Про співтовариство

Тут об’єднуються ті, хто любить свій Край. Ми писатимемо тут про це. Будемо розміщувати цікаві фото, обговорювати проблеми сьогодення.

Увага! Учасником співтовариства може стати блогер, який пише на українську тематику.
Вид:
короткий
повний

Ми любимо тебе, Україно!

В мережі показали красу України з висоти пташиного польоту

Автори відео “Україна. Як побачили її ми” за допомогою безпілотників показали історичні, архітектурні та природні пам’ятки України.

Фільм про Майдан офіційно номірували на «Оскар»

  • 15.01.16, 09:44

Номінантом на 88-ю американську кінопремію “Оскар” є фільм ізраїльського режисера Євгена Афінеевского і студії Netfix “Зима у вогні: українська боротьба за свободу” про події на Майдані, що відбувалися протягом зими 2013-2014. 

В мережу виклали портрети українців 1860-1880 рр.


Нью-Йоркська бібліотека показала унікальні світлини українців, зроблені у кінці 19 століття 

Відео про красу України з висоти

Автори відео “Україна. Як побачили її ми” за допомогою безпілотників показали історичні, архітектурні та природні пам’ятки України.


Гімн збірної України на Євро-2016 - "Їхали козаки" Тінь Сонця

  • 22.12.15, 09:40
Федерація футболу України оголосила результати онлайн-голосування щодо мелодії, яка супроводжуватиме збірну України на Євро-2016 влітку у Франції.

Привіт, Я - Україна. Надихаюче відео про Україну

У Мережі опублікували надихаючий ролик про Україну. Сюжет був представлений в рамках конкурсу студентських відеоробіт України за 60 секунд.



http://lovelylife.in.ua/noviny-dna/pryvit-ya-ukrayina-nadyhayuche-video.html

Книга про війну в Україні очолила рейтинг на Amazon

Роман Сергія Лойка «Аеропорт» у перший день своєї появи в США став книгою номер один серед іноземних книг на Amazon.com.

9 фортець України: дивовижне відео

У мережі з'явилося відео з дев'ятьма найвідомішими і найкрасивішими замками і фортецями України з висоти пташиного польоту.

До ролику увійшли 9 фортець: Аккерманська фортеця, Кам'янець-Подільська фортеця, Меджибізький замок, Хотинська фортеця, Ужгородський замок, замок Паланок, палац графа Шенборна, Олеський та Підгорецький замки.