Про співтовариство

Замітки про сапки й грядки, садівництво й будівництво, про бджоли й помідори, про мурахи й різні бляхи, про паркани й таракани, про картоплю і коноплі, про розсаду й колорадів, про квочку й грибочки, про соління й самогоноваріння, про смішне і грішне, про вино і про квас та про нас і про вас
Вид:
короткий
повний

UДачні цедулки

Лохина...чорниці и т.д.

Люди, хто має позитивний або негативний досвід вирощування лохини? Кортить придбати, але не дуже хочеться викинути гроші на вітер.
Мене цікавить шанси її виживання, складність догляду і коли вона реально починає плодоносити. В слова продавців я мало вірю. В ролики на ютубі я вірю, але я не такий вже аж профі-профі, які там розповідають. Хочу знати думку реальних людей.


P.S. Незнайомка надіслала в особисті, що буде з нею з тою лохиною купа траблів і все одно засохне. Фух. Попустило. Краще на ці гроші куплю яблунь. Дякую, незнайомкою.

Цедулки, тре помочь


отака картоха



то земля чи картоха?
чего сделать можно?
и можно ли спасти пациента? 

Картинки по запросу врач гиф юмор

autumn bloom

  • 30.11.19, 08:33


всё что цвело с 01.09 по  30.11

























оч полезное в хозяйстве растенице

  • 14.10.19, 17:27
Росянки словили кусючего комара и вездесущую моль и ещё кучу всякой мелкой нечести /которую тудно запечатлить телефончиком /



Оч полезное растение в хозяйстве я так щетаю








Спасибо)

всё о батате

  • 07.10.19, 15:51

Батат это весчь. Да. У батата больше плюсов чем у картофеля в выращивании. Легко развести рассадой. Достаточно одной штуки. Колорады батат не уважают. Один раз подгорнуть и выкопать урожай. С картошкой намного больше возни. В сл году я займусь этим овощем основательней. Спасибо мухе за идею))  















скульптором мне не быть

  • 30.09.19, 17:24

давно была идея сделать из глины/керамплатса/соленого теста вазон для цветошки
но на практике всё оказалось не всё так просто)))






Бругмансія

  • 25.09.19, 11:19
Весною мені одна добра жіночка дала матеріалу на черенкування бругмансії. Для мене це чудо завжди було дуже бажаним, але недосяжним. Мало у кого в дворі я її зустрічала, а в інтернетах я рослини купую рідко... не люблю отримувати замість здоровезного і файнезного куща на картинці чортішо з сасохлим листям висотою 4 см в реалі.
Продовжую про черенкування... Нарізала патичків і поклала в стаканчики з землею, зверху накрила банкою. Бругмансія чудово пускає корінці. З восьми штук не прийнявся один.
Далі тра-та-та...літо...воно росло собі. Води, доречі, воно п'є багато. Не терпить жару і засуху, одразу листя висне як шмарклі, але відходить після поливу.
Собі я залишила 4 штуки. Дві посадила прямо в землю на городі, два в великі горщики. Результат: в горщиках вимахали по метру висотою. В землі по 50 см. Думаю, що в горщиках просто все добриво залишалося при рослині...я ж удобрювала єслішо. В горщиках зацвіла одна з двох на місяць раніше, ніж в землі. В землі теж зацвіла одна з двох. 
Перед прогнозами перших приморозків, я з городу рослинки посадила теж в горщики і занесла в хату. Отака краса у мене тепер


Зимувати воно має в хаті, а потім знову буде жити на вулиці. У мами кущі примерзли, але викидати їх не буду. Весною може відійдуть. Я знову вся в експериментах.

Ну і поки готую нову замітку, то ось вам загадка про що. Дивіться на мою бругмансію і відгадуйте тему нової замітки.
Загадка на фото:


Всіх люблю.  



Сторінки:
1
2
3
4
5
6
7
8
24
попередня
наступна