хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Mastertool, Intertool, Toptool та інші тули

Пропоную тему пов"язану з данними компаніями.

Поясню чому, на мою думку, це буде доречним:

1) На початку, ці компанії, обмежувались інструментом, з кожним роком, їх асортимент росте і дуже швидко. Вони вже продають і домашні товари, і кухонні, і для тваринництва, городу і т.д....

2) Головна особливість цих компаній полягає в тому, що частина продукції - дійсно, доброї якості і не дорога. Але інша частина - лише для асортименту і якість в неї - жахлива. Мені здається, що сумісними зусиллями, ми зможемо це відфільтровувати.

3) В рекламі, мене навряд чи хтось звинуватить, поспілкувавшись з менеджерами цих компаній, самі переконаєтесь, що вони, один одного криють на чому світ стоїть))))

4) В них дуже зручна система гуртових закопок - в деяких компаніях, це від 2 000 грн.
Особисто я, кожен рік, набираю собі декілька ящиків інструментів, товарів для дому, городу і т.д..... Мені зручно і вигідно, і завжди є все під рукою та дешевше ніж в роздрібних точках.

Декілька практичних прикладів, як така тема, може бути корисна:

1) Столярні пилки
в Мастертула - вони супер.
Я, щороку беру ящик, за рік, люди приходять просять і розбирають ( у нас в селі, більшість пенсіонерів і їм поїхати в місто заради однією пилки, чи сапки - тяжко). А от в Інтертула, пилки - лайно. Я дві купив і це був жах.

2) в Мастертула взяв сапки - прозрів. На відміну від більшості китайських сап - вона ще й клепається. За літо тільки 2 рази клепав. А базарну китайську, за літо сточив, клепати там нічого.

3) В Топтула - дуже хвалять ключі, особливо набори накідні. Але комбайнери, беруть інтертуловські і хвалять їх.

Та багато ще інших особливостей......

Якщо тема цікава, підключайтесь, будем розвивати.
3

Коментарі