Про співтовариство

Тут об’єднуються ті, хто любить свій Край. Ми писатимемо тут про це. Будемо розміщувати цікаві фото, обговорювати проблеми сьогодення.

Увага! Учасником співтовариства може стати блогер, який пише на українську тематику.

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

Ми любимо тебе, Україно!

Усик - ЧЕМПІОН!

[Приєднана картинка]Сьогодні, 23-го липня, в аеропорту "Київ" (Жуляни) десятки людей зустрічали українського боксера Олександра Усика, який напередодні переміг росіянина Мурата Гассієва у фіналі Всесвітньої суперсерії боксу і став абсолютним чемпіоном світу в першій важкій вазі. [Приєднана картинка]Усик став першим в історії українцем, який став абсолютним чемпіоном світу в першій важкій вазі, завоювавши пояси WBC, WBO, WBA, IBF, The Ring, Трофей Мохаммеда Алі та 10 млн дол...

Читати далі...

#FreeSentsov

[Приєднана картинка]У п'ятницю, 13 липня, на Майдані Незалежності у Києві відбудеться чергова акція #FreeSentsov, приурочена до дня народження Олега Сенцова, а також на підтримку інших українських політв'язнів, незаконно засуджених у РФ.

Синхронна всесвітня молитва за Україну

[Приєднана картинка]У День Незалежності України відбудеться акція "Синхронна всесвітня молитва за Україну", в рамках якої українці по всьому світу в сотнях церков одночасно виконають молитву за свою країну.

Прийди та підтримай Олега Сєнцова!

[Приєднана картинка]Вчора, 6 липня, о 21:00 в Одесі на Потьомкінських сходах відбулася акція "Прийди та підтримай Олега Сєнцова та всіх політв’язнів, які утримуються у кремлівських в’язницях!". Ця акція відбулася, щоб підтримати українських політв’язнів у Росії.

Звільнити Сенцова

[Приєднана картинка]Україна та світова українська діаспора 7 липня проведуть глобальний флешмоб на підтримку режисера Олега Сенцова - "Звільнити Сенцова". Оргкомітет закликає усіх українців, незалежно від місця їхнього проживання, вийти на мітинги на підтримку Олега на головні площі своїх міст, а також перед дипломатичними представництвами Росії та США.

Звільнити Сенцова

[Приєднана картинка]В Українському домі у Варшаві відбувся спеціальний показ документального фільму "Процес. Російська держава проти Олега Сенцова", під час якого збирали кошти для сім'ї ув'язненого Кремлем українського режисера/

У вогняному кільці. Оборона Луганського аеропорту

[Приєднана картинка]Презентація книги «У вогняному кільці. Оборона Луганського аеропорту», в якій уперше зібрано спогади учасників та очевидців тих подій, відбулась у Львові.

В Україні відзначають День Військово-Морських Сил

[Приєднана картинка]Сьогодні в Україні відзначають День Військово-Морських Сил ЗСУ. Так, тисячі одеситів і гостей міста святкують разом із військовими моряками цей день.

Боксер-суперважковаговик Владислав Сіренко

[Приєднана картинка]Український боксер-суперважковаговик Владислав Сіренко здобув перемогу над Дідьє Найфом (6-4, 5 КО) з Демократичної Республіки Конго і став володарем титулу WBF International.

Діамантова ліга!

  • 01.07.18, 15:23
[Приєднана картинка][Приєднана картинка]Українська легкоатлетка Юлія Левченко виграла бронзову медаль на етапі «Діамантової ліги» в Парижі.