Про співтовариство

Тут об’єднуються ті, хто любить свій Край. Ми писатимемо тут про це. Будемо розміщувати цікаві фото, обговорювати проблеми сьогодення.

Увага! Учасником співтовариства може стати блогер, який пише на українську тематику.

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

Ми любимо тебе, Україно!

Проти терористів ?

  • 24.04.13, 21:52
На Волині пройшли тренування силових структур, починаючи з СБУ до пожежників, в яких задача стояла така - приблизно силами батальйону обороняти від терористів будівлю райвиконкому... Дивні якісь терористи - штурмують владну будівлю, де обороняється цілий батальйон бійців... Скільки ж тих терористів тоді ? По армійськім правилам - не менше трьох батальйонів... Тобто близько півтори тисячі чоловік... 
Запитання ? Схоже, що ні, бо і тупому ясно...

DW: Візові пільги для українських прокурорів

  • 15.04.13, 11:17
Правозахисники та опозиціонери вимагають заборонити в'їзд до ЄС особам, причетним до політичних репресій. Але Брюссель готовий видавати візи на 5 років і прокурорам. Подробиці у DW.

У середу, 17 квітня, Європарламент розгляне питання про ратифікацію доповнення до Угоди про спрощений візовий режим між Україною та ЄС. Раніше документ був затверджений Верховною Радою. Згідно з ним, буде полегшено візовий режим для українських журналістів, бізнесменів, а також для родичів громадян України, які проживають у країнах ЄС. Тепер їм будуть видавати шенгенські візи строком на п'ять років. А ось представники неурядових організацій можуть розраховувати на річну візу, але тільки при виконанні певних умов.

Найбільше від ратифікації документа виграють українські чиновники. Співробітники адміністрації президента, члени кабінету міністрів і представники інших органів влади зможуть їздити в країни ЄС взагалі без віз, маючи біометричні службові паспорти. Депутати українського парламенту і місцевих рад зможуть отримувати шенгенські візи строком на п'ять років та використовувати їх як для службових, так і для приватних поїздок.

Шенгенські візи для українських прокурорів

Документ передбачає, що шенгенські візи строком на п'ять років отримають прокурори всіх рівнів, а також їх зами.Український правозахисник Євген Захаров критикує таке рішення. У бесіді з DW він назвав прокуратуру "найбільшим порушником прав людини серед українських держорганів". Крім того, він нагадує, що прокуратуру використовують як інструмент переслідування опозиційних політиків, бізнесменів, які підтримують опозицію, і громадських активістів.

Один коментар...

  • 05.03.13, 09:46
Пропоную коментар одного киянина, захожого в ВР... Коментар з іншого форуму, що розглядає події в УКраїні...

Господа, ну что вы, право слово... Янукович и Путин представляют интересы капитала на несколько десятков (если не сотен) миллиардов долларов. Каждый серьезный проект, будь то атомная энергетика, газовый транзит или раздел портового хозяйства требуют согласования на высшем уровне на определенном этапе. Вся эта политическая шелуха, ТэСы и прочий словесный хлам - только фоновый шум для ящика, не более того. Помимо уже имеющихся интересов, готовится, как я понимаю, грандиозная взаимная лесопилка, которую наши обозвали "оздоровление экономики" и под которую планируется привлекать (и половинить) десятки ярдов инвестиций. Уверяю - немалая доля этих ярдов скорее всего придется на российский капитал. Тут есть, что обсудить.

А стнарод в это время успешно поделен на атеистов/православных, националистов/манкуртов и прочие сорта примерно одной консистенции, что является отличным подспорьем для того, чтобы серьезные люди делали небольшой гешефт. Дай бог здоровья тем прекрасным и многочисленным членам общества, которые так охотно покупаются на делающие их безвольными потребителями пропаганды провокации 

Про оппозицію...

  • 22.02.13, 17:24
Нормально підіграли Януковичу - дали можливість в єдиному за останні роки прямому ефірі заявити : - в парламенті все нормально, запрацював... І яка вони оппозиція після такого ? Спеціально чекали, щоб подарунок зробити ?

Тимошенко чи анти-ВОНА ?

  • 19.01.13, 19:25
(Трішки відредагував... Бо бютівців до цієї теми притягнуто було випадково і неправильно... Мова йде про одну тільки особу, яка сидить...Прошу вибачення в усіх сторін...)

Набридли вже всі ці нападки на Тимошенко... Вона сидить, а герої-антитимошенківці відсиджуються... Різниця очевидна...

Действия Виктора Януковича последней недели показали, что он начинает массированную подготовку к новой президентской гонке 2015 года, и, похоже, главным своим соперником все еще считает Юлию Тимошенко. По крайней мере, пока страх перед ней затмевает все.

Нова книга Валерія Гнатюка

  • 17.11.12, 00:01
Вийшла нова книга Валерія Гнатюка. Тираж невеликий, 500 екземплярів, видано без спонсорської допомоги на кошти автора. 200 екземплярів вже забрано з типографії, 300 автор має ще викупити. Якщо хто хоче придбати собі цю книжечку, формат розміром з долоню, 280 сторінок, то пишіть, щось придумаєм...smile
Ціна питання 15 грн усього... 


Без паніки...

  • 15.11.12, 23:26
Назвав так, бо не хочу, щоб мене за панікера вважали... Просто зрозумів сьогодні (ясніше, ніж до того), що справи в Україні не просто погані, не просто ДУЖЕ погані, а фініш... Вірніше, фінішна пряма... Практично нема шансів ні в "Свободи", ні в комуняк (нехай би вже і вони)...Партія Регіонів - це ніщо, ширма... Капець підкрадається зовсім з іншої сторони... І порівнювати з Бєларуссю з її Лукашенком теж недоречно, там насправді все о'кей...Фініш вже видно, останні активи діляться між мамонами... А там - "ти чий будеш?!...

Політика...

  • 07.11.12, 18:13
Політикан думає про наступні вибори, політик - про наступні покоління.
                                           Елефтеріос Венізелос, грецький політичний діяч

Хто стане "команданте" ?

  • 04.11.12, 22:01
Схоже, хтось може стати "команданте"... Де і хто ?