Про співтовариство

Тут об’єднуються ті, хто любить свій Край. Ми писатимемо тут про це. Будемо розміщувати цікаві фото, обговорювати проблеми сьогодення.

Увага! Учасником співтовариства може стати блогер, який пише на українську тематику.

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

Ми любимо тебе, Україно!

Санаторій Женева Трускавець

Женева
Санаторій Женева Трускавець

Royal Hotels & SPA Resort Женева – це розкішний санаторно-готельний комплекс, насправді- один з кращих в Трускавці. Тут створені всі необхідні умови для повноцінного лікування і відпочинку. Водолікарня, фізіотерапевтична клініка та лікувально-діагностичне відділення мають сучасне медичне обладнання. У санаторії працюють виключно професійні медики. Санаторій «Женева» розташовується в центрі Трускавця, тому відстань до бювету мінеральних вод становить лише кілька сотень метрів.

Готель Женева Трускавець: інфраструктура, послуги, лікування

Для клієнтів цього розкішного санаторію пропонується величезна кількість послуг і розваг: басейни, лазні, сауни, бювет з мінеральними водами, СПА-центр, салон краси, медпункт, аптека, концертний зал, лікувальний корпус, конференц-зали, масажний салон, ресторани, бари , більярд, боулінг, тренажерний зал, сцена, платна автостоянка, дитячий майданчик і дитяча кімната, настільний теніс. В оздоровчому центрі клієнтам надається можливість пройти ряд гінекологічних, масажних, бальнеологічних, проктологічних і фізіотерапевтичних процедур.

Женева Трускавець – ціни і номери

Санаторій Женева в Трускавці має 4 корпуси для проживання – Женева, Royal Grand, Променад і Цезар. У кожному з корпусів є номери різних категорій: одномісні, двомісні, поліпшені двомісні, напівлюкс, 2-кімнатний люкс, 2-кімнатний-тематичний люкс, VIP-однокімнатний, Президентські апартаменти, Королівські апартаменти. Ціни на проживання в номерах істотно відрізняються і знаходяться в діапазоні 800-9000 грн на добу з людини. Діти до двох років можуть жити з батьками безкоштовно.

Харчування в санаторії Женева в Трускавці

У корпусах санаторно-готельного комплексу функціонує кілька ресторанів і барів. У барі «Ірландський Паб» гостям пропонується великий вибір пива і закусок до нього, в ресторані «Український» відвідувачі можуть відчути атмосферу домашнього затишку і традиційна гостинність, а в ресторані «Тіфтіс» – покуштувати чудовий смак грузинської кухні. Для романтичних вечерь відмінно підійде затишний ресторан «Каравела», в якому можна насолодитися стравами італійської, японської, індійської та інтернаціональних кухонь, а ось в королівському ресторані «Роял» відвідувачів санаторію чекає шикарний шведський стіл.

Додаткові послуги в санаторії Женева:

• SPA-центр (11 басейнів, 18 саун та лазень);
• масажні кабінети, кабінет косметології, салон краси;
• бювет мінеральних вод;
• конференц зал, боулінг, більярд, сквош, тренажерний зал, настільний теніс;
• ресторан української кухні, ресторан грузинської кухні “Тифліс” , фіто-бар, ірландський паб;
• дитяча кімната та дитячий майданчик,
• автомобільна стоянка,

Розрахунковий час санаторію “Женева”: час заїзду 14:00, час виїзду 12:00

У вартість входить:

Пакет ALL SPA – проживання, 3-разове харчування (шведський стіл), відвідування SPA-центру, лікування за призначенням лікаря

Пакет ACC SPA – проживання, сніданок (шведський стіл), відвідування SPA-центру

Популярні готелі, санаторії, вілли трускавця

ПОПУЛЯРНІ ГОТЕЛІ, САНАТОРІЇ, ВІЛЛИ ТРУСКАВЦЯ
Готель Золота Корона - Трускавець
Золота Корона
Готелі Трускавця 17.10.2018
Готель «Золота корона» - розташований поблизу центральної частини курорту Трускавець, навпроти санаторно – готельного комплексу Дніпро ...
відпочинок та лікування у Трускавці 1
Мінеральні води Трускавця
Блог про Трускавець 09.01.2020
Мінеральні води Трускавця    «Едвард», «Фердинанд», «Емманнуїл»    Серед широкого різноманіття трускавецьких мінеральних вод, які в основному ...
Трускавець Санаторій "Шале Грааль"
“Шале Грааль”
Санаторії 18.10.2018
Санаторій налічує 63 номери класу преміум. До кожного номера окремо доторкнулась рука дизайнера. У кожному номері ...
ВІЛЛИ
Вікторія
Вілла «Вікторія» - це справжній пам'ятник архітектури 19 століття, будівля була побудована в 1843р. Вілла знаходиться ...
Жасмин
Вілла "Жасмин" була заснована в 2007 році - це триповерхова будівля, яка налічує 24 місця. На віллі ...
вілла Роксолана Трускавець
Роксолана
Вілла "Роксолана" розташована в центральній частині курорту Трускавець, в 10 хвилинах від верхнього бювету мінеральних вод, поруч ...
АКЦІЇ ТА СКИДКИ
  • Отримай 1 день безкоштовно при проживанні від 10 днів в Готельно-оздоровчому комплексі "Лісова пісня"
  • Акція - діти до 10 років проживають безкоштовно в СГК "Карпаты"
КАЗКОВИЙ ВІДПОЧИНОК ТА ЛІКУВАННЯ

Запрошуємо Вас відвідати затишне курортне містечко і вибрати відпочинок в Трускавці на будь-який смак. На нашому сайті Ви зможете знайти детальну інформацію: санаторіїготелівілли і приватний сектор курорту Трускавець. Також до Ваших послуг досвідчена команда професіоналів, яка спеціалізується на індивідуальному підході до кожного клієнта з урахуванням його вподобань.

Вам не потрібно перейматися добиранням до санаторію чи готелю – наші менеджери зустрінуть Вас по прибутті в Трускавець та безкоштовно відвезуть до обраного Вами пункту призначення.

Ви можете завжди розраховувати на нашу підтримку протягом всього відпочинку в Трускавці, адже найкращим подарунком для нас будуть Ваші позитивні відгуки і бажання знову скористатися нашими послугами. Бажаємо Вам приємного відпочинку в Трускавці!

Лікування в Трускавці

До Ваших послуг понад 20 санаторіїв. Найбільш відвідувані санаторії Алмаз, Кристал, Рубін, Янтар, Дніпро-Бескид, Шахтар, Карпати, Ріксос-Прикарпаття і багато інших лікувально-профілактичних закладів для лікування та оздоровлення за допомогою природних факторів (клімат, мінеральні води, лікувальні грязі тощо) в поєднанні з дієтою, фізіотерапією, медикаментозним лікуванням та іншими оздоровлювальними заходами.
Команда лікарів в санаторіях завжди готова допомогти Вам вибрати правильне лікування в кожному з закладів.

Дзвоніть за номером +38 (093) 869 6868 та бронюйте ваш відпочинок вже сьогодні.

Курорт Трускавець – серед найкращих у Східній Європі

Курорт Трускавець за версією The Guardian
Курорт Трускавець – серед найкращих у Східній Європі
За версією The Guardian курорт Трускавець увійшов в перелік найкращих у Східній Європі

Курорт Трускавець за версією The GuardianТрускавець увійшов в перелік найкращих курортів для оздоровчого відпочинку за лояльними цінами в Східній Європі за версією видання The Guardian.

Про це йдеться на сайті британського медіа від 21 січня 2020 р. Зокрема британські оглядачі зазначають: “Переваги Трускавця вперше описав польський лікар у 1578 році (Войцех Очко).

Трускавець – один із небагатьох курортів, який спонукає відвідувачів пити тамтешні води. Навіть сучасні спа-комплекси на кшталт Chale Graal пропонують такі стародавні методи лікування, як спелеотерапія (перебування в соляній печері) та гірудотерапія (лікування п’явками).

Також тут пропонують сучасні методи лікування, як-от комп’ютерне витягування хребта”. Окрім Трускавця, до списку The Guardian увійшли курорти Цепліце (Польща), Карлова Студанка (Чехія), санаторій “Озерний” (Білорусь), Беїле Херкулане (Румунія), Бюкфюрдо (Угорщина), Баніште (Македонія), Дудінце (Словаччина), Істарске Топліце (Хорватія) та Атомска Баня (Сербія).

З огляду на компанію, в якій опинився український Трускавець, залишається щиро порадіти за наш курорт та привітати його фахівців із вмінням йти в ногу з часом, освоюючи щораз нові підходи в лікуванні та сфері послуг. При цьому, дуже важливо, що у Трускавці не знищують роками напрацьовану базу та методики, які довели свою ефективність у боротьбі з багатьма недугами, а навпаки – розвивають та примножують власний досвід і доповнюють його кращими надбаннями світової медицини.

Комплексний підхід у лікувальних санаторіях Трускавця є одним із найважливіших чинників, який забезпечує високі результати, а, заодно, і славу далеко за межами України. Природа курорту з її щедрими багатствами та висококваліфіковані медичні фахівці творять дива із людським організмом: під їх спільним наступом відступають навіть занедбані недуги, повертаються сили та енергія.

А ще в Трускавці не тільки цілющі мінеральні джерела, ропа, озокерити, тут також цілюще кришталево чисте гірське повітря, мальовничі краєвиди Карпат, які дарують спокій і вмиротворення втомленим від щоденної метушні.

Курорт Трускавець за версією The Guardian 1Якщо Вас часто долають недуги, Ви відчуваєте хронічну втому та виснаження, просто поставте життя на паузу і придбайте путівку на відпочинок та оздоровлення в Трускавці. Звідси Ви повернетеся цілком в іншому, піднесеному настрої, сповнені бажанням жити і творити. Ласкаво запрошуємо! А наші менеджери з радістю підберуть Вам найоптимальніші пропозиції відпочинку, лікування та проживання на курорті.

Вілла Шоколад у Трускавці

Вілла Шоколад
номери від 200 грн.
Villa_Chocolate_Truskavets
prev
next

Вілла Шоколад відкрила свої двері для відвідувачів в березні 2009 року. Усього 100 метрів від нижнього бювету, в самому центрі курорту Трускавець.

Вілла Шоколад налічує 10 номерів: 6 номерів категорії «напівлюкс», 2 номери категорії «стандарт», 2 номери категорії «економ». Затишні номери облаштовані новими авторськими меблями. Кімнати та коридори прикрашені картинами відомих художників нашого регіону.

Додаткові послуги:

– Салон краси “Краля Studio”

– Фітнес-центр

– Паркування для автомобілів

– Сауна з басейном

– WiFi

Санаторій "Шале Грааль" Трускавець

Санаторій "Шале Грааль"
номери від 1950 грн.
Трускавець Санаторій
Трускавець Санаторій
Truskavetsʹ Sanatoriy
Truskavetsʹ Sanatoriy Shale Hraal 2
Truskavetsʹ Sanatoriy Shale Hraal 3
Truskavetsʹ Sanatoriy Shale Hraal 4
Truskavetsʹ Sanatoriy Shale Hraal 5
Truskavetsʹ Sanatoriy Shale Hraal 6
Truskavetsʹ Sanatoriy Shale Hraal 7
Truskavetsʹ Sanatoriy Shale Hraal 8
prev
next

Санаторій налічує 63 номери класу преміум. До кожного номера окремо доторкнулась рука дизайнера. У кожному номері є супутникове телебачення, а також інтернет і багато іншого. З вікон можна спостерігати за красивим видом гір.

У санаторії Шале Грааль ціни порівняно не високі. Все зроблено для того, щоб відпочинок був доступний кожному охочому. З детальною вартістю номерів можете ознайомитися на сайті.
Шале Грааль на курорті Трускавець наповнить Вас позитивними емоціями, які залишатимуться з Вами тривалий час.

Додаткові послуги:

автостоянка
Wi-Fi Інтернет
камера зберігання
екскурсійне бюро
оренда велосипедів
дитяча кімната та дитячий майданчик
басейн, тренажерний зал, фінська сауна, римська парна, турецька баня, інфрачервона сауна, джакузі,
більярд
бювет мінеральних вод
ресторан з літньою терасою,
конференц-зал,

Всі тарифи включають:

  • проживання в апартаменті на основних місцях (кількість основних місць залежить від категорії апартаменту);
  • користування SPA-центром (фінська та інфрачервона сауни з дощовим душем, російська баня з душ-відром, римська парна та хамам, басейн з джакузі, підводною течією та міні- водоспадом, контрастні ванни для ніг по Кнейпу, тренажерний зал);
  • первинну та остаточний консультації лікаря-терапевта в Медичному центрі;
  • Wi-Fi доступ до Інтернету в апартаменті, лобі, ресторані та SPA-центрі готелю;
  • користування дитячим майданчиком; користування бюветом з мінеральними водами «Нафтуся», «Содова» та «Моршинська»;
  • послуги дитячої кімнати з 9:00 до 17:00, щоденно.

Пакет B&B включає сніданок (шведська лінія) в ресторані «Теodora».

Пакет ALL включає сніданок, обід та вечерю (шведська лінія) в ресторані «Теodora».

ALL VIP включає сніданок, обід та вечерю (шведська лінія) та комплекс додаткових медичних процедур (по рекомендації лікаря).
Мінімальний термін проживання по пакету ALL VIP – 7 діб.
Для дітей до 16 років лікування по пакету ALL VIP не передбачено.

Для дітей віком до 6 років проживання в одному апартаменті з батьками, без надання додаткового місця – безкоштовне, базове курортне лікування не передбачається.
Харчування дітей до 6 років одночасно з харчуванням батьків у ресторані “Теodora” («шведська лінія») – безкоштовно.
Діти від 3 до 12 років приймаються до дитячої кімнати при наданні медичної довідки.

Паркінг – 25 грн./доба

Час заїзду – 14:00.

Розрахункова година – 12:00.

Ранній заїзд до 14:00 та пізній виїзд після 12:00 можливі за попереднім узгодженням та оплачуються в розмірі половини тарифу проживання за одну добу.

З кожного гостя додатково справляється туристичний збір у розмірі 1% від вартості проживання без урахування ПДВ.

 

Доступні номери у “Шале Грааль”
STANDART DOUBLE - ціна 1950 грн.

Standart double (16,7 м): двоспальне ліжко, приліжкові тумби, трюмо, стіл, крісла, телефон, фен, сейф, TV, шафа-купе, холодильник, переносна конструкція для сушіння речей прасувальна дошка, праска, балкон.

Оснащення: інтернет, телефонний зв’язок (міський, міжміський, міжнародний), кабельне телебачення, система обігріву та охолодження повітря.
Санвузол: душова кабіна та інші сантехнічні приналежності.

Фото номеру Standart double - Санаторій "Шале Грааль"
Truskavetsʹ Sanatoriy Shale Hraal 8
Truskavetsʹ Sanatoriy Shale Hraal 8
Truskavetsʹ Sanatoriy Shale Hraal 8
STANDART TWIN - ціна 2250 грн.

Standart twin (24,2м): два півтораспальні ліжка, приліжкові тумби, трюмо, стіл, 3 крісла, телефон, фен, сейф, TV, шафа-купе, холодильник, переносна конструкція для сушіння речей, прасувальна дошка, праска, балкон.

Оснащення: інтернет, телефонний зв’язок (міський, міжміський, міжнародний), кабельне телебачення, система обігріву та охолодження повітря.
Санвузол: душова кабіна та інші сантехнічні приналежності.

Фото номеру Standart twin - Санаторій "Шале Грааль"
Truskavetsʹ Sanatoriy Shale Hraal 8
Truskavetsʹ Sanatoriy Shale Hraal 8

По всьому світу стала новина

По всьому світу стала новина:

Діва Марія Сина родила.

Сіном притрусила,

 В яслах положила Господнього Сина. 



У Трускавці поставили унікальний “Різдвяний вертеп” та дідуха

У Трускавці поставили унікальний “Різдвяний вертеп” та дідуха

Vertep ta didukh u Truskavtsi

12 об’ємно-просторових біблійних фігур і дідуха прикрашатимуть Трускавець в період Різдвяних свят.
Фігури заввишки у людський зріст – три царі, ангел, Ірод, звіздар та інші персонажі вертепу вирізьблені із фанери та розфарбовані. Їх встановили у курортному парку Трускавця перед бюветом мінеральних вод.
Всередині фігур встановлено ілюмінацію. Тож «Різдвяний вертеп» сяятиме трускавчанам та гостям курорту весь період свят.

 

У Трускавці поставили унікальний "Різдвяний вертеп" та дідуха Над композицією, як повідомляє сайт Трускавецької міськради, працювали графічний дизайнер, викладач кафедри графічного дизайну Львівської Національної Академії мистецтв Юрій Крукевич та скульптори Орест Дзиндра, Олег Ляхович. Декоративний дідух, який встановили всередині бювету, виконала відома мисткиня Ірина Світ.

Цілісна композиція зроблена з молодих колосків пшениці, а стовбур – з каліброваної житньої соломи. Подбали в Трускавці і про пішохідні вулиці - зокрема ліхтарі прикрасили зірницями-витинанками.

Різдвяна атмосфера у Трускавці стає з кожним роком все більш вишуканою і унікальною. Вся ця краса створена для естетичної насолоди гостей курорту.

Це продовження теми Нового року та Різдва у Трускавці.

Завітайте на свята у Трускавець та відчуйте сповна дух українського Різдва!

Новий рік та Різдво у Трускавці

Друзі, щиро вітаємо всіх із Новим 2020 роком!!!
Бажаємо міцного здоров’я, радості, добра, достатку та злагоди у Ваших домівках, мирного неба і багато світлих сонячних днів.

Замовляйте найвишуканіші страви, запрошуйте найкращих друзів і в у колі найрідніших людей із найоптимістичнішими очікуваннями у чудовому настрої зустрічайте Новий 2020 рік!
Нехай у 2020 році збуваються всі Ваші мрії, надії та сподівання!
Щиро дякуємо, що читаєте наш Блог, ну, а ми, й надалі старатимемося, щоб наша інформація була корисною та цікавою для Вас! І уже сьогодні пропонуємо ознайомитися із Програмою святкових заходів, які підготували у Відділі культури Трускавецької міської ради.

Готель “У Олега” – Трускавець

Готель У Олега знаходиться біля залізничного вокзалу, за 7 хв ходьби до центрального бювету курорту Трускавець.

 

У готелі “У Олега” є 10 сучасних номерів різних категорій, які розраховані на проживання 25 осіб. Відпочинок та сучасне лікування всім гостям готелю забезпечено!

Додаткові послуги:

– Екскурсійне бюро,
– Прокат гірськолижного спорядження
– Доставка їжі в номер
– Сауна з міні басейном
– Масаж в номері
– Власна лікувальна база
– Автостоянка для машин

У вартість входить:

Проживання
Стоянка для машин
Прибирання кімнат
Заміна постелі кожні 5 днів, рушників кожних 3 дні
wi fi

На першому поверсі у власному кафе Віра можна замовити комплексне 3-ох разове харчування -140 грн, або харчуватися згідно з меню

На територію готелю є власна лікувальна база.