від Inna_19
Я за перемогу!!!! і це зараз єдине про шо треба думати!