Про співтовариство

Тут об’єднуються ті, хто любить свій Край. Ми писатимемо тут про це. Будемо розміщувати цікаві фото, обговорювати проблеми сьогодення.

Увага! Учасником співтовариства може стати блогер, який пише на українську тематику.

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

Ми любимо тебе, Україно!

Готельно-Оздоровчий комплекс «Старий Дуб»

  • 20.08.20, 21:55

Готель Старий дуб

Лікувально-оздоровчий комплекс готельно-ресторанного типу «Старий дуб» розташований у лісопарковій зоні курортного Трускавця, із двох сторін оточений дубовим мішаним лісом.
Безпосередньо із території можна потрапити в чарівний світ карпатської природи, де із-за кожного дерева за Вами може спостерігати пара чиїхось допитливих оченят: чи то білка шукала минулорічні горішки, чи заєць поспішав кудись у своїх справах, а, може, й їжак. А тепер вони причаїлися і уважно стежать за гостями їхніх володінь.

Очевидці розповідають, що кілька десятиліть тому сюди часто навідувалася дика свиня із малими дитинчатами, щоб поласувати жолудями. Так-так, відразу за огорожею «Старого дуба» починається справжнісінький ліс! Мелодійні трелі лісового птаства тут стартують, ледь сонце торкнеться верховіття старих дубів, (а літом - ще до його сходу!) і не вщухають аж до пізнього вечора.

Але не тільки природа приваблює сюди відпочивальників. У лікувально-оздоровчому комплексі «Старий дуб» створені всі умови для найкомфортнішого відпочинку із широким спектром медичних послуг.

Капітально відремонтований та оснащений новим обладнанням сучасний заклад має вже й чималу історію. Він побудований ще далекого 1974 року на місці однойменної колиби спеціально для візиту в Трускавець генсека колишнього СРСР Леоніда Брєжнєва. Пізніше довгий час пансіонат «Старий дуб» служив навчальною базою для працівників харчової промисловості.

Теперішній, відреставрований та добудований, Лікувально-оздоровчий комплекс готельно-ресторанного типу «Старий дуб» відновив свою діяльність у 2019 році. Дотримано стиль добудови, збережена назва колишнього пансіонату. А ще назву креативно показано у брендингу - зображення крислатого старого дуба гармонійно вписалося у найрізноманітніші місця інтер’єру.

Родзинкою готелю є його оригінальний номерний фонд. Він налічує 84 комфортабельні номери, і, що цікаво - у цілому закладі Ви не знайдете двох однакових! Кожен номер виконаний у різному дизайні - тут Вам Париж із Ейфелевою вежею, тут бароко та хайтек. До послуг наших гостей: 1-, та 2-місні номери, 2 номери класу «люкс», решту - стандарт.

Медичний центр оснащений новим, сучасним обладнанням та укомплектований кваліфікованим персоналом. До Ваших послуг також власний бювет мінеральних вод, тренажерний зал, конференц-зал, дитячий майданчик, паркінг.

Їдальня та вишуканий ресторан, інтер’єри яких виконані в класичному стилі, пропонують відвідувачам широкий асортимент європейської кухні - від перших страв до оригінальних десертів. Також в теплу пору року трапезу можна проводити на свіжому повітрі - на території комплексу є альтанки.

У ресторані Ви можете спробувати всі види м’яса, риби, приготовлених у різний спосіб, з найніжнішими соусами, а також українські борщі, угорський бограч, випічку від шефа та ще багато смаколиків. Золотиста хрумка скоринка, соковите смачненьке м’ясо під апетитними соусами у поєднанні із різноманітними гарнірами, салатами, не залишать байдужими навіть вимогливих гурманів.

Мальовничі краєвиди, кришталево-чисте повітря, мінеральні води, пташиний щебет, у поєднанні із комфортом, якісними медичними послугами, доглянутою територією, розвинутою інфраструктурою - все це про лікувально-оздоровчий комплекс готельно-ресторанного типу «Старий дуб». В партнерстві із природою ми створили привабливі умови для всіх категорій наших гостей - чи то відпочинок із сім’ю, чи оздоровлення, а чи просто ділове відрядження.

Медичний центр лікувально-оздоровчого комплексу «Старий дуб» надає медичні послуги широкого спектра. Окрім цілодобового нагляду медичних сестер тут є кабінети вузькопрофільних спеціалістів:

- терапевт;

- гастроентеролог;

- педіатр;

- гінеколог;

- УЗД-кабінет.

У медичному центрі функціонує бювет із 3-разовим постачанням мінеральних вод: «Нафтуся», «Марія», «Софія».

- Гідропатія: усі види мінеральних ванн, гідромасаж, душ (висхідний, циркулярний, душ Шарко).

- Кабінети: озокеритотерапії, процедурний, масажний, фізпроцедурний.

- Одна з найкращих у регіоні соляна кімната; аромокімнати.

 

Мальовничі краєвиди, кришталево-чисте повітря, щебетання птахів у поєднанні із комфортом, медичними послугами - все це - Готельно-Оздоровчий комплекс «Старий Дуб».

Запрошуємо на лікування та відпочинок!

Трускавець знову оживає!

Трускавець: бювет та садочки відчинити,громадські перевезення відновити !

санаторий карпаты, санатории трускавца, отдых в трускавце, риксос прикарпатье, риксос трускавец, миротель трускавец, санаторий карпаты трускавец, женева трускавец, санаторії в трускавці, відпочинок трускавець, готелі в трускавці, квартири в трускавці, санаторій Карпати Трускавець, відпочинок та лікування в ТрускавціУ Трускавці відновили повноцінну роботу бювету мінеральних вод, дошкільних закладів та відновили громадські перевезення.

Таке рішення ухвалили на засіданні міської комісії ТЕБ та НС. Комісія затвердила чергові послаблення карантину для курортного міста – повідомили у Трускавецькій міській раді.

Комісія дозволила:

– з 1 серпня 2020 року відновити діяльність бювету мінеральних вод з дотримання всіх протиепідемічних вимог до відповідної діяльності, встановлених МОЗ України та Головним державним санітарним лікарем України.

– з 3 серпня 2020 року відновити роботу закладів дошкільної освіти міста та інклюзивно-ресурсний центр (ІРЦ) за умови дотримання тимчасових рекомендацій визначених постановою Головного Державного санітарного лікаря України за № 25 від 21.05.2020 року.

– з 4 серпня 2020 року відновити здійснення спеціальних регулярних перевезень пасажирів автомобільним транспортом, зокрема перевезень пасажирів на міських автобусних маршрутах за умови дотримання тимчасових рекомендацій визначених постановою Головного Державного санітарного лікаря України за № 23 від 21.05.2020 року.

– скасувати заборону на роботу після 23-ї та до 7-ї години для суб’єктів господарської діяльності з надання послуг громадського харчування з організацією дозвілля або без нього (ресторанів, кафе, барів,  їдалень, кафетеріїв, буфетів тощо) крім діяльності з надання послуг громадського харчування та адресні доставляння замовлень і замовлень на винос.

Разом із послабленнями комісія продовжила заборону на:

– перебування в громадських будинках і спорудах, громадському транспорті без вдягнутих засобів індивідуального захисту, зокрема респіраторів або захисних масок, що закривають ніс та рот, у тому числі виготовлених самостійно;

– перебування на вулицях без документів, що посвідчують особу, підтверджують громадянство чи її спеціальний статус, без посвідчення про взяття на облік бездомної особи;

– самовільно залишати місця самоізоляції, обсервації;

– проведення масових (культурних, спортивних, розважальних, соціальних, релігійних, рекламних та інших) заходів за участю більше однієї особи на 5 кв. метрів площі будівлі або території (якщо захід проводиться на відкритому повітрі);

– діяльність кінотеатрів та закладів культури з наповненістю кінозалів або залів понад   50 відсотків місць у кожному окремому кінозалі або залі. Організатор заходу є відповідальним за дотримання між учасниками фізичної дистанції не менше ніж 1,5 метра у разі проведення заходу із розміщенням учасників стоячи;

– здійснення регулярних та нерегулярних перевезень пасажирів автомобільним транспортом, зокрема перевезень пасажирів на міських автобусних маршрутах у режимі маршрутного таксі, в залізничному транспорті, у міському, приміському, міжміському, внутрішньообласному та міжобласному сполученні, в кількості більшій, ніж кількість місць для сидіння, що передбачена технічною характеристикою транспортного засобу, визначена в реєстраційних документах на цей транспортний засіб.

Перевізник несе відповідальність за забезпечення водіїв засобами індивідуального захисту, зокрема респіраторами або захисними масками, та здійснює контроль за використанням засобів індивідуального захисту, зокрема респіраторів або захисних масок пасажирами під час перевезення, у тому числі виготовлених самостійно.

Трускавець відкрив готелі та пансіонати

Готелі та пансіонати Трускавця відновили роботу

курорт Трускавець 01У Трускавці відсьогодні, з  2 червня відновлюють роботу готелі та пансіонати. Послабити карантинні обмеження прийняли рішення 1 червня на позачерговому засіданні міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій.

Починаючи з 02 червня 2020 року дозволити роботу готелів, пансіонатів (окрім хостелів) без ресторанів у цих готелях з дотриманням тимчасових рекомендацій визначених постановою Головного державного санітарного лікаря України за № 22 від 21.05.2020 року, – повідомляє Трускавецька міськрада.

Готелі та пансіонати працюватимуть за умови дотримання протиепідемічних вимог, визначених МОЗ України та головним державним санітарним лікарем України.

У разі порушення протиепідемічних вимог суб’єктами господарювання, які відновили свою господарську діяльність, Держпродспоживслужба та Поліція повинні невідкладно вживати заходів щодо притягнення керівників відповідних суб’єктів до адміністративної відповідальності.

Трускавець готовий прийняти на оздоровлення медиків та осіб, які перехворіли на коронавірус

Курорт Трускавець пропонує розробити і прийняти спеціальну державну програму, яка полягала б у скеруванні на санітарно-курортний відпочинок медиків, які на передовій боротьби з COVID, та осіб, які перехворіли на коронавірусну хворобу. Інформує Трускавецька міська рада.

Також Трускавець рекомендує запровадити імуноферментний аналіз крові для тестування відпочивальників на українських курортах.

Цей метод є дешевшим та швидшим, ніж ПЛР-тест. Результат готовий через 2 години. Вартість тесту – до 200 гривень. Натомість, один тест ПРЛ обходиться приблизно в 1 600 грн, на результати доводиться чекати кілька діб.

В Україні тестування методом ІФА проводиться на офіційному рівні у Вінницькій, Донецькій, Закарпатській, Київській, Луганській, Харківській, Херсонській областях та Києві.

Тему застосування ІФА на курортах Львівщини піднімав 26 травня на сесії Львівської обласної ради депутат облради, заступник міського голови Трускавця Олексій Балицький.

Відновлення роботи курорту – дуже очікувана подія для усіх трускавчан. Готелі та санаторії з нетерпінням чекають гостей.

 

Вілла Калина у Трускавці

Вілла Калина    номери від 460 грн






villa Kalina Truskavets 2

Вілла “Калина” розташована в самому центрі курорту Трускавець, за 2 хвилини від центрального бювету мінеральних вод, поруч з санаторієм “Віктор”, пансіонатом “Світязанка”, готелем “Світязь”.

Вілла “Калина” –  це триповерхова будівля, яка складається з 21 номера різних категорій: однокімнатний одномісний Single Deluxe, однокімнатний двомісний Deluxe, однокімнатний двомісний Superior, однокімнатний двомісний VIP, 2-кімнатний двомісний Junior Suite, 2-кімнатний двомісний Suite.

Додаткові послуги:

– Масажний кабінет

– Екскурсійне бюро

– WiFi

– медичний центр “Андрос”.

В медичному центрі “Андрос” здійснюється приймання пацієнтів з такими захворюваннями:

  • сечокам’яна хвороба
  • хронічний пієлонефрит
  • хронічний цистит
  • хронічний простатит
  • доброякісна гіперплазія передміхурової залози
  • еректильна дисфункція
  • інфекції чоловічої статевої системи
  • чоловіче безпліддя.

Час заїзду – 12:00. Час розрахунку – 12:00.

* Як додаткове місце використовується одномісне розкладне ліжко чи розкладний диван.

Проживання дітей до 6 років на додатковому місці безкоштовне (в одному номері з батьками).

 

Трускавецька сіль «Барбара»

Трускавецька сіль «Барбара» – одна з найкращих лікувальних солей Європи! А ще вона допоможе подолати наслідки святкувань

трускавецька сіль БарбараВ період свят наш організм, зокрема кишково-шлунковий тракт, зазнає трохи більшого  навантаження, аніж зазвичай. Часто надмірні застілля та переїдання стають причиною поганого самопочуття, а то й загострення хронічних недуг.  Ця інформація дуже актуальна саме зараз і буде корисною для всіх, адже трускавецька сіль «Барбара» чудово допоможе очистити організм та справитися із результатами пишних святкувань, омолодити організм та вилікувати багато хвороб.

Але не лише під час свят організм накопичує токсини та шлаки. Це відбувається в процесі  життєдіяльності, а ще цьому сприяють малорухливий спосіб життя та забруднення довкілля.

Очищення організму за допомогою  Трускавецької натуральної солі “Барбара” дає чудові результати, і при цьому не потрібно голодувати, медитувати, вдаватися до йоги і т.д. Тобто, «Барбара» – це доволі простий, недорогий і, головне дієвий спосіб, який не потребує із сторони  пацієнта великих надзусиль та експериментів над собою .

Ті, хто лікується “Барбарою”  – переконалися вона здатна творити диво! Шлаки, які накопичувалися роками, виходять з організму легко і швидко. організм повертає бадьорість, енергію та силу, підвищується жага до життя!  Нормалізується кров’яний  тиск,  сходять  набряки, зникають гострі болі.  Сіль «Барбара» сприяє не тільки покращенню здоров’я, вона ще й  повертає молодість –  вигляд обличчя  покращується – з’являється рум’янець, навіть шкіра свіжішає, а зайві кілограми тануть без надмірних зусиль!

Високомінералізована  хлоридно-сульфатна натрієва ропа, з якої видобувають сіль  “Барбару”,  відома  своїми лікувальними властивостями уже  майже 200 років. «Барбара” – гідний конкурент  знаменитій карловарській  солі,  вона  активізує захисні сили організму та посилює імунітет. Лікарі рекомендують приймати ванни з сіллю “Барбара”. Під час цього процесу  розширюються шкірні судини, покращується кровообіг. Ці процедури запобігають простуді, зміцнюють імунітет.  “Барбару” призначають пацієнтам з хворими суглобами, при екземах, корості, лишаях.  Для цього можна приймати загальні та місцеві ванни, накладати компреси. Після таких процедур суттєво знижується цукор в крові. Лікарі рекомендують її при хворобах печінки, органів травлення, нервової системи та опорно-рухового апарату. 

Розчин “Барбари” стимулює процес жовчовиділення, має проносний ефект і сприяє нормалізації процесів обміну речовин в організмі.

Отже, «Барбара» –  надзвичайний і неоціненний подарунок природи для очищення організму та лікування  багатьох недуг.

Виробником солі  є фірма “Т.С.Б.”, яка реалізує продукцію також через мережу аптек та інтернет-магазин.

“Барбара” – крупнозернисті, білосніжні, прозорі кристали, які вивітрюються на повітрі, гірко солоні на смак, добре розчиняються у воді.

Варто знати, що в Україні аналогів “Барбарі” немає, вона є однією із найкращих у Європі!

 

Чому про відпочинок та оздоровлення у Трускавці найкраще подума

Готуймо сани влітку!Або чому про відпочинок та оздоровлення у Трускавцінайкраще подумати саме зараз

Друзі, ситуація з пандемією коронавірусу у світі поставила наше життя на паузу, однак цей  період можна використати з максимальною користю.  Зокрема, ознайомитися із тим, які недуги лікують в Трускавці, вивчити санаторії та вілли курорту, а також види розваг та послуг, які тут пропонують. А коли настане той омріяний мільйонами землян час життя без вірусу, ви вже будете знати де і як відпочити  та оздоровлюватися в Трускавці. Всю інформацію без поспіху можна отримати на нашому сайті, а також не забувайте і про наш  блог.

відпочинок та оздоровлення у Трускавці  01Хочемо зазначити, що життя в Трускавці не зупинилося. Санаторії та пансіонати, в яких уже немає відпочивальників, проводять засоби дезінфекції та генеральні прибирання, щоб до відкриття сезону бути на 100 відсотків готовими до  приймання гостей.  Однак, є й санаторії, де подовжують оздоровлюватися люди, які приїхали сюди раніше. В таких закладах особливо дбають про безпеку,  регулярно проводять дезінфекцію дезрозчинами та опромінення кварцовими лампами. На даний період часу в Трускавці та сусідніх містах не зареєстровано жодного випадку захворювання на коронавірусну інфекцію.

Пам’ятаймо – вірус паніки страшніший за коронавірус! Менше негативних новин – краще думайте, яким чудовим буде наше життя, коли все закінчиться. Воно буде іншим, кращим, наповненим справжніми смислами і правдивими цінностями. Ми будемо безмежно цінувати дружній потиск долоні близьких нам людей. Зустріч із друзями набуде особливих барв. Ми радітимемо подуву вітру, що лагідно торкатиметься обличчя, на якому не буде маски. Наш слух радітиме навіть звичайному міському галасу, коли закінчаться регулярні радіосповіщення надзвичайних служб.

відпочинок та оздоровлення у Трускавці 02Буденна прогулянка у курортному парку даруватиме емоційне піднесення. Ми будемо цінувати справжнє життя, відчуватимемо його нові грані, тони і напівтони, які раніше,  в шаленому ритмі життя, просто не помічали. Ми трохи зменшимо оберти споживання  і повернемося обличчям до природи. А найкраще це можна буде реалізувати у Трускавці – сімейний відпочинок на лоні затишної природи із широким спектром якісних медичних послуг в поєднанні із цілющими мінеральними водами – оптимальний варіант, щоб життя заграло новими барвами.

А зараз,  поки карантин триває, хочемо нагадати вам превентивні заходи, як вберегти себе та своїх рідних. Наразі немає вакцини для захисту від SARS-CoV-2. Найкращий спосіб запобігти зараженню – уникнути впливу цього вірусу.

– уникайте близького контакту з тими, хто має гарячку або кашель;

– не торкайтеся обличчя немитими руками;

– часто мийте руки з милом чи обробляйте дезінфекційними засобами;

– ретельно готуйте їжу, зокрема м’ясо і яйця;

Запобігти поширенню інфекції можна наступним чином:

– якщо ви все ж відчули симптоми респіраторного захворювання, обмежте контакти з іншими людьми і використовуйте захисну маску для обличчя (її слід регулярно заміняти/знезаражувати);

– якщо ви відвідували країни, де зафіксовано випадки COVID-19, і протягом 2 тижнів після цього у вас виникли симптоми респіраторного захворювання, негайно зверніться по медичну допомогу;

– під час кашлю та чхання прикрийте рот і ніс зігнутим ліктем чи одноразовою серветкою, після чого викиньте серветку та вимийте руки;

– необхідно дезінфікувати поверхні, яких торкалася інфікована людина.

Нагадуємо, що до групи ризику відносять людей похилого віку, з хронічними хворобами та слабким імунітетом;  медиків та  людей, що контактували із хворими.

Після карантину виникне необхідність  у відновленні  сил організму. Коли ми вдома в самоізоляції проводимо малорухомий спосіб життя, це негативно виплине на імунітет, появляються зайві кілограми, упадок сил, апатія і навіть депресія. Курорт Трускавець відмінно справиться із подоланням цих негативних наслідків. особливо показаним буде відпочинок у Трускавця для тих, хто все ж перехворіє на Covid-19.

Будьте здорові, не хворійте і чекаємо вас у Трускавці!

Відпочинок в Трускавці за зниженими цінами!

  • 17.03.20, 23:19
Скористайтеся унікальною нагодоювідпочинку в Трускавці за зниженими цінами!

Світова пандемія коронавірусу заставляє людство поставити життя на паузу. Однак, кожен може використати цю паузу по-своєму. Як кажуть, коли життя піднесло вам лимони – зробіть із них лимонад.  Так і в ситуації із пандемією – використовуйте карантин із максимально користю для себе та сім’ї. Проводьте час з родиною, спілкуйтеся з друзями, виконуйте фізичні вправи, займіться творчістю, багато читайте та гуляйте на свіжому повітрі.

лікування та відпочинок у Трускавці А ще в період, коли кордони на замку,  варто зосередитися на внутрішньому туризмі, щоб краще пізнати свою країну. Найкраще рішення – релакс  у спокійному курортному Трускавці, де одночасно поєднано комфорт, лікування та  відпочинок.

Медики наголошують, що саме зараз, як ніколи, потрібно зміцнювати свій імунітет, адже це найкращий спосіб вберегтися від коронавірусу. На допомогу на курорті вам прийде трускавецька «Нафтуся» та цілюще, кришталево чисте гірське повітря, мальовничі краєвиди і спокійний ритм життя курорту. Прогулянки у весняному курортному парку піднімуть вам настрій та подарують відчуття гармонії із навколишнім світом. Тут ви віднайдете умиротворення та забудете про всі проблеми сучасного світу.

А ще, що дуже важливо, що в цей період різко знизилися ціни на проживання в Трускавці, ряд готелів заявили про знижки до 20%, але є й такі, які знизили ціну удвічі. Медичні заклади працюють у звичайному режимі, однак засоби безпеки посилено, при вході перевіряють температуру тіла. Міський транспорт теж курсує.

А також працює бювет мінеральних вод,  проводяться концерти у Палаці культури ім.Т.Шевченка і дискотеки у клубі “Шайба”. Людям, які приїхали на відпочинок у Трускавець, пропонують на вибір одно або кількаденні екскурсії Західною Україною.

Комунальні служби регулярно проводять дезінфекційні засоби на вулицях міста, поручнів та крісел і лавок у громадських місцях, автобусних зупинках тощо. Проводять ретельну дезінфекцію і в громадському транспорті.  В санаторіях, лікарнях, готелях, пансіонатах, закладах громадського харчування та центральному бюветі мінеральних вод – всюди вдаються до суворих протиепідемічних засобів. Про безпеку перебування гостей у Трускавці дбають посилено. Водночас, ці заходи не створюють дискомфорту для відпочивальників.

Тож, не баріться і замовляйте відпочинок у Трускавці уже сьогодні, адже така можливість буває раз на десятки років!

Обрати оптимальне рішення «ціна-якість» –  як завжди, допоможуть наші менеджери.

Приїжджайте у Трускавець і нехай весь світ зачекає! 

Трускавець як порятунок від коронавірусу

  • 16.03.20, 20:44
Єдиний спосіб боротьби організму із коронавірусом – міцний імунітет.Зміцнення імунітету в Трускавці

Зміцнення імунітету та лікування в ТрускавціСпалах невідомої досі хвороби коронавірусу в Китаї, та оголошена ВООЗ пандемія привертає увагу до теми імунітету організму. І виникає багато цікавих запитань. Чому одні люди більш схильні до захворювань на грип, ГРВІ, вірусні та бактеріальні захворювання, а інші ні? Чому в одних імунітет сильніший, хоча вони не виглядають на суперменів-силачів, а інші підхоплюють всілякі інфекції, лиш вийшовши за поріг? І найголовніше – як зміцнити свій імунітет?

Наші предки не знали слів «імунітет», «вірус», «профілактика». Але вони знали, що є певні цілющі джерела, які не просто лікують різні хвороби, а й запобігають їм. Одна з таких лікувальних вод, яку ще називають «королевою мінеральних вод», є трускавецька «Нафтуся». Окрім її сечогінної та протизапальної дії науковці дослідили імуномоделюючу, імунопротекторну та імунотропну властивості цієї цілющої води. Особливість «Нафтусі» в тому, що вона не звичайна мінеральна вода (насправді мінералів у ній не так багато), а біоактивна вода з вмістом органічних речовин, поєднання яких є унікальним, тобто більше ніде в світі не зустрічається. Хто п`є «Нафтусю», той менше хворіє, а хто регулярно вживає цю чудодійну воду, тому ніякий коронавірус не страшний.

Але все ж багато людей, котрі приїжджають до Трускавця вперше, вже мають на своєму «балансі» різні хвороби, а то й цілі «букети» захворювань. Як розібратися з тим що саме лікують у Трускавці і якими методами? В цьому допоможе гід – сайт Gloria-tour.com 

Наші менеджери не тільки допоможуть вибрати кращий санаторій чи готель за категорією «ціна-якість», але й детально розкажуть про лікування печінки (дивись тут), підшлункової залози (знову стаття від «Глорії-Тур»), ожиріння (розповідь про популярні методики лікування) та інші захворювання.

Також Gloria-Tour розповість про те, як вода «Броніслава» лікує захворювання верхніх дихальних шляхів, як здійснити профілактику чи лікування цукрового діабету (І-ІІ ст.) та запропонує широкий вибір вілл, готелів, санаторіїв та апартаментів у приватному секторі.

Зміцнення імунітету та відпочинок в ТрускавціТрускавець – унікальний курорт, який прекрасний у всі пори року, тут сезон не закінчується ніколи. Казкова феєрія бойківського Різдва, весняні великодні дзвони, гаївки та маївки, літні фестивалі та вуличні розваги, і просто заворожуюча золота осінь – кожна пора вносить свій неповторний штрих у багату палітру розваг на курорті.

Але при цьому всьому слід пам’ятати, що розваги, відпочинок – це супутнє, додаткове. Найголовніше ж у Трускавці – це здоров`я. Недарма Трускавець ще називають «містом здоров`я». А Gloria-Tour стане Вашим гідом у цьому місті здоров`я.

Ми  підкажемо Вам місця, де Ви залишите назавжди свої хвороби та набудете міцного імунітету. І тоді ніякі коронавіруси не страшні…

А на завершення кінець  даємо  кілька корисних порад, що реально можна зробити для зміцнення імунної системи уже сьогодні. 

Найпершим і найважливішим кроком до підвищення імунітету є здоровий спосіб життя. Кожна частина вашого тіла, зокрема імунна система, працюватиме краще, коли ви підтримаєте її здоровими звичками:

  • не паліть;
  • регулярно вживайте фрукти й овочі;
  • більше рухайтесь;
  • частіше бувайте на свіжому повітрі;
  • підтримуйте здорову масу тіла;
  • не зловживайте алкогольними напоями;
  • достатньо спіть;
  • уникайте стресів.

 

Санаторії та готелі Трускавця із SPA та басейнами

  • 06.03.20, 23:00

Санаторії та готелі Трускавця із SPA-комплексами або басейнами

Ось і настала довгоочікувана весна! Приємно і корисно розслабитися після трудових буднів  та сірої зими на курорті можна як в шикарних SPA-центрах, так і в звичайних, але комфортних басейнах із сауною – все на Ваш смак, бажання та гаманець.  SPA-процедури чудово відновлюють сили, повертають енергію, дарують здоров’я та красу Вашому тілу. Навіть звичайне плавання у басейні піде на користь.

Нас часто запитують: В яких санаторіях та готелях є басейн і SPA?

Ми  підібрали для Вас перелік санаторіїв та готелів, на території яких діють SPA-комплекси або басейни.

Варто зазначити, що є SPA, куди може вільно потрапити будь-хто, придбавши абонемент,  однак в деяких санаторіях відвідувати SPA-зону можуть виключно гості.

Комплекс “Luxury Resort Женева”

басейни та СПА Трускавця 03«Royal SPA & Wellness Center» – один з найбільших СПА-комплексів Західної України.  Тут є 11 басейнів. Спортивний басейн 25х10 м, глибина 140 см. Температура води 25-27°C. Зовнішній відкритий басейн з гідромасажем та 2 гейзерами. Глибина басейну 150 см. Також  2 басейни з водою Мертвого моря і дитячий басейн. Крім цього,є 20 видів парних і саун. Є аква-бар та комфортна відпочинкова зона. Послугами СПА-центру користуються відпочиваючі готельного комплексу Luxury Resort Geneva (корпуси “Royal Grand”, “Променад”, “Цезар” та “Женева”), а також всі охочі, придбавши абонемент.

Санаторій «Молдова»

Спортивно-оздоровчий центр «MOLDOVA Wellness&SPA» має велswimming pools and SPA Truskavets 01икий плавальний басейн (20х10 м, глибина 1,3-1,6 м) дитячий (глибина 0,6 м) та  контрастний з солями Мертвого моря (темп. 42°C), джакузі на 7 місць, 3 види гідромасажу. Банний комплекс  – російська баня, альпійська лазня “Краксен”, фінська сауна, аромо-сауни, турецької лазні “Хамам”, інфрачервоної сауни, контрастні душі. Широкий вибір масажних і  косметологічних процедур. При басейні функціонують  бари. Варто зазначити, що вирізняється СПА «Молдова» наявністю проєктора, який транслює фільми на гігантську стіну-екран. Перебування, окрім гостей санаторію, можливе всім охочим за абонементом.

Готель “Mirotel Resort&Spa”

swimming pools and SPA Truskavets 02На території СПА-центру  знаходиться спортивний басейн – 25 м в довжину і глибиною від 160 до 240 см з температурою води 25-27°C. Також є 2 басейни довжиною 9 і 12 м з температурою води близько 27-29°C і 4 ванни джакузі з температурою води 27°C і 34°C. Діє 4 види саун: інфрачервона та фінська сауни, римська парна, російська лазня. Дитячий басейн з водоспадом, гіркою та аксесуарами для розваг. Фіто-бар з широким асортиментом соків-фреш, розслаблюючого чаю, кисневих пінок і коктейлів.

 

 СПА-центр «Мед-Палас».

басейни та СПА Трускавця 01Діють  2 басейни, ванни-джакузі, 4 види саун(фінська. римська, російська, інфрачервона), тренажерний зал та солярій, а також фіто-бар. Є  косметологічні процедури  ( понад 40 видів для шкіри обличчя та понад 30 для тіла), а також тайський масаж. Перевагою «Мед-Паласу» є зручне розташування в центральній частині курорту Трускавець. Відвідувати СПА можна за абонементом.

 

Санаторій “Ріксос Прикарпаття”

swimming pools and SPA Truskavets 2Басейн у “Ріксос Прикарпаття” загальною площею 500 кв.м., глибина від 140 до 170 см. Температура води 27-30°C. Це не просто басейн – це цілий комплекс з штучними водоспадами, джакузі та саунами. Літні місяці тут працює відкрита аквазона з доріжками для плавання (довжина доріжок 25 метрів) і гірками. Глибина басейна від 135 до 150 см. Температура води 27-30°C. Також є басейн для дітей. Тут вас чекають: російська лазня, фінська сауна і східний хамам.  Відвідування можливе тільки для гостей готелю.

 

Лікувально-оздоровчий комплекс «Шале-Грааль». Гордість СПА-комплексу – Центр банних культур. Тут діє басейн шириною 20 м, глибина 150 см, особливість – потрійна система очищення води, яка проводиться цілодобово. Є джакузі, турецька та римська лазні, фінська сауна , інфрачервона сауна та російська лазня, весь комплекс спортивно-оздоровчих процедур, включаючи масажі і косметологічний догляд за обличчям і тілом. У фітобарі пропонують широкий вибір кисневих коктейлів, фіточаїв та  кисневу терапію.

«Green Park Hotel» – найновіший з готелів, повністю відповідає європейським стандартам. У  круговому басейні з водоспадом проводяться заняття з аквааеробіки. У вартість проживання включено відвідування саун. СПА -центр пропонує понад 30 видів процедур, а саме: гідромасажні ванни, трав’яні і молочні ванни, лікувальні масажі, дитячі масажі, обгортання, озокерит, магнітотерапія, послуги  косметолога.

Санаторій “Карпати”

Спортивний басейн в готельно-курортному комплексі “Карпати” має 3 доріжки довжиною 25 м. Глибина від 160 до 240 см. Температура води 25-27°C. Також є маленький басейн для дітей та фінська і турецькі сауни.

Готель “Лісова пісня”

СПА-центр курортного готелю “Лісова пісня” пропонує своїм відпочивальникам басейн довжиною 14 м  з потужним потоком води, глибина 150 см. Температура води 25-27°C. Також є контрастний басейн, сауни і релакс-кімната.

Санаторій “Шахтар”

Басейн в санаторії “Шахтар” має довжину 18 метрів, глибина 150 см. Температура води 25-27°C. За додаткову плату є можливість відвідувати сауни.

Готель “Свитязь”

СПА-центр готелю пропонує басейн 10х5 метрів, глибина 140 см. Температура води 25-27°С. Також є джакузі на 6 персон, фінська сауна і римська парна.

Санаторій «Кришталевий палац»

Басейн і сауна.

Санаторій “Вернигора”

Санаторій “Вернигора”, який знаходиться всього в 5-ти км. від Трускавця має великий басейн 20х8 метрів, глибина 150 см. Басейн з підігрівом і сучасною системою очищення. Для дітей є маленький басейн розміром 3х3 метри, глибина 50 см.

Санаторій «Віктор»

Пропонує своїм гостям невеликий аква-комплекс: басейн із сауною для релаксу.

Ось ви дізнались яких санаторіях та готелях є басейн і SPA. якщо ви побували в цих санаторіях і готелях, то поділіться своїми враженнями. Щоб допомогти іншим дізнатись де краще відвідати басейн чи СПА.

Ресторан «Старий Дуб»

Готельно-ресторанний комплекс «Старий Дуб» пропонує комфортний та смачний  відпочинок у Трускавці. До Ваших послуг ресторан «Старий Дуб», пропонує широкий вибір страв карпатської та європейської кухні, а також Лоббі-Бар, де Ви зможете покуштувати смачні десерти, випити запашної кави, карпатського чаю та скуштувати страви з меню A La Carte. Також  для максимального комфорту до Ваших послуг  служба обслуговування ROOM SERVISE - доставка їжі та напоїв в номер.

Харчування для дітей від 4-ох до 7-ми років 

  • Сніданок - 80 грн
  • Обід - 100 грн
  • Вечеря - 100 грн

Харчування дітей від 7-ми до 12-років

  • Сніданок - 120 грн
  • Обід - 150 грн
  • Вечеря - 150 грн

Харчування для дорослих та дітей від 12-ти років

  • Сніданок - 150 грн
  • Обід - 200 грн
  • Вечеря - 200 грн

Діти до 4-ох років харчуються безкоштовно при умові придбання харчування дорослими.

Dsc 00786

Сторінки:
1
2
4
попередня
наступна