Про співтовариство

Тут об’єднуються ті, хто любить свій Край. Ми писатимемо тут про це. Будемо розміщувати цікаві фото, обговорювати проблеми сьогодення.

Увага! Учасником співтовариства може стати блогер, який пише на українську тематику.

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

Ми любимо тебе, Україно!

Творімо разом на I.UA про Україну!



Пропоную всім користувачам сайту www.i.ua активізувати свої потуги для поширення інформації про Україну. Можливостей у цього сайту більше, ніж достатньо - розділи "Блоги", "Фото", "Відео".

У кожному з цих розділів є спільноти/канали з назвою "Ми любимо тебе, Україно!":

- блоги - http://blog.i.ua/community/662/ (публікації цієї спільноти ретранслюються в спільноті "Україна - Ukraine", яка в соцмережі Facebook нараховує понад 12.000 учасників)
- фото - http://photo.i.ua/channel/163/
- відео - http://video.i.ua/channel/221/

А також, сьогодні створена група - http://group.i.ua/group/1189/, яка має розділи "Блоги", "Фотоальбоми", "Відео", "Рецепти", "Питання", "Шпалери", "Форум".

Тож, запрошую долучатися до цих спільнот та наповнювати їх цікавим змістом про Україну!
Хай всім нам з вами щастить!
Будьмо!

До уваги мешканців Коломиї!

7-ий щорічний "Зірковий вертеп" та фестиваль вертепів у Коломиї відбудеться 13 січня. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє народний депутат України Олесь Доній.



Прохання поширити цю інформацію.

#рада2012 - дописи з хештегом у Твіттері про роботу ВРУ



Останні оперативні новини про роботу нового складу Верховної Ради України ви можете прочитати тільки завдяки соціальній мережі Twitter. Народні депутати України, парламентські журналісти та громадські активісти пишуть новини, викладаючі їх у Twitter з хештегом "#рада2012".

Інтернет-видання "Відкрита Полтава" розмістило на всіх своїх сторінках віджет з хештегом "#рада2012", щоб будь-який відвідувач нашого сайту міг читати новини з парламенту, навіть, не будучи користувачем соцмережі Twitter.

Тож, запрошуємо всіх користувачів Інтернету читати парламентські новини на нашому сайті: http://www.vp.poltava.ua/

Вітаємо з Новим 2013 роком!



Вітаємо всіх з Новим 2013 роком! Бажаємо кожній українській родині щастя, достатку, міцного здоров'я, здійснення всіх мрій і планів, а також, щоб всі негаразди минали вас і ваших близьких! Слава вам! І слава Україні!

Адмінгрупа Світової інтернет-спільноти
українців "Україна - Ukraine".

Українка перемогла на дитячому "Євробаченні". Молодець! (відео)



Десятирічна Анастасія Петрик стала переможницею дитячого пісенного конкурсу "Євробачення- 2012", - повідомляє "Українська правда".



Відео можна подивитися тут: http://youtu.be/1jvC2F_AjtI

Росіянин Сергій Лазарєв співає українською. Як вам? (відео)

Як на мене, то проспівав він чудово. Чисте виконання на українській мові. А як вам? Сподобалося?


Чи законно стоматполіклініка збирається придбати автомобіль?



Днями інтернет-видання «Наші гроші» повідомило про те, що Полтавська обласна клінічна стоматологічна поліклініка 16 листопада за результатами тендеру уклала угоду з ТОВ «Автопланета-Полтава» на придбання автомобіля Hyundai Sonata у якості транспорту для медичної служби. Вартість автомобіля склала 210 тис грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Автівку придбано за кошти місцевого бюджету, отримати її замовник повинен до 31 грудня цього року. Детальнішого опису автівки немає, оскільки конкурсна документація на сайті «ВДЗ» відсутня. За ціною в 204 тис грн. і менше можна придбати Hyundai Sonata 2012 року випуску.

Законність результатів вищезгаданого тендеру у мене викликала сумнів. Адже, постановами Кабінету міністрів України передбачено наступні обмеження:

- Постановою КМУ від 4 квітня 2001 р. №332 визначена гранична сума витрат на придбання легкових автомобілів для керівників бюджетних установ та організацій у розмірі 60 тисяч гривень;

- Постановою КМУ від 22 жовтня 2008 р. №943 з метою економії державних коштів припинено придбання легкових автомобілів до 1 січня 2014 року.

Тож, виникає запитання до органів Держфінінспекції та прокуратури Полтавської області: Чи законно стоматполіклініка збирається придбати легковий автомобіль за 210 тисяч гривень? Сподіваюся отримати відповідь від правоохоронців Полтавщини.

[Передрук з мого блогу на сайті LB.UA]

Вибори – 2012. Люстрація на Facebook: Обговорюємо список "УДАРу"



Партія «УДАР» Віталія Кличка винесла на обговорення список своїх імовірних кандидатів-мажоритарників на цьогорічних виборах до Верховно Ради України. Повний список кандидатів розмістила «Українська правда» (http://www.pravda.com.ua/articles/2012/07/13/6968776/) та є він і на сайті самого «УДАРу» (http://klichko.org/ua/news/news/udar-peredaye-sviy-spisok-pretendentiv-u-kandidati-po-mazhoritarnim-okrugam-ruhu-chesno).

Спільнота «Україна – Ukraine» спеціально створила сторінку (на якій ви зараз перебуваєте) для обговорення кандидатів від партії «УДАР». Тож, шановні пані і панове, запрошуємо вас на стіні цієї сторінки обговорювати кандидатури цієї політичної сили.

Таким чином спільними зусиллями ми очищуватимемо списки політичних партій, які відкриватимуть списки для громадського обговорення. Ми робитимемо це зі списками всіх політичних партій, які відкриватимуть їх для громадського обговорення.

НЕ БУДЬТЕ БАЙДУЖИМИ! НАЙБЛИЖЧЕ МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ В НАШИХ РУКАХ!

P.S. Ініціатива проводиться саме у соціальній мережі Facebook тому, що всі провідні політики, громадські активісти та журналісти мають свої сторінки у цій мережі. Таким чином ми намагатимемося долучити до “люстрації” списків самих активних громадян.

Підтримай збірну України на Євро-2012! (доповнено)

Підтримай збірну України на Євро-2012! Встанови головним зображенням на своєму профілі зображення з символікою української збірної, або фото з улюбленим футболістом.

Придбай і вдягни футболку нашої збірної! Придбай синьо-жовту символіку і встанови її на вікні (чи балконі) своєї квартири, або на своєму автомобілі! Розмалюй себе і своїх рідних і дивися футбольні матчі у фан-зонах чи інших облаштованих площадках! Зроби у своєму дворі фан-зону для своїх сусідів!

Ми - разом!

Сторінка інтернет-спільноти в соцмережі Facebook, яка підтримує нашу збірну: http://www.facebook.com/UkraineUA

Акція підтримки в соцмережі Facebook: http://www.facebook.com/events/381159711940526/

Акція позаполітична.












За якими критеріями виборці обиратимуть народних депутатів?

У жовтні цього року вся країна обиратиме до законодавчого органу своїх представників – народних депутатів України.

Цікаво, за якими критеріями виборці обиратимуть народних депутатів цього разу?

Які якості кандидатів вони враховуватимуть цього разу – чесність, порядність, фаховість, патріотизм, «розмір кишені» кандидатів чи щось інше?

Цікаво було б почути, який саме кандидат відповідає конкретному критерію. Запрошую до обговорення теми в коментарях. Думаю, що піднята мною тема є не тільки цікавою, але й корисною для суспільства.

Тема також винесена для обговорення на сайтах "Левый берег", "Politiko" та інших.