Є ідея, як підвищити якість вітчизняної естради
- 26.05.17, 09:43
- ПЕТИЦІЇ України + ПЕТИЦИИ РФ
Пройдіть за посиланням та підпишіть петицію:
"Є ідея, як підвищити якість вітчизняної естради"
Пряме посилання:
www.change.org/p/потенційні-спонсори-є-ідея-як-підвищити-якість-вітчизняної-естради-petitio-songwriters
(треба скопіювати та вставити у браузер, бо натискання не проходить)
#petitio_songwriters
"Є ідея, як підвищити якість вітчизняної естради"
Пряме посилання:
www.change.org/p/потенційні-спонсори-є-ідея-як-підвищити-якість-вітчизняної-естради-petitio-songwriters
(треба скопіювати та вставити у браузер, бо натискання не проходить)
#petitio_songwriters
1
Коментарі
The Wall
126.05.17, 10:00
а что не так с качеством?
Рус с Кіja
226.05.17, 10:03
слов'ян виконавців майже нема. Виключно з нації іврі.
The Wall
326.05.17, 10:09Відповідь на 2 від Рус с Кіja
это мешает качеству?
Манго
426.05.17, 10:11
Пошла по ссылке, там за сохранение старой цены на метро 59 тыс. подписей. Емае))) это же не троллейбус это вещь затратная. Там надо навести порядок с жетонами льготниками а потом смотреть пассажиропоток и схему развития, из этого складывать стоимость. Что это ещё за " мы требуем"? Капец какие все дебилы, шо власть шо народ
Рус с Кіja
526.05.17, 10:23Відповідь на 3 від The Wall

Прямий зв'язок. Те що нам пропонують "допущені-вибрані- дозволені" яких ми бачимо на екрані давно переродились на гірше, і кожен їхній новий перл все гірший, і безглуздіший, і "музично і поетично" Нема нового і нових талановитих з їхнього народу. А гоїв Обдарованих не допустять."Дивлюсь в екран і кнесет бачу"
Libertus
626.05.17, 10:24Відповідь на 4 від Манго
Перевірив посилання, - дійсно, замість того щоби направити на саму петицію, вибило на головну сторінку сайту. Тому довелося відредагувати замітку, і вставити неактивне посилання як є. Дякую.
Libertus
726.05.17, 10:26Відповідь на 5 від Рус с Кіja
Так, саме ця проблема і обговорюється у петиції, і пропонується її рішення, за наступним посиланням: www.change.org/p/потенційні-спонсори-є-ідея-я к-підвищити-якість-вітчизняної-естради-petiti o-songwriters
Libertus
826.05.17, 10:27Відповідь на 5 від Рус с Кіja
www.change.org/p/потенційні-спонсори-є-ідея-я к-підвищити-якість-вітчизняної-естради-petiti o-songwriters
The Wall
926.05.17, 10:28Відповідь на 5 від Рус с Кіja

Не допустят?Это все заговор масонов?
Что за бред.
В Украине огромное количество талантливых исполнителей.
откуда вы беретесь такие дуболобые?
Libertus
1026.05.17, 10:32Відповідь на 9 від The Wall
Пане, прошу перейти за посиланням, і упевнитися, що проблема не у виконавцях, а у тому, що немає кому писати осмислені тексти пісень. Я запропонував рішення: www.change.org/p/потенційні-спонсори-є-ідея-я к-підвищити-якість-вітчизняної-естради-petiti o-songwriters