Про співтовариство

Тут об’єднуються ті, хто любить свій Край. Ми писатимемо тут про це. Будемо розміщувати цікаві фото, обговорювати проблеми сьогодення.

Увага! Учасником співтовариства може стати блогер, який пише на українську тематику.

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

Ми любимо тебе, Україно!

Другий день триває вилучення документів органами прокуратури

Другий день триває робота по вилученню фінансових документів органами прокуратури в Обласному фонді підтримки індивідуального житлового будівництва на селі, який знаходиться у Полтаві.

На думку активіста ВГО Альянс "Майдан" Тараса Токаря, відбувається суто замовна каральна акція, в якій задіяно декілька високопосадовців обласного рівня.

Днями Т.Токар зробить офіційну заяву, в якій розповість деталі по вищезгаданим подіям.

Архів новин на цю тему:
http://maidan.org.ua/static/centernews/1267695497.html
http://maidan.org.ua/static/centernews/1267698962.html
http://maidan.org.ua/static/centernews/1267707303.html
http://maidan.org.ua/static/centernews/1267728135.html

"Майдан".

Продолжение ПРАВЛЕНИЯ !

Символ Киева развалился. Дом с химерами ДАЛ ТРЕЩИНУ т.е часть администрации президента. САМОЕ ГЛАВНОЕ  конституцию Украины в первом чтении послали .... И ВСЁ РАДИ НАС дорогие граждане. Скоро , чтобы мы не мучались на очередной сессии ЕДИНОГЛАСНО примут решение "УКРАИНСКОГО НАРОДА НЕТ" и по сему не будем о  мелочах. Да к стати ТИТАНОВУЮ отрасль распределили, что там  осталось?

Про події навколо захоплення держустанови у Полтаві

читайте на сайті "Майдан" та інших сайтах.

Сайти, які будуть публікувати новини про подальші події після сьогоднішнього захоплення приміщення Обласного фонду підтримки індивідуального житлового будівництва на селі:

http://maidan.org.ua/
http://politiko.com.ua/home
http://blog.i.ua/community/662/
http://upu.org.ua/
http://twitter.com/tarastokar

Вилучення, практично, всіх фінансових документів Фонду тривало більше семи годин. На цю годину, приміщення Фонду опломбовано і охороняється працівниками спецпідрозділу "Беркут". "Спецоперація" продовжиться завтра.

Архів новин на цю тему:
http://maidan.org.ua/static/centernews/1267695497.html
http://maidan.org.ua/static/centernews/1267698962.html
http://maidan.org.ua/static/centernews/1267707303.html

"Майдан".

Українці Португалії знімають посилання на сайт Президента

Спілка українців Португалії знімає посилання на сайт Президента...

Після пояснення заступниці голови Адміністрації Президента Ганни Герман причини зняття з офіційного сайту Президента України інформації про Голодомор в Україні 1932–33 роках («Ми будемо працювати не над Голодомором, а над тим, щоб нагодувати зараз народ. Це буде топова тема роботи Президента, і саме про це ми будемо говорити. Про голодомори вже сказали все, що можна було сказати».), стає очевидним, що нинішній Президент та його адміністрація обрали стратегію на приховування злочинів проти українського народу, при цьому, ігноруючи пам'ять про невинні жертви Голодомору, українську історію, національну гідність українців.

У зв'язку з цим, Спілка українців у Португалії знімає зі свого сайту посилання на офіційний сайт Президента України, як такий, що дискредитує українців та шкодить міжнародному іміджу України.

Голова Ради Спілки українців у Португалії,
Павло Садоха


Как загнать Януковича в московское стойло?

Победа Януковича сделала невольными союзниками Москву и украинских «оранжевых». И тем, и другим хочется, чтобы украинский Президент был клоуном на поводке у кремлевского медведя. Всеми силами они загоняют его в московское стойло.

Настоящий реванш за 2004-й год Янукович может взять только одним способом - революцию нельзя побороть, ее можно только возглавить. Янукович вполне может осуществить на практике то, ради чего сотни тысяч украинцев стояли на Майдане – реализовать европейский выбор Украины. 

Символическими жестами Евросоюз и украинский Президент уже обменялись. Европарламент именно в день инаугурации Януковича принял резолюцию, в которой задекларировано право Украины подать заявку на вступление в Европейский Союз. В ответ, новый Президент свой первый государственный визит совершил не в Москву, а в столицу Евросоюза.

Российская газета «Ведомости» сообщила 3-го марта о страшном наказании, придуманном в Кремле для Януковича. Визит Януковича в РФ будет носить не официальный характер, а рангом ниже – рабочий. Москва разгневана и оскорблена в своих лучших чувствах – Президент Украины вместо того чтобы мчаться на поклон к российскому барину, свой первый официальный визит совершил в столицу Евросоюза город Брюссель.

Вспоминается 2005-й год, накануне третьего тура президентских выборов времен Оранжевой революции. В эфире украинского ТВ выступает известный московский тележурналист Сергей Доренко. Привести дословно его слова сейчас нет возможности, но общий смысл одного из его тезисов был примерно следующий: «Как вы думаете, почему кремлевские не хотят пускать Украину в Европу? Думаете они так ненавидят Европу и хотят с нею враждовать? Как раз наоборот, Москва хочет быть лучшим другом Запада. Кремль хочет быть единственным полноправным партнером Запада на постсоветском пространстве. Они хотят, чтобы Запад имел дело с другими странами СНГ только через посредничество России. А для этого Западу нужно показать: вот смотрите - они же все дикие – белорусский диктатор колхозник Лукашенко, уголовник Янукович, среднеазиатские баи. И только Россия – это прогрессивный вменяемый партнер, с которым можно иметь дело и который способен контролировать этих дикарей из бывшего СССР».

Полный текст статьи здесь:

http://sd.net.ua/2010/03/03/kak_zagnat_janukovicha_v_stojjlo.html

Інформаційна оборона: На захист мови.

До уваги адміністрації i.uа!

Розміщую це вдруге. Вперше ця інформація зникла без пояснення причин.

Застерігаю: Тільки спробуйте зняти - я і співтовариство українських патріотів це просто так не залишимо!

Картинку знайшов на сайті http://zaua.org/

Там оголошено конкурс.

Володимир Івасюк: 4 березня 2010 р. йому б виповнилось 61 рік

«І повертається до нас великий син...»

[ далі ]

39%, 12 голосів

61%, 19 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Що Вы робите пане президент?

  • 03.03.10, 01:53
  Як Вам ришення про видмину указу Ющенка що до Черновецького. Цикаво це загравання до КИЯН чи по совисти.

Сумую за горобчиком...

Весна-красна, а чомусь не дуже весело... Чогось для повноти щастя не вистачає... Чого ж? А пташиного цвірінькання! Звичного з дитинства весняного гомону зграйок горобців!
Вже третій чи навіть четвертий рік пішов, як у славному Львові зникли горобці. Нема! Дивлюсь-видивляюсь котрий рік - а нема! Жодного! Пропали зовсім!
Я не натураліст, тобто не переймаюсь питаннями природи з специфічною зацікавленністю, а тому не знаю, чи в колах місцевих натуралістів обговорювали проблему зникнення популяції горобців в межах міста Львова. Не володію жодною інформацією щодо того. Але знаю, що в ширшому об’ємі місцевої громадськості це питання є фактично невідомим. Ось так ми,  люди, і живемо: поряд з нами відбулась величезна трагедія природи, а ми її і не помітили! У Львові вимерли з невідомої причини всі горобці і зараз ви їх ніде не знайдете! Не вірите? То озирніться, нарешті, довколо себе! Розкрийте, люди, свої очі! І якщо хоч хтось побачить в межах Львова хоч одного горобчика - буду щиро втішений з того.
Тільки не сплутайте горобця з іншою дрібною пташиною, як синичка тощо, які є у Львові, як і числені голуби, сороки та круки. Втому і глобальність проблеми: одні птахи збереглись у Львові, а ось горобці - зникли.
Нещодавно дивився телерепортаж з Києва, в якому був сюжет, як зграйка горобців обсіла бильця балкону і аж душа заболіла, бо згадав, як часто бачив подібну картину раніше у себе на балконі, ще й крихти хліба насипав там для цих галасливих гостей, а вже котрий рік нема кому...
І що цікаво: коли я розмовляю на цю тему зі знайомими, то їх першою реакцією є завжди здивування: як то у Львові і нема горобців?! Але почасі ті ж люди так само здивовано підтвердужють: таки дійсно ніде не видно горобців. І далі починали наводити свої теорії причин цього явища: що горобців зумисно потруїли, що вони перелетіли всі на села через відсутність поживи, і навіть: що горобці повмирали через випромінювання мобільного зв’язку... Тільки у Києві мобілок ще більше, ніж у Львові, а горобці живуть.
З найбільш вірогідних причин я особисто рахую епідемію пташиного грипу, тому що зникнення популяції горобців у Львові і поширення хвороби в світі практично збігаються в часі. Оскільки горобці не належать до мігруючих птахів, то і оновлення популяції не може відбутись природнім шляхом, тому я закликаю всіх натуралістів з місць, де є горобці, якщо ви будете їхати до Львова, то прихопіть з собою кільканадцять горобців і випустіть їх у нас на волю. Повернемо горобчиків до Львова!
Аж тоді будемо проводити акції "Нагодуй горобчика", про яку взимку було надруковано в одній львівській газеті. Отакі у нас ЗМІ: нагодуй те, чого нема! Прояви турботу і доброчинність... До кого, як нема у Львові горобців! А вони, наші "інформатори" славні, про те і не знають! Що ж тоді дивуватись щодо незнання звичайних мешканців Львова?
Я також належу до звичайних мешканців Львова, але водночас є і з тих небагатьох, хто помітив і знає про трагедію зникнення наших львівських горобчиків, і хто щиро сумує з того приводу й дуже-дуже хоче повернути знову горобців до нашого славного Львова. Горобчику, лети до нас!

Богдан Гордасевич
2 березня 2010 р.
м. Львів-Рясне
 

Янукович зганьбився в Брюсселі: поплутав усе на світі

  • 01.03.10, 23:38
ЯНУКОВИЧ ЗГАНЬБИВСЯ В БРЮССЕЛІ: ПОПЛУТАВ УСЕ НА СВІТІ  Президент Віктор Янукович під час перебування в Брюсселі черговий раз допустив географічний конфуз. Під час запису інтерв'ю каналу "Євроньюз" Янукович переплутав Косово із Сербією і Чорногорією, а Північну Осетію – з Південною. Це сталося, коли журналіст запитав Януковича, чи визнає Україна незалежність Південної Осетії й Абхазії. "Я висловився у свій час, що ми проти політики подвійних стандартів. Це на прикладі Сербії... Або, вірніше, визнання незалежності Чорногорії... Визнання незалежності Косово", - сказав Янукович. "Ще тоді було зрозуміло, що конфлікти на території заморожених конфліктів будуть тільки загострюватися. І наступний яскравий приклад був приклад Північної Осетії", - додав Янукович, переплутавши Північну Осетію з Південною. "Моя точка зору – ми повинні в черговий раз підкреслити, що міжнародні правила, які мають працювати для усіх, не повинні мати винятків", - додав Янукович. На уточнююче питання, чи готовий Янукович визнати незалежність Південної Осетії та Абхазії, він відповів: "На сьогоднішній день це питання не стоїть на порядку денному. Ми мали прецедент, якого могли не мати, однак, ми його допустили". Після спілкування президента з "Євроньюс" група супроводу Януковича попросила журналіста при підготовці інтерв'ю до ефіру змонтувати так, щоб цих помилок в остаточній версії не було.

Оригінал статті http://www.pravda.com.ua/articles/2010/03/1/4821508/ 

там є також аудіо. Послухайте. воно того варте