хочу сюди!
 

Наська)

34 роки, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 20-90 років

Майдан-ІНФОРМ звертається до Генпрокуратури, СБУ та МВС

Громадянин України, мешканець Полтави Олександр Павлюченко погрожує силою захопити приміщення Полтавської обласної бібліотеки для дітей імені Панаса Мирного, на яке він претендує вже більше трьох років.

Свої погрози О.Павлюченко обіцяв здійснити відразу після 1 червня 2008 року за допомогою приватної охоронної фірми. Про це він неодноразово заявляв директору бібліотеки Леоніду Чобітьку.

І от 1 червня 2008 року настало. До речі, 1 червня – Міжнародний день захисту дітей.

Майдан-ІНФОРМ звертається до Генеральної прокуратури України, Служби безпеки України та Міністерства внутрішніх справ України з вимогою не допустити силового захоплення приміщення дитячого закладу культури. Окремо звертаємося до МВС з проханням продовжити охорону приміщення бібліотеки, яка здійснюється зараз працівниками міліції.

Полтавське регіональне представництво сайту «Майдан» оголошує про реанімацію роботи обласного комітету «Повернемо бібліотеку дітям» і звертається до представників політичних партій та громадських організацій повернутися до роботи цього комітету.

Наші контакти:
поштова скринька: [email protected] тел.моб.: 8 095 8005860.

Джерело: Майдан.
5

Коментарі

Гість: Ogin

13.06.08, 13:41

    23.06.08, 14:46

    Шо це за особа Олександр Павлюченко? Воно думає, що усе можно захопити?

      анонім

      33.06.08, 20:06

      Ото, сцука, , посягнути на саме святе - бібліотеку для дітей! На кол паскуду, а потім четвертувати... ні спочатку четвертувати, а потім на кол

        Гість: banderos_xxl

        46.06.08, 19:38Відповідь на 3 від анонім

        Краще взяти на роботу б!бл!отекором с*ку ,щоб д!тям в оч! дивився .