хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Беззаперечний аргумент, чи чергове кидалово?

Пост про "Національні дружини", визвав досить багато відгуків на ФБ. Підсумувавши їх, можу сказати що переважна більшість коментаторів стоїть на позиції недовіри до організації оцих "дружин"…

Оскільки шокуючий вкид новини про "Національні дружини", намертво закопав в медійний простір історії з напівлегальними відпустками перших осіб держави, то і я не буду вже відкопувати оті кляті Канари, Сейшели чи Мальдіви)))

Повторю лише свою думку про новоявлені "Національні дружини". 
Знаючи, чим вистелена дорога в рай – оцінюю такі "благі наміри" по їх організації досить негативно. 
Бо коли "дружини" формуються фактично під кришуванням влади, то й немає сенсу чекати чогось позитивного від цих замаскованих напівмілітарних формувань.

Виникає питання – може тоді нам потрібно розігнати МВС, прокуратуру та інших силовиків і замінити їх оцими "дружинами"? Навіщо нам потрібна купа нинішніх каральних державних дармоїдів? 
А коли ні, то нащо нам ще якесь дивне формування, яке дуже нагадує януковицьку тітушню? 
Які в нього повноваження, звідкіля фінансування та кого ці дружинники збираються нищити? 
Може влада руками оцих "дружин" хоче зачистити праворадикальні сили та рухи – Свободу, Яроша, Саакашвілі, Семенченка, Семеніхіна...?

Бо в програмних роликах "дружинників", окрім співу гімну та красивих патріотичних гасел – чомусь нема жодного слова про їх політичну позицію. Про їх відношення до нашої нинішньої барижної влади, до реальної опозиції та опозиції шоколадної — ляшківської та даунбаської!?
Тобто – тільки після якоїсь першої активної дії "Національних дружинників" – ми зможемо об’єктивно оцінити їх реальну діяльність, а не гучні патріотичні співанки... 


------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------

зі… на свої сторінці ФБ, я отримав ще й такі коментарі, на які вирішив відповісти більш розширено. Це відгуки від Максима Конашевича – "Ви помиляєтесь. Це, майбутній авангард революції!", та від Павла Муровейко – "Немає жодного підґрунтя до цієї теорії"...

Справа в тому, що я знаю обох, бо вони мої земляки. Ми живемо в одному місті – вони активні, публічні молоді люди, а я ніби вуйко в глибокому підпіллі)))
Тому що я вже доволі старий пеньок, який відійшов від активного політичного життя)))
Але, хоча зараз я не кричу грізне "путін пуйло", не беру участі в ході чернігівських націоналістів, не клею патріотичних листівок та не палю фаєри по місту, не організовую поїздки під Крути та на Київ – все ж таки тримаю руку на пульсі політичного життя…

Тож – Максиме, на жаль – я мало коли помиляюсь. І зараз бачу те, що під білосніжно чистими закликами – ховаються дуже нечисті задуми. 
Мені відомо, що ти щирий патріот, досить порядна людина, та чужий досвід і знання чужих помилок, тобі не завадять...
Бо політика – це вкрай грязна справа в якій часто використовують якраз дуже порядних людей. 
Тих довірливих людей, яких після використання - державні політичні маніпулятори презирливо величають "полезними ідиотами"... 
Тобто, Конашевич – бережи своє сакральне гетьманське імя та не попади в провокаційну політичну багнюку...

І тобі, Павле – Я сам був колись таким же наївним та довірливим як зараз ти. Після підлої зради Костенком Вячеслава Чорновола, розпаду Руху та смерті Чорновола – я був одним з трьох засновників міської організації Народного Руху Удовенка. 
А потім мав честь очолювати реорганізацію, перейменування та створенні міської організації ВО Свобода...

Але навіть могутні потуги таких як я ідеалістів-патріотів по всій Україні, не змогли побороти продажної моралі центральної української влади. 
З самого початку Незалежності, народ і влада жили ніби в двомірному світі – народ в праведному – влада в своєму, бандитському.

Це оці вишиватні партійні поцріоти, використовуючи вкрай патріотичні гасла – розікрали практично все майно та присвоїли природні багатства України. 
Це вони, починаючи з 1991р. грабували і досі грабують український народ. І сьогодні, ті ж самі наскрізь "патріотичні" бандити при владі. 
і сьогодні вони хочуть надурити тебе таким же чином, яким раніше дурили мене…


Тобто, Максиме та Павле – я міг би вам ще дуже багато чого розказати, або прочитати лекцію про різницю між істинним українським патріотизмом та нинішнім вишиватним державним поцріотизмом.
Чи навіть вкрай нецензурно, або навпаки високохудожньо – описати події та дії бувшої та нинішньої зажерливої владної підлоти… але на жаль – чорнило кінчається)))

зі.зі… хлопці – не поспішайте з категоричними висновками! Бо беззаперечний аргумент в наш час - це автомат або граната і невідомо що може знаходитися в руках вашого опонента.
Ще встигнете вляпатися в якісь "дружини"… у вас попереду ще стільки часу для помилок)))


1.02.18

4

Коментарі

11.02.18, 01:02

У нас в Броварах были такие «Охорона громадського порядку». Ходили тощие дрыщи с палками по улицах, даже две будки для них поставили. Потом правда эту лавочку прикрыли.

    21.02.18, 01:08Відповідь на 1 від Пол Батона

    Кому интересно то можете почитать http://brovary.pravo-znaty.org.ua/svab-u-brovarah-utvoryly-nove-gromadske-formuvannya-dlya-ohorony-poryadku/

      31.02.18, 07:39

        41.02.18, 22:29Відповідь на 3 від Андрій1961


          51.02.18, 22:30Відповідь на 2 від Пол Батона

          Кому интересно то можете почитать http://brovary.pravo-znaty.org.ua/svab-u-brovarah-utvoryly-nove-gromadske-formuvannya-dlya-ohorony-poryadku/

            61.02.18, 22:30Відповідь на 1 від Пол Батона

            У нас в Броварах были такие «Охорона громадського порядку». Ходили тощие дрыщи с палками по улицах, даже две будки для них поставили. Потом правда эту лавочку прикрыли.

              72.02.18, 21:28

              ...,