Про співтовариство

Тут об’єднуються ті, хто любить свій Край. Ми писатимемо тут про це. Будемо розміщувати цікаві фото, обговорювати проблеми сьогодення.

Увага! Учасником співтовариства може стати блогер, який пише на українську тематику.

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

Ми любимо тебе, Україно!

переможець шоу ГОЛОС ДІТИ Роман Сасанчин,

переможна пісня Ромчика .молоденький сокіл 12-річний школяр з села Садки Заліщицького району виконав пісні «Дивлюсь я на небо» та «Одна калина», і своїм співом підкорив країну. 
Загалом у фіналі змагались шестеро учасників  Роман Сасанчин, Міша Цар, Настя Багінська, Іван Лісний, Богдан Темченко та Руслан Асланов. Фінал проекту у прямому ефірі на телеканалі «1+1 дивилися 15 мільйонів глядачів, які віддали свій голос за Романа Сасанчина з команди Тіни Кароль!
«Щире дякую всім, хто за мене голосував! Головне, не те, що виграв я, а головне досвід, який ми тут отримали. Ми всі тут переможці!», — сказав Рома.
До слова, хлопець брав участь у першому сезоні шоу, проте тоді до нього не обернувся жоден з суддів. Рома розповів, що два роки не покладав рук, впевнено йшов до своєї цілі, багато працював і молився Богу.
Вітаємо нашого талановитого земляка!

Пророчий кліп Кузьми "Руїна"

Моя країна суцільна руїна - як можна нелюбити свою землю аж так.
 . "Переглянете кліп Кузьми "Руїна", мурашки по шкірі побіжать - назустріч йому їде молоковозка, така ж як і в ДТП, далі він проїжджає будівлю ритуальних послуг, та й кліп опублікований в YouTube 13 лютого 2013 року. Цікаво, знімав він його не 2-го чи лютого? Та й з приводу країни - є деякі пророцтва в цій пісні. От і не вір у знаки долі ...", - зазначає Владислав Савченко. 

Раша відкрила полювання .

Мати сімох дітей зі Смоленської області Світлана Давидова заарештована і етапована в Лефортово за звинуваченням у державній зраді на користь України за дзвінок в українське посольство.
У четвер газета "Комерсант" повідомила, що приводом для порушення кримінальної справи став дзвінок Давидової в посольство України в Москві. Жінка повідомила співробітникам дипмісії, що розташована поруч з її будинком військова частина, в якій дислокується вісімдесят другому окрема радіотехнічна Червонопрапорна ордена Олександра Невського бригада ГРУ, спорожніла і, на її думку, військовослужбовці могли бути відправлені на Україну.

При цьому жінка запідозрила , що військових відправили на Україну, з телефонної розмови, яка випадково почула в маршрутці. Чоловік, службовець в цій частині (що вона зрозуміла з розмови), розповідав своєму співрозмовнику, що його з товаришами по службі "невеликими групами переправляють до Москви, обов'язково в цивільному, а звідти далі у відрядження

Московити -це хворі люди .І сміх і гріх .

Рязанська губернія. Третій день поминання героя Новососсіі.
Російський світ - завжди свято! scheisse, shit, Welcome to Russia!

Стара колядка з сучасною візуалізацією.

  • 27.01.15, 11:21
не думав що і в мого покоління буде СУМНИЙ СВЯТИЙ ВЕЧІР . сьогодні зранку повертався з дежурства і на заправці  була колона яка перевозила загиблого нашого бійця .  .страшно . ГЕРОЯМ  СЛАВА 

Басков , Ла-ЛА-Ла і Мєдвєдєв .

  • 21.01.15, 17:26
.Жили два хлопці. Що сказати…
Вродливі, гарні, неземні!
Один чорнявий – карі очі.
Другий білявий – очі голубі.
Ці хлопці просто покохали
Один одного – от і все.

причина чому досі ДНР і ЛНР не терористи .

  • 18.01.15, 15:59
РАССЛЕДОВАНИЯ
Тысяча боевиков "ЛНР" числятся в штате предприятия Ахметова и получают зарплату в его банке - боец АТО
ДНР і ЛНР

  • Тысяча боевиков "ЛНР" числятся в штате предприятия Ахметова и получают зарплату в его банке - боец АТО

Около тысячи боевиков получают зарплату на угледобывающем государственном предприятии "Свердловантрацит", которое в 2011 году в концессию взяла компания ДТЭК, принадлежащая украинскому миллиардеру Ринату Ахметову.

Об этом на своей странице в Facebook сообщает командир батальона Нацгвардии "Полтавщина" Илья Кива.

"Около тысячи боевиков находятся на зарплате и льготном стаже. Они даже профосмотр проходят за счёт предприятия! И вы хотите сказать, санкций они боятся? Или отсутствия гумконвоев?" - пишет Кива.

Зарплату, по информации комбата, боевики получают на карточки Первого украинского международного банка (ПУМБ), также принадлежащего Ахметову.

"Да они спокойненько получают зарплату на карточки банка ПУМБ (кстати тоже Ахметовского), у которого "договор" с рашистскими банками, также преспокойненько едут в г.Гуково (РФ) и отовариваются чем душа пожелает! Заправляются рашистским ГСМом", - сообщает боец АТО.

По его словам, террористы "ЛНР" официально зачислены в штат шахты.

Два дня назад на корпоративном сайте ПУМБ появилось сообщение о том, что банк сменил юридический адрес с донецкого на киевский.

"Государственным регистратором проведена регистрация устава ПУМБ в новой редакции в связи со сменой адреса регистрации. Таким образом, с 12 января 2015 года новый адрес местонахождения ПУМБ: Киев, ул. Андреевская, 4 ", - говорится в сообщении.

В ДТЭК уже отреагировали на данные заявления.

"ДТЭК платит зарплату исключительно сотрудникам компании. В ДТЭК Свердловантрацит и ДТЭК Ровенькиантрацит числятся отсутствующими по невыясненным причинам 730 человек. Место их нахождения неизвестно. Уволить этих людей, с учетом письма Министерства социальной политики (от 06.07.2014, про Сохранение рабочих мест сотрудников, которые перемещаются из районов проведения АТО или остаются  в таких районах), нет оснований. Заработная плата им не начисляется", - сказано в сообщении.

Отмечается, что в настоящее время все шахты ДТЭК Свердловантрацит и ДТЭК Ровенькиантрацит работают в сокращенном режиме в связи с ограниченной возможностью отгружать уголь. "30% сотрудников находятся в отпусках и работают неполную неделю, добывая необходимый для Украины дефицитный антрацитный уголь, а также обеспечивая жизнедеятельность шахт, чтобы их не затопило. Зарплату такие сотрудники получают, медосмотры, как и положено, своевременно проходят для получения допуска к подземным работам", - утверждают у Ахметова.

Как сообщал "Обозреватель", командир противотанкового взвода батальона "Донбасс" Владимир Бабенко считает, что война выгода не только России, но и украинским олигархам. В частности - миллиардеру Ринату Ахметову.

"Я был в командировке в секторе М. Донецкий метзавод работает, пивзавод "Сармат" работает, молокозаводы работают в Донецке. Какая украинская санстанция контролирует качество продукции, которая поставляется из "ДНР" в Украину? И украинской железной дорогой через оффшор идет продукция Ахметова. Он отправляет свою продукцию за границу", - заявил Бабенко.

це сімя Аветисянів

  • 16.01.15, 21:20
це сімя  Аветисянів яку вбив цинічно і холоднокровно  гнида і паскуда росіянин  Валерій Пермяков.

Сторінки:
1
2
3
4
5
6
7
8
13
попередня
наступна