Про співтовариство

Тут об’єднуються ті, хто любить свій Край. Ми писатимемо тут про це. Будемо розміщувати цікаві фото, обговорювати проблеми сьогодення.

Увага! Учасником співтовариства може стати блогер, який пише на українську тематику.

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

Ми любимо тебе, Україно!

А ось і причина такого голосування

  • 24.03.15, 13:47
Українці оцінюють інтенсивність проведення реформ як низьку – Центр Разумкова


Ілюстраційне фото
Ілюстраційне фото
  • Live Journal

24.03.2015

Українці оцінюють інтенсивність проведення реформ українською владою як низьку. Про це свідчать результати опитування, яке провів Центр Разумкова.

Згідно з дослідженням, респонденти оцінюють хід реформ у більшості сфер за десятибальною шкалою у 2-3 бали. Лише діяльність, яка спрямованана популяризацію України в світі, оцінюється у 4 бали.

На думку респондентів, найгірше українська влада справляється із скороченням інфляції – 83,4% вважають, що влада справляється із цим завданням погано або дуже погано. 80,7% вважають, що влада не справляється зі стимулюванням економічного росту, а 78,3% – із боротьбою з корупцією.

Оскільки проведення реформ може призвести до тимчасового зниження рівня життя людей, респондентам ставилось питання, чи згодні вони терпіти певні матеріальні труднощі. 

Відповідно до результатів дослідження, 12,7% респондентів відповіли, що «готові терпіти, скільки потрібно, якщо це справді призведе до успіху країни».

28,7% – якийсь час готові «потерпіти,але не довго (не більше року)», 23,3% – не готові, бо не вірять в успішність реформ, а 29,7 % не готові терпіти, оскільки «вже зараз їхнє матеріальне становище є нестерпним».

Дослідження проведене з 6 по 12 березня 2015 року серед 2009 респондентів віком від 18 років в усіх регіонах України, крім Криму та окремих районів Донецької і Луганської областей, непідконтрольних українській владі. 

Серйозний дзвіночок і, не тільки для Яценюка

  • 24.03.15, 13:38
Рейтинг «Народного фронту» обвалився до 4,6%, - опитування
Суспільство — сьогодні, 13:138860
Рейтинг «Народного фронту» обвалився до 4,6%, - опитування
фото Reuters
Арсеній Яценюк

Якби найближчим часом відбулися вибори до Верховної Ради України, то за «Блок Петра Порошенка» проголосували б 14,1% українців, а за «Народний фронт», який на виборах у жовтні 2014 року здобув перше місце, - 4,6%.

Такими є результати соціологічного опитування, яке провів Центр Разумкова.

Згідно з результатами опитування, перша трійка лідерів виглядала б так: «Блок Петра Порошенка» - 14,1%, партія «Самопоміч» - 9,3%, «Опозиційний блок» - 6,8%. Четверте місце зайняв би «Народний фронт» - 4,6%. Далі йде Радикальна партія Олега Ляшка – 4,5% і «Батьківщина» - 4,4%.

3,1% опитаних проголосували би за Комуністичну партію, 2,7% - за «Громадянську позицію», 2% - за «Сильну Україну», 1,8% - за ВО «Свобода».

4,6% проголосували б за іншу політичну силу, 2,3% зіпсували б бюлетень. 22,1% не брали б участі у виборах, 17,7% не змогли відповісти.

Опитування було проведено з 6 по 12 березня, всього було опитано 2009 респондентів у віці від 18 років у всіх регіонах України за винятком анексованого Росією Криму та окупованих територій Донецької та Луганської областей. Теоретична похибка вибірки не перевищує 2,3%.

Як повідомляв ZAXID.NET, на виборах у жовтні 2014 року до Верховної Ради пройшли «Народний фронт» – 22,14%, «Блок Петра Порошенка» – 21,82%, об’єднання «Самопоміч» – 10,97%, «Опозиційний блок» – 9,43%, Радикальна партія Олега Ляшка – 7,44%, ВО «Батьківщина» – 5,68%

Хто, скаже про цю сімейку добре слово ???

  • 22.03.15, 13:11
Сын Януковича утонул на Байкале?

13:50, — Россия

Сын Януковича утонул на Байкале?

МЧС и МВД России подтверждают информацию об инциденте на озере Байкал, однако не сообщают имен погибших.

В ЧП на озере Байкал утонул сын экс-президента Украины Виктор Янукович-младший, утверждают украинские СМИ в воскресенье. Информация об этом появилась на сайте "Левый берег". Факт инцидента на льду Байкала подтверждает российские МЧС и МВД. Имен ведомства не называют, но в сообщениях отмечается, что в провалившемся под лед автомобиле погиб один человек из шести, передает NEWSru.com.

Украинское издание со ссылкой на четыре источника сообщает, чтоВиктор Янукович-младший участвовал в спортивных мероприятиях на озере Байкал, когда микроавтобус Volkswagen, в котором кроме него находились еще 5 человек, провалился под лед. Янукович утонул, а другим пассажирам удалось спастись. Кто был за рулем, не сообщается.

МЧС подтверждает факт происшествия, не называя имен. Его причиной называет грубейшее пренебрежение правилами безопасности. "На акватории озера Байкал в районе северной оконечности острова Ольхон произошел провал автомобиля с находившимися в нем водителем и пятью пассажирами. В нарушение требований запрещающих информационных знаков граждане выехали на лед, чтобы сделать несколько фотоснимков. В районе мыса Хобой автомобиль провалился в трещину. Глубина в данном месте составляет более 20 метров", - говорится в сообщении ведомства.

Пятерым людям, находившимся в автомобиле, удалось выбраться и добраться до берега. Их доставили в больницу с помощью судна на воздушной подушке. "Спасатели Сахюртинского ПСП по предполагаемым координатам при помощи GPRS вернулись к месту провала автомобиля и в полынье обнаружили тело водителя", - сообщило МЧС.

ГУ МВД по Иркутской области также указывает на пренебрежение правилами: "Прибывшая на место происшествия поисково-спасательная группа из числа сотрудников полиции и Байкальского поисково-спасательного отряда установила, что шестеро отдыхающих пренебрегли мерами безопасности, выехав на тонкий лед".

Никаких сведений о погибшем в сообщениях российских ведомств не приводится.


Україна нескорена ніким і ніколи

  • 16.03.15, 20:48
Савченко поновила голодування
  • Савченко поновила голодування

    Фото: Агентство "Москва"

Ув’язнена у Росії з політичних мотивів Надія Савченко знову голодує.

Цю інформацію підтвердив один з її адвокатів Марк Фейгін.

«Все так, Надія поновила голодування. Вона попросила оприлюднити це звернення», - написав він у Твітері.

Раніше в російських ЗМІ з'явилася заява голови комісії з безпеки Громадської палати РФ Антона Цвєткова про те, що Савченко поновила голодування.

Ось тобі й раз

  • 15.03.15, 21:13
США ЗРОБИЛИ ВСЕ, ЩОБ ПОЗБАВИТИ УКРАЇНУ ЯДЕРНОЇ ЗБРОЇ, КАЗАЛИ ПРО ТЕ, ЩО ДОЗВОЛЯТЬ РОСІЇ ВДЕРТИСЯ - ДИПЛОМАТ
20:22 15 березня 2015 | ПОЛІТИКА

В 1990-х роках Сполучені Штати Америки зробили все, щоб позбавити Україну ядерної зброї.

Про це  в ході телемарафону "Україна понад усе" заявив поет і громадський діяч, надзвичайний і повноважний посол України Дмитро Павличко.

"Політичний консультант Клінтона сказав мені прямо, як голові комісії закордонних справ парламенту: "ми дозволимо Росії зайти на вашу територію військами і забрати у вас ядерну зброю силою". Я у відповідь сказав, що "ми не хочемо віддавати ядерну зброю Росії, ми хочемо віддати її Вам"! Я розумів, що ми не зможемо утримувати цю зброю, але не хотіли її віддавати Росії. Саме США тиснули на нас і зробили усе, щоб Україна ядерної зброї позбавилася, це була їх політика. Америка змусила нас віддати ядерну зброю", - каже Павличко.

Нарешті і Петро Олексійович зрозуміли...

  • 15.03.15, 19:35
Порошенко: Перемир'я не працює, треба посилювати санкції проти РФНеділя, 15 березня 2015, 17:40

Президент Петро Порошенко звинуватив Росію у порушенні режиму припинення вогню та заявив, що мінські домовленості зазнали провалу: з початку повного припинення вогню 15 лютого режим "тиші" порушувався 1100 разів.

Про це заявив президент України Петро Порошенко перед візитом до Німеччини в інтерв'ю тиражній газеті Bild. 

За його словами, угода, підписана у Мінську, стала "для нас надією, а не реальністю".

"Правда полягає у тому, що угода не працює. Щодня з російського боку знову стріляють, часто понад 60 разів на день - у цілому перемир'я порушувалось 1100 разів", - заявив Порошенко.

За його словами, Україна виконала "кожне окремо взяте положення мінських угод" і втілювала їх негайно.

Також президент України звернув увагу на те, що спостерігачі ОБСЄ не мають доступу для того, щоби повністю проконтролювати процес відведення важкої зброї.

При цьому Порошенко закликав реагувати на порушення мінських угод посиленням санкцій.

"Це можуть бути подальші санкції. У будь-якому разі, чинні санкції потрібно подовжити до кінця року", - зазначив він.

Також Порошенко закликав бойкотувати Чемпіонат Світу з футболу 2018 року, який має відбутися у Росії.

"Поки російські війська перебувають на території України, я вважаю, що ЧС в цій країні є немислимим", - зазначив він.

Як відомо, 15 та 16 березня Петро Порошенко перебуває у Німеччині з дводенним робочим візитом, де відвідає пораненого бійця АТО, зустрінеться з українською громадою міста та проведе зустрічі з президентом ФРН Йоахімом Гауком, , канцлером Анґелою Меркель та головою Бундестагу. 

Німецька хвиля

ху@ло 1 знайшли..у скотомгильникові

  • 15.03.15, 14:03
Ху@ла знайшли ...у горах поблизу Львова
Олена Ярмолюк 15 березня 2015, 13:10
Путін поки живий, але якщо наступником стане Шойгу або Іванов, буде жо@а, - партизани


Хочеш миру? Готуйся довійни!!!

  • 14.03.15, 15:59
Маккейн: Росія може почати наступ на Одесу
  • Джон Маккейн

    Джон Маккейн

Російські військові можуть почати наступ на Одесу.

Таку думку в інтерв'ю ТСН.Тиждень висловив сенатор-республіканець Джон Маккейн. 

За його словами, Путін уже отримав схід України, тому невдовзі можна очікувати подальшого наступу, зокрема, на Маріуполь.

Читайте також: Маккейн розкритикував позицію Штайнмайєра щодо України

"Якщо він думає, що це йому просто зійде з рук і він не платитиме своєї ціни, то цілком може спробувати піти на Одесу з боку Молдови. У нього 1400 російських загонів "миротворців" у Придністров'ї", - заявив Маккейн.

Дуже цікава інформація за цією адресою

  • 14.03.15, 12:52
http://sled.net.ua/filatov/kolomoyskiy/yavka/s/povinnoy/2015/14/03

Филатов попросил Шокина оформить Коломойскому явку с повинной
 Сб, 14/03/2015 - 12:32

Народный депутат Украины, председатель контрольной комиссии по приватизации Борис Филатов обнародовал информацию, что по итогам заседания комиссии Контрольная комиссия ВР обратилась к Генеральному прокурору Украины с требованием возбудить уголовное дело по фактам изложенным председателем ОГА Днепропетровской области на ее заседании. Об этом Филатов написал в Facebook

1

1

По материалам: "Укррудпром"

На фото - Игорь Коломойский и Борис Филатов. Источник фото verge.zp.ua


Следите за нашими обновлениями в социальных сетях: FacebookВКонтактеTwitter Google + иLiveJournal.

Дай Бог щоб ху@ло таки здохло

  • 12.03.15, 06:45
Отець передбачив смерть режиму Путіна 12 березня, а самої Росії – у 2017 році
Аня Бондар 12 березня 2015, 01:56

Отець передбачив смерть режиму  Путіна 12 березня, а самої Росії – у 2017 році

Режиму президента Володимира Путіна прийде кінець 12 березня 2015 року, а сама Російська Федерація протримається, максимум, до 2017 року. Такими передбаченнями поділився ієромонах Юстин Бойко. Новину повідомляє «Преса України».

Ще 28 січня 2015 року ієромонах Юстин Бойко передбачав кінець путінського режиму на 12 березня 2015 року.

«Це буде повторення історії з царем Миколаєм ІІ тільки у іншому вимірі. Сама ж Росія, на мою думку, розпадеться остаточно у 2017 році», - написав тоді отець.

Нагадаємо, в Інтернеті з'явилася інформація про те, що президент РФ так сильно захворів, що навіть не зміг зустрітися з лідерами сусідніх держав. Щасливі коментарі блогерів в соцмережах щодо хвороби Путіна розвіяв його прес-секретар Дмитро Пєсков, котрий заявив, що президент РФ нібито абсолютно здоровий.