хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Гроші понад усе - С.Барна

Регіональне відділення фонду державного майна в Тернопільській області провело 12 червня аукціон на право оренди гідротехнічних споруд ставу Заложці № 5, площею 183,06 га.
На перший погляд здавалось що то пересічна подія нашого буденного життя - оренда гідроспоруди ставу ... 
Але тут є одне але ! 
Мешканці Залізців під час проведення аукціону провели пікет будівлі фонду держмайна в Тернополі проти передачі в оренду ставу в Залізцях, що на Зборівщині.
Протестуючи кажуть, що вони користуються ставом вже багато років, а гідроспоруди будували ще їхні батьки і діди, також зазначають, що вони доглядають став, підтримують у належному стані, запустили туди рибу, а зараз водойму хочуть в них просто забрати. Тому протестуючи наполягають, що гідроспоруди мають бути у власності Залозецької громади, а передавати у приватні руки їх ніхто не має права.
Водойма є улюбленим місцем відпочинку всіх, і місцевих мешканців, і гостей з інших районів та областей. 
Жителі громади містечка Залізці побоюються, що водойму, де вони роками проводили своє дозвілля, захоплять рейдери, а потім і приватизують. Люди категорично проти аукціону, але, як пояснюють їм чиновники, думки людей враховані, але не мають для них значення.
І тут для мене особисто, і для громади Залозців стає незрозумілою позиція голови Тернопільської ОДА С.Барни, який би мав бути першим захисником інтересів громади Залозців. 
Як особисто мені сказав пан С.Барна під час конференції "Бізнес та влада", для нього головне - гроші та збільшення доходів бюджету за рахунок збільшення плати оренди, хто більше заплатить, той буде "господарювати" на Залозецькому ставі, і хай то буде хоч сам чорт з рогами ... 
А думки та побажання громади Залізців для голови ОДА С,Барни не мають жодного значення.
Ось так, для пана С, Барни первинним є - гроші понад усе, а люди громади Залозців та їх проблеми для нього то вже вторинне.
І тут починаєш розуміти, чому так пасивно на захисті інтересів громади себе веде голова об'єднаної Залозецької громади пан Л.Фесик. А все тому, що він однопартієць С.Барни, висуванець провладної партії "солідарність" на виборах, яку в області очолює пан С.Барна.
14. 06.2017
Депутат Тернопільської обл. ради О Башта
ВО Свобода
#порошенко #солідарність #Барна #Залозці

0

Коментарі