Про співтовариство

Тут об’єднуються ті, хто любить свій Край. Ми писатимемо тут про це. Будемо розміщувати цікаві фото, обговорювати проблеми сьогодення.

Увага! Учасником співтовариства може стати блогер, який пише на українську тематику.

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

Ми любимо тебе, Україно!

Главный коррупционер не знает, что такое коррупция

Слышали новость? Тут вот главный по малине заявил, что, дескать, на Майдане собрались коррупционеры. Да, да, в Европе, среди умных людей, так и сказал. То ли его щит напугал, который тоже чуть на него не упал (все ж не погребальный венок, хотя не факт), то ли шампанского на приеме было много, но теперь весь мир знает: украинцы, которые сами за свои деньги, без помощи государства создали себе рабочие места – наибольшие коррупционеры Украины. 
 
Вот, демоны, не хотят становиться рабами и безработными, а вышли протестовать на Майдан с требованием отменить драконовский налоговый кодекс. 
 
Правда, он такой поганый не для всех. Олигархи от его принятия только выиграют. А два миллиона безработных, что вынуждены остаться без куска хлеба, - никому из власти не интересны.
 
Тут вон Тигипко с пеной у рта доказывал, что кодекс – конфетка, и что 17% подоходного налога с оборота– это куда лучше, чем 15% от прибыли. Да и вообще: обложение налогами недвижимости, депозитов и дополнительное налоговое бремя – правильная вещь. Вот сказал, а сам, небось, и подумал: а не осталось ли у меня в Украине денег, не переведенных в оффшор? А то, не дай Бог, и мне придется платить (а вдруг Азаров не с той ноги встанет и решит своих потрясти, он, ведь, геолог, непредсказуемый).
 
Ему в тон, о необходимости предпринимателям отдать последние трусы Азарову, начал вторить Бродский, который никогда не брезговал тем, что не оформлял официально на работу, и платил деньги в конверте (может, вспомнит журнал БИП, куда верный Чайка наличку в кармане носил?), что, дескать, все предприниматели должны платить исправно налоги. А тут раз, как чертик из табакерки, информация: Бродский сам задолжал Пенсионному фонду больше 2 миллионов. И что, кто-то его оштрафовал? Или проверил, как он ведет свою деятельность?
 
Но у этой своры, дорвавшейся до власти, к свободным предпринимателям лютая ненависть: они-то сами вышли из барыг, но во всю пытаются забыть свое прошлое. Однако понимают, что если человек свободен, в том числе и материально, то он будет до последнего сопротивляться и отстаивать свое. А так как отобрать у людей все в одночасье они не могут (в Европе не поймут), то и решили на «законных» основаниях пустить людей по миру. 
 
И чтобы этого достичь, начали экспериментировать. Для начала послали в филейную часть юристов: изнасиловав Конституцию и превратив суды в послушную девку олигархизма. Нынче Конституционный донецкий суд узаконивает все: завтра узаконит рвоту за столом на дипломатических ужинах? И, главное, - все проглотят. Никто и виду не подаст, что ему тошно от такого маразма.
 
Теперь они запустили Налоговый кодекс, решив наплодить нищих и безработных, которые не смогут защитить свою собственность в судах, поскольку судьи все время думают только о том , чтобы их за неудобное судебное решение не попросили с работы.
 
Дальше проголосуют Жилищный кодекс, который позволит не узаконить частную собственность, а наоборот, с легкостью ее отобрать, дабы нищих сделать еще и бездомными. Ну, а под конец примут Трудовой, по которому работа 12 часов в день – манна небесная.
 
Конечно же, украинцы не идиоты, и отлично понимают, куда тянут бывшие уркаганы и уркаганчики. А потому и поехали со всех концов страны на Майдан отстаивать свои права.
 
И если раньше донецкие урки зомбировали полстраны, что, дескать, донецкие все – бандиты, то теперь, после выступлений на Майдане людей из Донецка, хочется перед дончанами извиниться. Все же, как оказалось, есть донецкие, а есть дончане - честные смелые люди, которым тоже есть что терять и которые устали от постоянного разгула уголовного элемента в своем регионе. Им надоело ходить под смотрящими. Вот они и стали говорить на Майдане правду. 
 
Ну откуда януковско-азаровская свора могла знать, что их такой упорный труд по разделу Украины на голубых и помаранчевых пойдет коту под хвост после голосования Налогового кодекса? А этот документ взял и объединил Украину в едином порыве. И что теперь делать? Теперь вся Украина знает, что Донецк не голосует 150% за Януковича. И что там также живут нормальные люди, желающие освободиться от бандитизма, пришедшего к власти.
 
Те, кто выступает на Майдане, в открытую говорят, что уголовный кодекс плачет именно по мальчикам из Кабмина и Банковой, которые, разворовав страну и раздерибанив предприятия, теперь решили обзавестись и крепостными, хотят превратить украинцев в рабов.
 
И хочется сказать смелым предпринимателям спасибо. За правду, за смелость, за упорство и трудолюбие. Сегодня вся Украина с этими людьми. И сколько бы главный по малине не называл их коррупционерами, ему все - и украинцы, и европейцы – будут смеяться в глаза, поскольку каждый нормальный человек знает, что такое коррупция. Вот и Януковичу предлагаем открыть толковый словарь и поискать в нем знакомые буквы. 
 
И на последок немного улыбки:
 
Сидит Вовочка, листает книгу и восклицает: Нет, ну это ж надо! Ой, кто бы подумал! Вот, блин, кто же знал? 
 
Мама с папой с умилением смотрят на ребенка и говорят: Вовочка, ты, наверное, энциклопедию читаешь?
 
Не-а, глаголет Вовочка, орфографический словарь. 
 
Так что тому, который якобы гарант, тоже следовало бы периодически листать словари. Может, на европейском уровне было бы меньше позора.
 
Оксана КОТОМКИНА
http://www.k-z.com.ua/12823

Вставай,Україно!

Вставай, Україно! Годі вже спати!

До краю наповнилась чаша терпінь.

В нас правда єдина, яку не здолати!

В руках наших – доля новИх поколінь.

 

Бо ми не раби й не беззахисне бидло!

Ми – вільний, прославлений, знаний народ!

Ми – нація світла, духовна і сильна!

Ми – вільна держава і з нами Господь!

 

 Нас знають й цінують у цілому світі,

Лиш в рідній країні поваги нема.

Прокинься, народе! Вже досить терпіти!

На розум від дурнів чекати дарма.

 

В минуле повернення більше не буде!

Нікому не треба померлих ідей.

Прозріли вже очі давно від облуди,

Котрою роками труїли людей.

 

Не будем коритись зігнилим поняттям!

І більш не застрягнем в болоті брехні.

Палає у душах любові багаття.

Засяє ще сонце у нашім вікні!

 

Поклін ми складЕмо лише Україні.

І їй тільки вірні серця молодІ.

Ми хочемо жити у вільній країні,

Господарем бути на власній землі.

 

СЛАВА УКРАЇНІ!!!

Василь Барка. Жовтий князь

  • 23.11.10, 10:20
                           Відомо, що штучний голод 1932 –1933 років в Україні забрав понад 7 мільйонів життів. Кожна смерть – це жертва. Василь Барка у романі «Жовтий князь» дуже яскраво описує ці події. Дійсність постає у нього у межовому стані. Реальність  відтворюється через призму споглядання індивіда, у котрого забрали все до останнього,  зреченого індивіда, котрий споглядає світ голодними очима. Сам же образ Жовтого князя, царя тьми, трактується як образ вихідця із іншого світу, що пробуджує всі потворні риси людини. Жовтий князь у Барки – це якийсь гоголівський Вій, виходець із світу явищ, темних могутностей, ворожих людській природі. Тому ідея всепрощення постає перед нами з усією силою і є пріорітетною і надзвичайно цінною. Не ганити, а прощати. Саме на це і вказує останній епізод роману "Жовтий князь":

***

Хлопець прокинувся. Глянув навкруги в темряві і спершу не міг зрозуміти, де він. Пригадавши все, стурбувався: проспав багато часу, і невідомо чи встигне до станції пройти непомітно і поїхати «зайцем», — якщо скоро досвіт. Бо зорі перемістилися в небі далеко. Ще треба гроші взяти на квиток. Відімкнув хату і знайшов сховані серед ганчір'я в підпіччі карбованці: від лісного заробітку. Із села виходив, обминаючи сусідів, іншими вулицями, бо могли з вікон побачити, — виходив, крадучися, як звірець нічний. Замирав від шелесту в пустках. Задихався і пітнів; чув, як серце стукало в ребра і віддавало в скронях. Нерви напружені, аж тремтять. Ніч, в останні години свої, як стояла чорними стінами, то ними мало і зрушилась; і скоро він, задиханий, стишив крок. Порівнявся з садибою пічника і став: заглянути чи ні? — взнати треба, чи круг над закопаною коштовністю цілий, чи хтось, дізнавши, розрив грунт і забрав її. Сторожко ступає хлопець навколо хати і наближається до самого заповідного місця; бачить при мерехтливому зоряному світлі і торкає пальцями: не зрушене воно! Вкрилося рівними і густими стеблинками трави, недалеко від якої скрізь стали хижі зарості, що затопили низький обвід колишніх грядок. Втікач перебирав рослини, шукаючи улюбленого зілля; отмов бавлячися, зірвав кілька схожих листочків — ростер пальцями краєць одного з них: тоді враз озвався пахощ м'яти, тонкий і добрий, милий, як хустка матері. А вже починало трішки світліти, такою гарною синістю, як цей запах м'ятний. Пронісся легенький вітрець на відході ночі, ніби подаючи знак, що — пора в дорогу. Уява ж сироти затримується, при сутінках передсвітанкових розкриває собі сховок, як видиво: тут, під зеленню і грунтом — святиня, про огненну силу якої страшно помислити. І стояти тут треба з пошаною! — як в церкві. Тихенько відступив від таємничого місця і пішов з оселі. Коли віддалявся від околиці, зовсім посвітлішало в крайнебі; стало видніти навкруг: з тією ще не повною яснотою, яка віщує про вихід сонця. Поспішив хлопець нерівною дорогою, вкритою довгими смугами рослин, на яких, з листкових країв, звисали роси — білі і прозорі. Засвічувалися з них іскри. Коли оглянувся на садибу пічника, — там, над скарбним місцем, підводилося полум'я з такою великою і променистою сполукою ясминної просвітлості, пурпуру, крові, сліпучого горіння, ніби там могутності ненашого життя стали і підносять коштовність, відкриту з глибини землі. Палахкотливий стовп, що розкидав свічення, мов грозовиці, на всі напрямки в небозвід, прибрав обрис, подібний до чаші, що сховали її селяни в чорнозем і нікому не відкрили її таємниці, страшно помираючи одні за одними в приреченому колі. Здається, над ними, з нетлінною і непоборимою силою, сходить вона: навіки принести порятунок http://www.ukrcenter.com/%D0%9B%D1%96%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B0%D1%82%D1%83%D1%80%D0%B0/%D0%92%D0%B0%D1%81%D0%B8%D0%BB%D1%8C-%D0%91%D0%B0%D1%80%D0%BA%D0%B0/20220-1/%D0%96%D0%BE%D0%B2%D1%82%D0%B8%D0%B9-%D0%9A%D0%BD%D1%8F%D0%B7%D1%8C

Обережно: українська мова!

  • 23.11.10, 09:58

"ФЛОТ2017"

Эксперты: От введения двуязычия Украина будет терять более 1 млрд грн ежегодно

Более 1 млрд грн будет ежегодно терять государственный бюджет Украины, если будет принят законопроект «О языках в Украине» № 1015-3. Такой прогноз сегодня на круглом столе озвучил эксперт Анатолий Бондаренко. Напомним, этим законопроектом предлагается, в частности, предоставить русскому и другим региональным языкам такого же статуса в учебных заведениях.

Также социолингвист, доктор филологических наук Лариса Масенко обнародовала цифру в 150 млн грн, которые украинское образование будет ежегодно платить России. А эксперт инициативы «киноперевода» Андрей Герасим озвучил цифру в 4 млн долл. ежегодно, которые потеряют украинские киностудии.

Источник: РБК-Украина.

Ти можеш допомогти протестуючим!

   Якщо Ти живеш у Києві і маєш бажання допомогти протестувальникам у боротьбі з антинародним режимом Януковича-Азарова.  
   Піднось до майдану їжу, теплий одяг, напої!

Чи залишився в українців вибір?

  • 22.11.10, 19:44
ЦВК відмовилась оголошувати вибори в Верховну Раду весною 2011 року. Вибори відбудуться осінню 2012. Якщо взагалі коли відбудуться. Бо , як казав Насреддін, до того часу або падишах помре, або сам Насреддін, або осел здохне.
Відповідь на питання - а що далі? - потроху проявляється в свідомості. Але цікаво, що про це думають інші?

Внимание!!!! Вакцинация - всеобщая стерилизация!!!

Доброго дня пані та панове... Хочеться, щоб кожний день був Добрий.... або принаймні хоча б просто Був... Інфа, що додається нище дуже важлива, особливо для нашого майбутнього! Люди! Прото ЗНАЙТЕ!!! та не давайте себе і діточок своїх на страту. мова йдеться про те, що заплановано в Росії на 2011 рік.. але.. хто дасть гарантії, що завтра в наші двері не постукають люди в білих халатах з голками наголо... А далі, як кажуть репортери, пряма мова: из последнего заявления председателя РНБО Гончарова: Мне, председателю Русского Благотворительного Общества, была передана информация честными врачами, не желающими принимать участие в УБИЙСТВЕ собственного Народа, о готовящемся массовом УНИЧТОЖЕНИИ НАШИХ ДЕТЕЙ под видом \"новой вакцинации\", уже в первых месяцах 2011 года.

Я не могу подтвердить или опровергнуть данную информацию или ручаться за её  достоверность, но каждый может проверить её самостоятельно.  \"Кто-то\" узнал о наличии у меня данной информации. За нераспространение данной информации или преподнесение её в \"нужном свете\" мне была предложено самому назвать сумму \"вознаграждения\". Вторая часть предложения состоит в том, что в случае моего непринятия данного  \"предложения\" и распространения информации о готовящемся УБИЙСТВЕ  наших детей, я буду неминуемо уничтожен. \"Предложение\" мною отвергнуто и принято не будет.

Защищать свой Народ от уничтожения - святой долг перед Родиной. В соответствии  с Конституцией России и присягой данной нашему Народу  Прекрасно осознавая мощь врагов нашего Народа, понимая, что самостоятельно  распространить информацию о готовящемся УБИЙСТВЕ ВСЕХ НАШИХ ДЕТЕЙ НА ТЕРРИТОРИИ РОССИИ я, скорее всего, не успею, прошу всех распространить данную информацию всеми возможными средствами.  Специально для сотрудников МВД и ФСБ, которые слушают мои переговоры и читают мою переписку.  ВАШИХ ДЕТЕЙ БУДУТ УБИВАТЬ ВМЕСТЕ С НАШИМИ. Поэтому у вас есть выбор: или помочь выжить собственному Народу или закупать гробы для собственных внуков.

heart 1. Прививка рассчитана на девушек от 12-30 лет. Будет вводиться под видом профилактики, Якобы для предотвращения рака груди или матки . Данная прививка будет являться обязательной в школе. Содержание: — Совпадает с прививками, которыми стерилизовали девочек Мексики, Никарагуа, Ирака.

Воздействие на организм: Создание в организме постоянной, так называемой “ложной беременности “ и отторжение плода на 3-4 месяце беременности. Кроме прямого действия, данная прививка имеет огромное психическое воздействие, т.к многочисленные выкидыши на поздних сроках беременности создадут панический страх перед самой возможностью забеременеть .

heart 2. Прививка рассчитана на женщин старше 45 лет. Содержание : Иммуноглобулин человека и препараты ГМО. ВОЗДЕЙСТВИЕ НА ОРГАНИЗМ: Резкое возбуждение иммунитета с помощью введённого “молодого“ иммунитета, с последующим, в течение 2-5 лет резким его снижением (без подпитки “молодого иммунитета“) до нуля, т.е. невозможности организма противостоять никакой инфекции. 

взято с сайта  правду.ру

(Иными словами говоря, отсутствие иммунитете или имунодифицит - это то, что мы знаем как СПИД.. )

ЗНАЙ!!! ПО ЗАКОНУ НИКТО НЕ ИМЕЕТ ПРАВА ПРОВОДИТЬ ВАКЦИНАЦИЮ ДЕТЕЙ И ВЗРОСЛЫХ НАСИЛЬСТВЕННО !!! Обращаюсь ко всем людям, которым не безразлична судьба наших женщин и детей. Кто может помочь в распространение этой информации. Прошу всех!!! Не будьте равнодушными, прочитайте и подумайте, Если я промолчу, то погибнет тысячи женщин и детей. А если я прочитаю и расскажу (друзьям и знакомым), То спасу чью-то жизнь. Подумай. Вместе мы сила! Распространяйте эту информацию через интернет, Перепишите и распечатайте листовки раздайте людям. Расскажите друзьям, позвоните детям и родителям. Предупреди тех с кем работаешь, учишься и живёшь. Предупреждайте всех кого знаете и кого не знаете. Расскажи людям правду. НАС РЕШИЛИ УНИЧТОЖИТЬ И ЭТО УЖЕ НЕ ШУТКА!

взято с сайта Вознесение тож......Передай далі ....поки ще є кому.............heartheartheartheartheartheartheartheartheartheartheartheartheartheartheartheartheartheartheartheartheartheartheartheart поки ще не пізно! додано 23.11: сьогодні я написла продовження замітки - там посилання на фільми Г.Царьової Ласкаво прошу сюди - http://blog.i.ua/community/662/581648/ Будьте ЗДОРОВІ!!!!

На озброєння народу

   Оскільки антинародний режим Януковича-Азарова розглядає можливість силового розгону громадян, то пропоную ознайомитися з інструментами захисту від антидемократичних дій: 1) Коктейль Молотова, інші назви бомба Молотова, бензинова бомба — це загальна назва найпростіших саморобних вибухових пристроїв на основі легкозаймистої суміші (бензину, розчиннику, спирту тощо). Оскільки таку бомбу легко виготовити, її часто використовують під час партизанських та вуличних війн, акцій громадянської непокори. Як виготувати: 1. Скляна пляшка, 0.5 або навіть 0.7 літра чи 1 літр. Пляшки з тонкими стінками легше розбиваються - а це необхідно для того, щоб коктейль Молотова спрацював. Добре підходять пляшки від горілки радянського типу, гірше - пляшки від вина чи пива. 2. Бензин. 3. Ганчірка. Зазвичай це смуга завтовшки сантиметрів 10-15 і завдовжки 20-35 см. НЕСИНТЕТИЧНА тканина.

Щоб коктейль був більш дієвим і горів довше, гарячіше та концетрованіше - потрібно зробити не бензин, а щось на кшталт напалму. В такому разі, потрібні також 3. Ацетон. 4. Пінопласт. Його треба ламати на дрібні шматки. Добре підходить пінопласт, який уже складається з невеликих кульок. Або замість 3 і 4. Машинне масло. Якщо процес виготовлення та запуску коктейлю Молотова передбачається безпечним, знадобляться також 5. Корок. Бажано щільний. 6. Скотч.

Виготовлення коктейлю У найпростішому випадку використовують просто бензин. У цьому разі він швидко вигоряє, не налипає до поверхні об'єкту. Відео виготовлення та використання найпростішого коктейлю (без дотримання техніки безпеки виконавця)

Щоб підвищити час та температуру горіння, а також прилипання запальної суміші до об'єкту, роблять так званий напалм. Найпростіший спосіб його виготовлення: В ацетон додають пінопласт і помішують до розчинення. Близько 100 г ацетону для початку достатньо, а пінопласт додають до утворення густого сиропу. Пінопласту може бути потрібно значно більше, ніж здається на перший погляд. Потім до "сиропу" додають бензин у співвідношенні 1:1. Суміш дуже добре і довго горить, налипаючи в місці влучання "снаряду", щільно налипаючи практично до будь-якої поверхні. Деякі види пінопласту краще й рівномірніше розчиняються одразу в суміші бензину й ацетону.

Треба зауважити, що саморобний "напалм" буквально за один день розкладається на шари: більш тяжкі елементи осідають внизу, легші опиняються вгорі. Тоді він перетворюється просто на суміш своїх елементів.

Інші рецепти "напалму": Бензин+скипидар (без пінопласту) Бензин+машинне масло (проблема в тому, що масло все ж дорожче) Бензин+мазут (проблема в тому, що суміш потрібно підігрівати для розчинення мазуту - виключно на електричній плитці й повільно - а це все ж небезпечно)

Техніка безпеки Основне: поблизу не повинно бути джерел відкритого вогню. Здається, це очевидно. Друге - випари бензину й ацетону небезпечні для здоров'я. Тому виготовлення рекомендують проводити на відкритому повітрі, у крайньому разі - в провітрюваних приміщеннях. І ще таке. Про процес не повинні знати правоохоронні органи (про це нижче).

Виготовлення "снаряду" Пляшку заповнюють обраною рідиною - наприклад, приблизно на три чверті. Або менше в разі нестачі суміші. Для зберігання, якщо снаряд не призначено для використання одразу, після цього пляшку щільно закривають корком або металевою кришкою-закруткою. Пластикові кришки не дуже підходять, оскільки суміш може розчинити пластик.

Оскільки зі зберіганням суміш розпадається - з кожною годиною коктейль Молотова стає все менш дієвим.

Виготовлення запалу: Як уже говорилося, тканина має бути несинтетичною - синтетика може частково розчинитись у запальній суміші. Крім того, просякнута запальною сумішшю, синтетика після запалювання згоряє дуже швидко і може догоріти ще до того, як коктейль долетить до цілі. Смуга тканини вставляється так, щоб приблизно половина була всередині. Тоді вона просякає сумішшю. Іншу половину слід просякнути тією ж рідиною окремо. В найпростішому випадку, вільний кінець гноту просто звисає і підпалюється.

Техніка безпеки Для збільшення безпеки того, хто користується снарядом, смуга тканини змочується не повністю. Залишається сухою та частина, що йде біля горла (ручки ;) пляшки. Змочену ж частину можна примотати скотчем до пляшки, щоб не обпектися при киданні. За наявності, замість гноту можна також використати мисливські сірники - це такі великі сірники, що не гаснуть за будь-якого вітру. Вони також примотуються до пляшки скотчем. Це значно безпечніше, ніж "класичний" простий запал. Саме так виготовлявся свого часу коктейль Молотова фабричним способом. Не пошкодить готовий "снаряд" обтерти спиртом і дати підсохнути. По-перше, тоді нічого не горітиме прямо на пальцях того, хто використовує коктейль. По-друге, це стирає відбитки тих самих пальців. І ще таке. Руки після цього варто добре вимити, щоб не пахли бензином. А при використанні вдягати рукавиці. Для фітіля також використовують просякнуті жіночі тампони.

Як він діє Тут усе дуже елементарно. Тканина легко запалюється й не гасне на вітрі, тому що її просякнуто запальною сумішшю. (Або тому, що це спеціальний пристрій на кшталт мисливських сірників) Запалювати треба хорошою запальничкою - краще такою, яка не гасне на вітрі.

При попаданні в твердий об'єкт пляшка розбивається й вивільняє енергію 0.5-1 літра суміші. Кидати треба сильно і по твердому. Пляшка повинна розбитися від удару. Бензин вигоряє дуже швидко, розтікається й не прилипає до об'єкту. Саме тому було вироблено кілька рецептів (власне "коктейлю") для підвищення температури, часу горіння, а також в'язкості та зчеплення з поверхнями.

"Плюси" та "мінуси" Плюси: - коктейль Молотова насправді доволі безпечний у використанні, за умови дотримання правил безпеки. - його використання, на відміну від інших форм протесту, важче використати політикам для власного піару. Тобто, цей засіб не кооптується владою. - за умови виготовлення суміші, здатен знищити техніку. - водночас, малоймовірне випадкове підпалення будинків: коктейль не здатен завдати значної шкоди (крім естетичної) зовнішнім стінам будинків сучасного великого міста. - "снаряд" випадково може нашкодити людині не більше, ніж пляшка: при польоті вона об людину не розіб'ється.

Мінуси: Тут питання іншого характеру - але дуже важливі. - Настільки радикальні засоби майже ніколи не знаходять громадської підтримки. Поки залишаються суто ненасильницькі методи - вони є, як правило, більш дієвими у стратегічному плані. Щодо цього див. Прагматичні правила для громадянських активістів.

Недоречне застосування надто радикального методу може стати зрадою мети заради засобу.

- І нарешті, виготовлення і тим більше застосування коктейлю Молотова загрожує не тільки адміністративною, але й кримінальною відповідальністю (який сюрприз!)

Так, виготовлення і зберігання може підпасти під ч.1 ст.263 Кримінального кодексу: Носіння, зберігання, придбання, виготовлення, ремонт, передача чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу - караються позбавленням волі на строк від двох до п'яти років. Власне кажучи, коктейль Молотова не є ані вибуховою речовиною (сам коктейль), ані вибуховим пристроєм ("снаряд") - як було вказано вище, він діє як запал. Але ймовірно, доводити це доведеться вже адвокатові ;)

Використання коктейлю може спричинити до ще серйозніших юридичних наслідків, за ч.2 ст. 194 Кримінального кодексу: Умисне знищення або пошкодження майна ... вчинене шляхом підпалу, вибуху чи іншим загальнонебезпечним способом, або заподіяло майнову шкоду в особливо великих розмірах, або спричинило загибель людей чи інші тяжкі наслідки, - карається позбавленням волі на строк від трьох до п'ятнадцяти років. Тут адвокатові доведеться доводити, що загальної небезпеки не було, а заподіяна шкода не перетнула межу між цивільною й адміністративною та кримінальною відповідальністю... але це може виявитися складним завданням. Власне, в Україні юридично все виглядає розпливчато. Але те, що нагляд з боку правоохоронних органів забезпечений - гарантовано.

2. Захист.

Для захисту голови треба використовувати звичайний мотоциклетний шолом (вартість від 50 грн). Звичайно він не захистить у повній мірі, але від небажаних синців і стрсу мозку все-ж дасть захист. У 80-х роках при акціях протесту французька молодь одягала на себе мотошоломи, у результаті мєнти не могли їх розігнати.

   Гарним елементом захисту також є звичайна дублянка, або дуже товста куртка - через яку дуже важко нанести ушкодження. Важливо надягати світер (або кілька) аби створити додаткові шри одягу.

   У випадку зіткнень з міліцейскою "стіною щитів" треба мати свого щита, аби стримувати натиск мєнтів. Виготувати щит можна кількома способами: найпростіший спосіб - вирізати із фанери товщиною 10-12мм, вибравши відповідний розмір (залежно від комплекції людини). Після цього щита треба оббити або шкірою, або товстою тканиною. Для кріплення краще брати ручки із дуба, або іншої твердої деревини.

Рис. 1.

Общий вид щита.

 

Рис. 2.

Разметка щита на фанере.

 

Рис. 3.

Выпиливание щита.

 

Рис. 4.

Установка рукояти и планок.

3. Зброя прориву. Для того аби зрозуміти які інструменти потрібні для захисту демонстрації треба подивтися на сам процес придушення міттингів:

  

   Головним чинником який приводить до успіху мітингів це створення єдиного потужного натовпу, що прорве кільце оточення міліції, але окрім того треба використовувати усі пілручні засоби: 1) огородження: Кілька людей може взяти огородження і кинути на наступаючих ментів, скоріше за все лінія міліціонерів дезорганізується. Під час цієї дії задні ряди мітингувальників кидають коктейлі Молотова на лінію міліціонерів. 2) Дубинки - можна використовувати будь-який дрючок, але головне аби він міг бути достатньо міцним, аби не розбитися при ударі по щиту мєнта  і достатньо зручним аби міцно тримати його в руці. ЗВИЧАЙНО ЦЕ КРАЙНІ МЕТОДИ ЗАХИСТУ ВАШИХ ГРОМАДЯНСЬКИХ ПРАВ, ЯКІ ТРЕБА ВИКОРИСТОВУВАТИ ЛИШЕ У РАЗІ МІЛІЦЕЙСЬКОГО НАПАДУ.

З Днем Сободи!

Вітаю всіх, кому свобода є головною цінністю особистого життя.
Я переконаний, що перемога все одно буде за нами - людьми волі, а не за рабами і злодіями.
БОРІТЕСЯ - ПОБОРЕТЕ!  ВАМ БОГ ПОМАГАЄ!

92%, 23 голоси

8%, 2 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Хто проголосував за податковий кодекс.Список зрадників.Продовж.

  • 22.11.10, 01:07

Потапов В. І.

Прасолов І. М.

Пригодський А. В.

Притика Д. М.

Прутнік Е. А.

Пшонка А. В.

Рева Д. О.

Рибак В. В.

Романюк М. П.

Савченко І. В.

Савчук О. В.

Саламатін Д. А.

Самойленко Ю. П.

Самофалов Г. Г.

Сандлер Д. М.

Святаш Д. В.

Селіваров А. Б.

Синиця А. М.

Скудар Г. М.

Смітюх Г. Є.

Солошенко М. П.

Стельмашенко В. П.

Столар В. М.

Стоян О. М.

Сулковський П. Г.

Супруненко О. І.

Сухий Я. М.

Табачник Я. П.

Тедеєв Е. С.

Толстенко В. Л.

Турманов В. І.

Федун О. Л.

Фесенко Л. І.

Хара В. Г.

Харлім В. М.

Хмельницький В. І.

Хомутиннік В. Ю.

Царьов О. А.

Цюрко П. І.

Черноморов О. М.

Чертков Ю. Д.

Чечетов М. В.

Чуднов В. М.

Шенцев Д. О.

Шепелев О. О.

Шкіря І. М.

Шпенов Д. Ю.

Щербань А. В.

Янковський М. А.

Янукович В. В.

Ярощук В. І.

Наша Україна –

Народна Самооборона

Білозір О. В.

Бобильов О. Ф.

Борисов В. Д.

Бут Ю. А.

Василенко С. В.

Жванія Д. В.

Каськів В. В.

Кріль І. І.

Круць М. Ф.

Лук’янова К. Є.

Марущенко В. С.

Новіков О. В.

Омельченко О. О.

Петьовка В. В.

Плющ І. С.

Полянчич М. М.

Поляченко В. А.

Тополов В. С.

Харовський С. Ю.

Шемчук В. В.

Комуністична партія

України

Александровська А. О.

Алексєєв І. В.

Бабурін О. В.

Бевз В. А.

Волинець Є. В.

Гайдаєв Ю. О.

Голуб О. В.

Гордієнко С. В.

Грач Л. І.

Даниленко В. А.

Дем’янчук В. О.

Калєтнік І. Г.

Кілінкаров С. П.

Кравченко М. В.

Мармазов Є. В.

Матвєєв В. Г.

Матвєєв В. Й.

Найдьонов А. М.

Перестенко М. В.

Самойлик К. С.

Симоненко П. М.

Ткаченко О. М.

Храпов С. А.

Царьков Є. І.

Цибенко П. С.

Шмельова С. О.

Блок Литвина

Баранов В. О.

Белоусова І. А.

Ващук К. Т.

Герасимчук В. В.

Головченко І. Б.

Гривковський В. О.

Гриневецький С. Р.

Деркач М. І.

Довгий С. О.

Зарубінський О. О.

Литвин Ю. О.

Павленко С. Г.

Поліщук О. В.

Рудченко М. М.

Сінченко В. М.

Терещук С. М.

Шаров І. Ф.

Шершун М. Х.

Шмідт М. О.

Шпак В. Ф.

Блок Юлії Тимошенко –

“Батьківщина”

Баграєв М. Г.

Буряк О. В.

Васадзе Т. Ш.

Скубенко В. П.

Шаманов В. В.