хочу сюди!
 

Инна

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

Володимире – або ти їх, або вони тебе!


Шлях на розпяття…

Людина, по суті своїй – це дикунське, безпощадне створіння. В боротьбі за ареали проживання, їжу, ресурси, за можливість хизуватися та активно розмножуватися… це створіння діє значно нахабніше та жорстокіше за диких тварин.

Але максимальна, сатанинська надтваринна жорстокість дивної двоногої істоти проявляється при боротьбі за владу. Ця цинічна війна за владу над собі подібними, безупинно іде із самих темних печерних часів.

І ось, за нинішніх райдужних демократичних часів – ця багноментальна політична війна впритул наблизилась до рідної неньки-України..…

Яскравий приклад такої печерної цинічної руйнації та дикої політичної аморальності – це українські політики! По суті – ми, українці – світові чемпіони в цій брудній, наднизькій сфері людського буття…


Дивишся-слухаєш верховнорадівський шабаш, або деяких рабіновичів-співаків з ляшками та медведчуками, чи цибульок-таранів з порошенками та королевськими… і дивуєшься – до чого ж вони однаково лицемірні в своїх політичних ігрищах. Що ліві, що праві, що ГОЛОСисті, що безголосі… всі, всі однаково марнославні, жадібні, та лицемірні…

Напевне то древнє, інстинктивне, печерне марення долізти до обітованого бюджетного корита, вироджує в їхніх темних душах дикий передвиборчий азарт і непереборне бажання за любу ціну перегризти горлянку супернику. На даний час таким суперником є новий президент України, Володимир Зеленський.

Для основних політичних забіяк настав період нищівної боротьби за голоси електорату. Період який остаточне знімає із них толерастичну машкару і відкриває суспільству їхню істинну сатанинську сутність.

Розуміючи те, що партія Зеленського залізобетонно виграє і парламентські вибори, вони – немов під дією якоїсь нелюдської звірячої сили – перетворюються із врівноважених політиків на печерних дикунів.

Хоча Зеленський ще не має всієї повноти влади, а ці політичні кіллери – плануючи реванш – вже готові підривати якщо не особу самого президента, то хоча би рейтинг його політичної сили…

Ще немає в Зеленського ні міністра оборони чи закордонних справ, нема голови СБУ чи генропрокурора… тощо, а вже звідусіль чути від цих слизьких політичних химер звичні агресивні мантри…

І всі підвладні їм канали, кожної півгодини-годину активно довбають по звивинам українського народу стандартними багноментальними мантрами, кинутими в молодого президента:

"Ти обіцяв миру-мир… обіцяв звільнити Крим, Донбас, заручників та закінчити війну в Москві… обіцяв розігнати ВРаду та всадовити ворюг-депутатів та злодіїв-олігархів на нари… Чим будеш зшивати рабіновичів-медведчуків-королевських з порошенками-цибульками-коболевими))) Чому Україна досі не в НАТО та ЄС? Чому не знижуєш тарифи на ЖКХ та ціни на газ, електрику... чому не підвищуєш пенсій-зарплат, премій та пільг і тпд..."

Слухаю всю цю демагогічну рабіновичсько-цибульську і тпд… негідну підступну трепотню про мир, газ, НАТО чи 40-річний шлях в ЄС і розумію, що якраз отакі вкрай цинічні безсовісні фарисеї, колись організували для незаплямованого, доброчесного Ісуса шлях на розп’яття…

Тож Володимире – або ти їх, або вони тебе! Іншого не дано…

зі... хто має подібні погляди, прохання поширити на Фейсбуці... бо мене там заблокували... Буду щиро вдячний!

13.06.19

8

Коментарі

114.06.19, 00:49

неплохо сказано

    214.06.19, 00:52

    причём я прочла полностью и прочувствовала сомнения и смысловой посыл статьи

      314.06.19, 00:53

      это у нациков принято " " и половину дня свободен

        414.06.19, 07:14

        От добре, що ви змогли прозріти перед цими виборами. Бо перед усіма іншими ви брудних ігор не бачили. Де гроші взяли на корекцію зору - пенсію підняли чи на знижених тарифах змогли зекономити?

          514.06.19, 07:43Відповідь на 2 від Лиса_ ТА

          причём я прочла полностью и прочувствовала сомнения и смысловой посыл статьиСтатья - каша. Всё перемешано, Грешное с праведным, Надежды на "мессию" в лице Зе беспочвенны, мол, ща он все расставит по "правильным" местам. Скорее всего из-за того, что он дилетант в политике, всё поставит с ног на голову и наломает немало "дров".

            614.06.19, 10:39

            Автор явно косит под дурика. Наверно забыл: про "бомжів на Майдані", про "заробітчан на фронті", про "шлюху Україну",...про "термос". А може і не забув, а просто російський проплачений троль!

              714.06.19, 11:09Відповідь на 1 від Лиса_ ТА

              ...дякую!

                814.06.19, 11:09Відповідь на 2 від Лиса_ ТА

                  914.06.19, 11:13Відповідь на 4 від Ми Ла

                  ...помиляєтеся МиЛа! Я не прозрів, бо ще з дитинства був дальнозорий та просвітлений... тому страшенно злий до всілякого людського непотрібу. Того аморального жадібного непотрібу, яке весь час плаває поверху!

                    1014.06.19, 11:20Відповідь на 5 від Геннадий М

                    ...каша в твоєму коменті, Геннаша)))
                    Ніякої надії на мессію в мене немає, бо я знаю в якій наскріз прогнилій корупційній державі живу.
                    І відразу ж - коли буде за що - то і Зеленського буду критикувати одним із перших!
                    А поки те, що виробляють його опоненти є чистісіньким політичним кілерством та брудним аморальним гівноплюйством.... Зрозумів різницю, дилетант))))

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна