Про співтовариство

Тут об’єднуються ті, хто любить свій Край. Ми писатимемо тут про це. Будемо розміщувати цікаві фото, обговорювати проблеми сьогодення.

Увага! Учасником співтовариства може стати блогер, який пише на українську тематику.
Вид:
короткий
повний

Ми любимо тебе, Україно!

Україна - UA

uauauauauauauauauauauauauauauauauauauaua
ua_________________ua_________________ua
ua_________________ua_________________ua
ua_________________ua_________________ua
ua____ua___________ua___________ua____ua
ua____uaua_________ua_________uaua____ua
ua____ua_ua________ua________ua_ua____ua
ua____ua__ua_______ua_______ua__ua____ua
ua____ua__ua_______ua______ua___ua____ua
ua____ua___ua______ua______ua___ua____ua
ua____ua___ua______ua_____ua____ua____ua
ua____ua____ua_____ua_____ua____ua____ua
ua____ua____ua_____ua_____ua____ua____ua
ua____ua____ua_____ua_____ua____ua____ua
ua____ua____ua____uaua____ua____ua____ua
ua____ua___ua_____uaua____ua____ua____ua
ua____ua__ua_____uauaua_____ua__ua____ua
ua____uauaua_____ua__ua_____uauaua____ua
ua____ua__uauauaua____uauauaua__ua____ua
ua____ua______ua__uaua__ua______ua____ua
ua____ua______ua___ua___ua______ua____ua
ua____uauauauauauauauauauauauauaua____ua
ua____________ua___ua___ua____________ua
ua_____________ua__ua_ua______________ua
ua_______________uauaua_______________ua
ua_________________ua_________________ua
uauauauauauauauauauauauauauauauauauauaua

Ніякий він не альфа-самець :)

Невеличка цитата з Вікіпедії:

"Премьер-министра России Владимира Путина сравнивают со смотрящим низшего звена преступной группировки — «Альфа Дог» (многими средствами массовой информации данное выражение было ошибочно переведено как «альфа самец», упустив при этом криминальный оттенок."

http://ru.wikipedia.org/wiki/Утечка_дипломатических_телеграмм_США

«Альфа дог» — на американском криминальном языке - смотрящий низшего звена преступной группировки.

http://ru.wikipedia.org/wiki/Утечка_дипломатических_телеграмм_США

Тут як у тому виразі: ти йому в око плюєш, а він каже - божа роса :)

І ще одна цитата:

"В телеграмі за листопад 2008 року зокрема, містився наступний фрагмент:

Алієв отримав листа від президента Медведєва, в якому зазначено, що якщо Азербайджан підтримає визнання більшовицького штучного голоду в Україні "ґеноцидом" в ООН, то він "має забути про Нагірний Карабах взагалі".

http://uk.wikipedia.org/wiki/Витік_дипломатичних_телеграм_США

Там є посилання на оригінальні англомовні тексти...........

Це всього лиш розрозігрів публіки перед.................

Публікації WikiLeaks починають впливати на хід подій в світі.

Хоч поки ще нічого справді серйозного опубліковано не було.

Наші заангажовані телеканали вже присвятили публікаціям WikiLeaks більше часу ніж майданним пристрастям.

Світові лідери в тій чи іншій формі заявляють, що вони, мовляв, не будуть зважати в офіційних відносинах на такі публікації. ХА-ХА-ХА..

Президент США Обама навіть несподівано відвідав таку гарячу точку як Афганістан, і ніби лише для того, щоб там всіх заспокоїти після публікацій WikiLeaks. Але йому, правда, не дали можливості особисто "заспокоїти" президента Афганістана "параноїка та слабку людину, не знайому з основами побудови держави".

Цікаво, хто наступний приїде заспокоювати діючого президента України?? Він, як не параноїк, літає тепер на чи не найдорожчому гелікоптері. (Ющенка мабуть би з'їли разом з вуликами за таке). А його партія дуже грамотно розбудовує державу.

Але це все фігня, бо нас усіх очевидно розігрівають перед якимись дуже стресовими подіями. Перед тими подіями всі ці компромати здадуться дитячим лепетом. І заодно нашу виніжену психіку підготовлюють до інформаційних катарсисів.

Але у всіх одне запитання: хто ж може володіти таким "компроматом" і в такій кількості??

Тут дозволю собі навести окремі цитати з так званого "выступления Мильтона Вильяма Купера на международном заседании МУФОН 2 июля 1989 года в Лас-Вегасе, штат Невада"

"Секретным приказом от 4 ноября 1952 года Президент Трумэн создал суперсекретное Агентство Национальной Безопасности National Security Agency (NSA). Главная задача АНБ состояла в том, чтобы расшифровать язык инопланетян и начать общение с ними. Второй задачей было прослушивание и анализ всех видов сообщений дома и за рубежом, исходящих из электронных приборов с целью сбора секретной информации, как земной, так космической.

Третьей задачей – содержать в строжайшей тайне и не допускать распространения информации о присутствии инопланетян на Земле."

Думаю, що за прикладом Штатів подібні Агентства було створено і в інших країнах..

Але WikiLeaks обіцяло і документи про НЛО..

Драконівська влада - наша реальність??

Інформація отримана мною ще в 2004 році із середовища близького до тодішніх охоронців перших осіб держави:

В Януковича на всю спину татуювання у вигляді дракона.

І ось така цитата звідси http://eduardsamoilov.narod.ru/book3/chapter3.html

"Многие негативные инопланетяне из созвездий Ориона и Дракона не имея возможности воплотиться в физических телах на Земле продолжают воздействовать на человечество «в поисках людей, которые наиболее тесно увязываются с их искажёнными энергетическими полями. Предпочитаемые цели – люди, стремящиеся к власти и контролю, поскольку это доминантные вибрации тёмных Драконовых. Не способные контролировать Землю напрямую вследствие несовместимости с атмосферой и гравитацией планеты, они пытаются контролировать её с астральных сфер или посредством воплощения в человеческую форму. Вхождение в тела мировых лидеров, уже одержимых сильной иллюзией власти и контроля, крайне желательно для тёмных Драконовых, поскольку удовлетворяет их желание сохранить Землю для себя»."

Висновки нехай кожен зробить сам...

Уроки підприємницького Майдану. Революція, яка ще відбудеться

Сьогодні вночі люди тихо зникли з Майдану. Це була блискуча операція влади. Швиденько провели переговори з однією із лідерських груп підприємців, внесли деякі зміни у Податковий кодекс, донесли до людей на Майдані звістку про перемогу, відсалютували і поставили ялинку. Чи міг бути інший фінал? Так. Люди би і самі розійшлися через декілька днів, залишивши по собі лише невелику групу заангажованих політично активістів, які б продовжували вимагати відставки уряду ще декілька днів.

Згадаємо, з чого все починалося. Приватні підприємці по всій країні, які протягом декількох років сплачували в бюджет лише 200 гривень щомісяця опинялися поза законом. Цей величезний базарно-інтелектуальний клас уже звик жити поза державою. Фактично, це була така змова між владою і людьми. Влада крала з інших видів податків, з газових грошей, з приватизації земель, будинків і майна, а людям дозволяла заробляти на себе, не платячи податки. Тому що 200 гривень на місяць назвати податками смішно. Але із зароблених грошей, які вони не віддають у розпорядження чиновникам, бо не довіряють їм, люди фактично оплачували медичне забезпечення, навчання дітей, сплачували хабарі суддям, міліції і всім іншим представникам цієї корумпованої держави. Так і жили люди і держава окремо. Бажання, щоб ця частина нашого населення – найактивніша і найнезалежніша, сплачувала податки – соціально абсолютно справедливе. Але тоді цим людям потрібно було гарантувати, що за свої гроші вони отримають належну медицину, освіту, судочинство і правопорядок і що ці гроші не будуть вкрадені урядовцями та чиновниками. А цього ніхто гарантувати і не збирався.

Саме тому перші вимоги про вето на Податковий кодекс були абсолютно зрозумілими і об"єднували всіх підприємців. Ці вимоги були менш актуальними для інших верств населення. Для цих інших, до речі, такими ж актуальними залишається невиносимість корупційного тягара і неможливість отримати у своїй державі якісний соціальний захист і соціальні послуги.

Якби підприємці почали вимагати від влади переговорів про найважливіші соціальні реформи, про боротьбу із корупцією, про справедливі суди і вільні медіа, які б владу могли контролювати – революція мала б продовження. Вона мала би продовження, якби ці вимоги були підтримані українськими інтелектуалами, так як колись польський Комітет захисту робітників підтримав вимоги "Солідарності" і допоміг їх сформулювати. Але для цього і інтелектуали, і підприємці повинні були би відчувати необхідність об"єднання зусиль. Врешті решт не лише ці дві верстви повинні були б відчути загальні інтереси, а й інші верстви суспільства, які працюють в інших галузях.

Але сталося все прогнозовано. Частина підприємців почала домовлятися з різноманітними опозиційними або навіть провладними силами, для яких важливо вирішити свої тактичні питання. Одне з них – відставка уряду. Очевидно, що при таким чином сформованій провладній більшості на зміну уряду Азарова міг би прийти лише уряд Колесникова, Клюєва чи Бойка, або навіть якогось Пупкіна, призначення якого пролобіювала б перед Януковичем одна з провладних груп. Можливо, такий уряд був би трошки кращим ніж уряд Азарова, а можліво, і гіршим, бо більшість з цих людей, як до речі і багато з їхніх опозиційних попередників сприймають владу так, як про це щиро заявила Богословська – як доступ до потоків, про який потрібно домовитися.

А ці потоки все одно отримувалися б за рахунок тих самих підприємців, і тих самих корупційних схем.

Реальних змін в країні можна досягти лише підтримуючи певні суспільні цінності, а не лідерів. Про ці цінності можна говорити з будь-яким урядом або президентом, а вже потім лише на підставі цих цінностей проводити строкові або дострокові вибори і голосувати за того, чию програму підтримуєш. І тоді не важливо буде, хто переможе на виборах – Янукович, Тимошенко, Тігіпко чи Яценюк. При кожному з них суди будуть чесними, а чиновники не корумпованими.

І все ж таки цей Майдан став великим успіхом нашого молодого громадянського суспільства. Якщо люди уже навчилися таким чином самоорганізовуватися, значить незабаром навчаться і реально використовувати власний досвід для зміни життя країни.

Микола Княжицький,
журналіст, генеральний директор
телеканалу "ТВі".

Четвертий та інші виміри

Всі ми знаємо, що існує державна таємниця, яку свято охороняють..

Але не кожен задумується над тим, що більшість чиновників та високопосадовці отримують доступ до державних таємниць після перевірки СБУ. І хто не отримує такого допуску може і розпрощатись з посадою. Або ж залишиться "міністром без портфеля"..
Я вже не запитую себе, що ж такого має право знати діючий Президент України В.Ф.Я., що знати нам всім зась..
Але що може бути, якщо приміром звичайна людина якось дізнається зміст якоїсь державної таємниці..
Тут привожу невеличкий приклад і дослідження..
"13 серпня 1976 вийшов наказ Головного управління охорони державних таємниць у друку при РМ СРСР № 31 з приміткою «для службового користування»: «Вилучити з бібліотек загального та спеціального користування і книготорговельної мережі СРСР книги Бердника Олександра Павловича (Олеся Бердника)»".
 http://uk.wikipedia.org/wiki/Бердник_Олесь
Тобто був собі такий письменник-фантаст Олесь Бердник і щось такого дізнався і написав про те у своїх книгах, що його Євген Марчук, перший голова СБУ, особисто опікував ще за часів СРСР.. 
"Від 1963 р. працював у Комітеті державної безпеки УРСР: 14 років був на оперативній і 17 років на керівній роботі в системі розвідки та контррозвідки. Пройшов усі службові щаблі КДБ УРСР: від молодшого лейтенанта до генерала. Генерал армії України (звання присвоєно указом Президента України 23 березня 1994 р.)."
http://uk.wikipedia.org/wiki/Євген_Марчук
Євген Марчук був і позаштатним радником Президента Віктора Ющенко..
Ще в роки навчання в школі мені "підкинули" одну із заборонених книг Бердника із особистих архівів. Фантастичний роман. Там в кінці йшла мова про те, що Землю перевели на іншу орбіту і відправили мандрувати в космос, а люди перейшли на автотрофне живлення.. Так книга багато в чому визначила мій світогляд, хоч і до неї я багато читав та різного.. Я не зміг розшукати ту книги в Мережі, забув її назву. Тільки пам'ятаю обкладинку та вірші з неї..
Але маловідомим й досі залишається його «Меморандум ініціативної ради альтернативної еволюції», від 7 грудня 1976 року, адресований "Об'єднаним Націям, Комітетові по захисту оточуючого середовища (УНЕП), усім людям доброї волі".
http://www.berdnyk.com.ua/diyalnist3.html
Цей абзац та посилання добавив в статтю Вікіпедії я..
Що ж ми читаємо у Фокусі:
Wikilеaks опубликует документы с информацией об НЛО
http://focus.ua/foreign/159025
ООН назначила посла, ответственного за контакт с инопланетянами http://focus.ua/tech/145764
В 2012 году на Землю прилетит армада гигантских НЛО
http://focus.ua/tech/158830

Земле угрожают две масштабные катастрофы

http://focus.ua/tech/154466

В США открыт первый космопорт для коммерческих рейсов
http://focus.ua/tech/151320
Россия через пять лет построит на Луне космическую базу http://focus.ua/tech/150008
На Марсе были реки и океаны
http://focus.ua/tech/150475
На Марсе обнаружен каменный мост

http://focus.ua/tech/157199

Физики, работающие с БАК, надеются открыть четвертое измерение
http://focus.ua/tech/155998
Щоб зрозуміти навіщо їм четвертий вимір – читайте ключову статтю
«Краткая история инопланетного вмешательства»
http://eduardsamoilov.narod.ru/book3/chapter1.html
Посвячені в вищі державні таємниці (а це робиться не завжди обов'язково у законний спосіб) отримують додаткову мотивацію у боротьбі за виживання.

Весь державний апарат в такому випадку використовується лише для самозбереження «посвячених» і для «приспання» пильності решти людей на шляху еволюційного розвитку.

Хіба ще не ясно, що все що робиться державою «для народу» – те все нашої ж деградації??