Про співтовариство

Сподіваюсь, що в цій рубриці будуть змістовні повідомлення.
Вид:
короткий
повний

Про все помалу

Так вони роблять НАС всіх разом

  • 13.10.21, 11:30
Глава фракции Слуга народа Давид Арахамия непублично встречался с депутатом ОПЗЖ, запорожским бизнесменом и дважды летал в Вену на самолете, который  структуры олигарха Дмитрия Фирташа сдают а аренду. Об этом говорится в новом расследовании журналиста Украинской правды Михаила Ткача.

16 сентября Арахамия в киевском ресторане Eshak встречался с депутатом фракции ОПЗЖ, миллионером Игорем Абрамовичем. Встреча продолжалась около двух часов. Абрамович был одним из подписантов обращения в Конституционный суд, из-за которого в Украине почти отменили антикоррупционную реформу и начался конституционный кризис. Источники УП называют его близким к бизнесмену Павлу Фуксу, который недавно попал под санкции СНБО, и бизнесмену Виталию Хомутыннику. 

Ни Арахамия, ни Абрамович не смогли вспомнить, что обсуждали на встрече. "Политические вопросы", – сказал Абрамович, но не смог уточнить, какие именно. Арахамия сказал, что встречается с депутатами всех фракций, кроме Евросолидарности. По его словам, с Абрамовичем он обсуждал "рабочие" вопросы. "У меня работа такая, я глава фракции, я собираю разного рода конструкции с точки зрения голосов", – сказал Арахамия. Третьим участником встречи в Eshak с Арахамией и Абрамовичем был депутат от СН Остап Шипайло, член комитета по вопросам энергетики. Именно с энергетикой, по словам Ткача, связаны бизнес-интересы Абрамовича. И именно в его автомобиле Шипайло покинул место встречи. 

Давитян в комментарии журналистам сказал, что "возле" ОП он ждал Арахамию, с которым договорился встретиться. На уточняющие вопросы ответил, что ходил на Банковую "на прием граждан". К кому именно, вспомнить не смог. При этом он отверг информацию о том, что курирует Запорожскую область от ОП. Арахамия подтвердил, что с 2014 году знаком с Давитяном, но к кому он ходит в ОП, не знает.

О встрече Арахимии на футболе с олигархом Игорем Коломойский ранее уже сообщалось.Также журналисты со ссылкой на полученные ими документы сообщили, что во время закрытого авиасообщения с Европой Арахамия дважды летал в Вену с женой на частном самолете, который принадлежит структурам, связанным с олигархом Дмитрием Фирташем.Арахамия объяснил это тем, что самолет Фирташа якобы был сдан некой большой авиакомпании, поэтому "это как вызвать Uber". В Вену Арахамия, по его словам, летал по медицинской причине, о которой не хочет "рассказывать на всю страну".







Перегузня

  • 11.07.21, 17:30

В окопи української армії на передовій пробралися гості з Червоної книги України - перегузня. Їх по країні залишилася близько сотні



https://twitter.com/i/status/1413475269835431937
https://twitter.com/ihorosha/status/1413706227037589507

Ареал виду та його поширення в Україні:

Ареал охоплює Пд.-Сх. Європу, Малу, Передню, Середню Азію і деякі райони Китаю. В Україні перев'язки поширена на території Запорізької, Донецької та Луганської обл. Основними біотопами перегузні являються відкриті безлісі простори у Степу, рідше - чагарники, долини річок та окраїни лісових масивів у Лісостепу.

Чисельність i причини її зміни:

В Україні мешкає біля 100 особин. Трансформація цілинних степів в агроценози, а також повсюдне зникнення ховрахів та сліпаків - основних жертв хижака.

Інший випадок



Як в воду дивився

  • 07.07.21, 12:00
Голова журі Каннського фестивалю режисер Спайк Лі виступив з промовою, у якій пройшовся по політиках 






Режисер назвав декількох президентів гангстерами

Світом правлять гангстери: агент Оранж Дональд Трамп, хлопець з Бразилії Болсонаро і Путін. Вони гангстери і будуть робити те, що хочуть. У них немає ані моралі, ані докорів сумління. І ми повинні виступити проти таких бандитів", – сказав режисер.

https://ura.news/news/1052493198

Плантація кавунів но Марсі

  • 13.06.21, 20:30



Видання The New York Times опублікувало та невдовзі видалило фейкову статтю про виявлення на Марсі плантацій кавунів. Представники видання назвали публікацію "помилковою".

Публікацію із заголовком "На Марсі знайшли поля кавунів – поліція" опубліковано на сайті The New York Times ввечері 8 червня.

"Представники влади стверджують, що зростання іншопланетних фруктів стало причиною перенасичення навколоземного простору кавунами. ФБР відмовилося коментувати повідомлення про дощі з кавунів, але підтвердило, що були перехоплені ківі. "

Автором публікації про "марсіанські" кавуни був зазначений Джо Шмо.

Менш як за годину публікація була видалена із сайту, а на її місці з'явилося повідомлення, що сталася "помилка". Речниця New York Times заявила, що публікація статті стала наслідком помилки під час тестування внутрішніх систем адміністрування контенту.




Діждалися

  • 09.06.21, 11:20
Останнім часом погода в Дніпрі піднесла немало сюрпризів. Так, услід за зливами в місті все частіше помічають смерчі. Незвичайне погодне явище відмітили на житловому масиві  "Тополя."





Хотят ли русские войны?

  • 27.04.21, 09:20


Жителі Москви відповіли на питання російської журналістки Алли Наумчевой про те, як вони відносяться до можливої війни Росії і України. 

Журналістка задавала москвичам декількох коротких питань: "Росія нарощує війська на кордоні з Україною і в Криму. Чи чекати нової війни і що робити, якщо вона почнеться завтра? Що посварило Росію і Україну? Чого добивається Путін на Донбасі?"




На тлі стягання армійських підрозділів і військових ешелонів на кордон з Україною росіяни вважають, що Москва має право провести силову операцію проти України на її ж території

"Підтримую політику Путіна на 100%, правильно! Потрібно їм показати, що вони з себе?!" 

"У Україні їх давно пора гасити. Дістали вони вже", 

"На Донбасі теж росіяни, їх потрібно захищати від гестапівців. Там людей мирних бомбили, по телевізору показували - це ж не жарти, не мультики! Скільки людей там загинуло. Я хочу, щоб Україна і Росія знову об'єдналися б назад в Радянський Союз"

"Українці на Росію сильно озлобленни, хоча Росія, на мій погляд, нічого такого не зробила, нічого."

Такі відповіді росіян.

Слід зазначити, що люди молодого покоління об'єктивніше оцінюють ситуацію, що склалася

Дніпро сьогодні замело

  • 06.03.21, 10:45
Сьогодні, 6 березня, Дніпро знову засипало снігом. Алеї, дороги, дома укутані білим покривалом. Напослідку зима вирішила нагадати про себе.















Сторінки:
1
2
3
4
5
6
8
попередня
наступна