Про співтовариство

Тут об’єднуються ті, хто любить свій Край. Ми писатимемо тут про це. Будемо розміщувати цікаві фото, обговорювати проблеми сьогодення.

Увага! Учасником співтовариства може стати блогер, який пише на українську тематику.
Вид:
короткий
повний

Ми любимо тебе, Україно!

Антилопа-Гну

[Приєднана картинка] Одесит Станіслав Радченко створив електромобіль в стилі "Антилопи-Гну" з безсмертного твору Ільфа і Петрова "Золоте теля".

Книгу про Голодомор 1932-1933 презентували в Бразилії

[Приєднана картинка] Книгу "Голодомор 1932-1933. Висвітлення в українсько-бразильській газеті "Праця", створену на основі спогадів бразильців українського походження, презентували у Прудентополісі (штат Парана).

Тарас Шевченко єднає народи

[Приєднана картинка]Художня робота від Асоціації українців Кіпру отримала перше місце на міжнародному конкурсі "Тарас Шевченко єднає народи" в номінації "Мій Шевченко".

#SaveOlegSentsov

[Приєднана картинка] У Парижі біля посольства РФ українська громада напередодні провела акцію, закликаючи до бойкоту ЧС 2018 року з футболу та вимагаючи звільнення українських політв'язнів Кремля.[Приєднана картинка] У четвер, 14 червня, розпочинається третій етап глобальної акції #SaveOlegSentsov, який проводиться під гаслом "На чемпіонаті світу з футболу в Росії ми граємо за політв’язнів".

Українки і красиві, і талановиті!

[Приєднана картинка] Головна диригентка Опери Граца Оксана Линів отримала нагороду Steirerin Awards 2018 від жіночого журналу Die Steirerin, за свої досягнення у сфері мистецтва.

70-річний ювілей

[Приєднана картинка]Об’єднання українок Бельгії (ОУБ) у 2018 році відзначає 70 років існування.

там є і Шевченко, і Франко...

  • 08.06.18, 21:25
[Приєднана картинка]У Чернівцях у Центральному парку культури і відпочинку студенти розписали білою фарбою асфальтові алеї віршами відомих українських поетів.

Українці світу допомагають Україні

[Приєднана картинка]Українці в Канаді зібрали 2 тонни допомоги для українських дітей-сиріт. Так, у Торонто Міжнародна Організація Українських Громад “Четверта Хвиля“ провела Щорічний Благодійний Марафон “Діти Торонто дітям-сиротам в Україні”.

Український фестиваль у НЬю-Йорку

  • 07.06.18, 12:00
[Приєднана картинка]У Нью-Йорку в "Українському селі", у якому мешкають чимало емігрантів з України, відбувся 42-й український фестиваль.

Ліга Чемпіонів УЄФА

[Приєднана картинка]Сьогодні в Києві розпочинається фінал Ліги Чемпіонів УЄФА. Аеропорти Києва очікують понад 750 "футбольних" рейсів.