хочу сюда!
 

Оля

42 года, скорпион, познакомится с парнем в возрасте 35-50 лет

Немного об окрошке и её истории




Об этом блюде вспоминают, как только летняя жара из желанной превращается в досаждающую. Люди ищут способы охладиться и, когда напитки и десерты уже становятся привычно-холодными, жажда прохлады проникает даже в первые блюда. Тогда-то мы и вспоминаем об окрошке!

Готовить ее можно по-разному, один из интересных рецептов - на  кефире и минералке. А эффектнее всего подавать окрошку в специально приготовленной для этой цели ледяной тарелке - просто "вау!"-эффект!

Вот вариант появления окрошки"  lol





5

Комментарии

14.08.19, 12:55

Нмд, окрошка за походженням румунська

    24.08.19, 12:58Ответ на 1 от NoTaRь

    Нмд, окрошка за походженням румунськаТа мені все одно, за яким вона походженням. Головне, ща в спеку вона в самий раз

      34.08.19, 13:06

      не лю окрошку

        44.08.19, 13:07Ответ на 3 от Симбіоз

        не лю окрошку"У каждого свой вкус"

          54.08.19, 13:09

          Не розумію цьєї страви чомусь...

            64.08.19, 13:13Ответ на 5 от BESTA555

            Не розумію цьєї страви чомусь... може, не куштувала доброї?

              74.08.19, 13:24Ответ на 2 от Геннадий М

              Нмд, окрошка за походженням румунськаТа мені все одно, за яким вона походженням. Головне, ща в спеку вона в самий раз Більшість вихідців з Закарпаття її не розуміють і не їдять. Мадяри взагалі таке не вживають і близько. Хоча я її і готую і їм.

                84.08.19, 13:28Ответ на 6 от Геннадий М

                Не розумію цьєї страви чомусь... може, не куштувала доброї?Взагалі не куштувала, зовнішніц вигляд не вдахнавляє на цей подвиг...

                  94.08.19, 13:34Ответ на 8 от BESTA555

                  Не розумію цьєї страви чомусь... може, не куштувала доброї?Взагалі не куштувала, зовнішніц вигляд не вдахнавляє на цей подвиг...Так закрий очі і скуштуй.

                    104.08.19, 13:35Ответ на 7 от NoTaRь

                    Нмд, окрошка за походженням румунськаТа мені все одно, за яким вона походженням. Головне, ща в спеку вона в самий раз Більшість вихідців з Закарпаття її не розуміють і не їдять. Мадяри взагалі таке не вживають і близько. Хоча я її і готую і їм.Та добра страва, особливо в спеку.

                      Страницы:
                      1
                      2
                      3
                      предыдущая
                      следующая