хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Герої не вмирають! Слава полковнику ЗСУ летуну Івану Петренку

СТАЛО ВІДОМО ІМ'Я УКРАЇНСЬКОГО ПІЛОТА, ЯКИЙ ЗАГИНУВ У АВАРІЇ СУ-27 
Герої не вмирають! Навічно з нами! Спочивай з Богом герой України Іван Петренко.


17.10.2018 09:19
Крім того, ВПС США підтвердили участь свого військовослужбовця у трагічному інциденті

Незважаючи на падіння винищування Су-27УБ на Вінниччині, внаслідок якого загинули два пілота, військові навчання "Чисте небо-2018" триватимуть і далі. Таке рішення ухвалило спільне керівництво вишколу, звітує прес-центр командування Повітряних сил Збройних сил України.

Нині триває розслідування авіаційної катастрофи. На місці працює група офіцерів ВПС, спеціалісти літаючої аві-технічної лабораторії та інші фахівці. У Генеральному штабі ЗСУ наголошують, що вся авіація, яка бере участь у навчаннях відповідає необхідним технічним вимогам і пройшла відповідні дозвільні процедури.

Винищувач впав напередодні, 16-го жовтня, близько 17-ї години поблизу села Уланів – це між населеними пунктами Бердичів та Хмільник. Загинули двоє армійців – екіпаж літака. Тіла льотчиків вже знайшли. Су-27УБ належав 831-й бригаді тактичної авіації із Миргорода Полтавської області.

Нині оприлюднили ім'я одного із загиблих – полковник Іван Миколайович Петренко. Він був начальником авіації повітряного командування "Схід", досвідчений пілот.

Ім'я іншого загиблого армійця поки не повідомляють. Але раніше з'являлася інформація, що це американський нацгвардієць. У командуванні ВПС США в Європі та Азії підтвердили участь свого військовослужбовця у польоті. Однак про його долю поки нічого не інформують.

4

Коментарі

118.10.18, 12:48

Герої не вмирають! Навічно з нами! Спочивай з Богом герой України Іван Петренко.

    218.10.18, 12:49

      318.10.18, 18:54