Про співтовариство

Тут об’єднуються ті, хто любить свій Край. Ми писатимемо тут про це. Будемо розміщувати цікаві фото, обговорювати проблеми сьогодення.

Увага! Учасником співтовариства може стати блогер, який пише на українську тематику.

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

Ми любимо тебе, Україно!

Більшість телеканалів не вшановує пам’ять жертв Голодомору



Цього року тільки три телевізійні канали виставили на екрани свічки пам'яті, присвячені жертвам Голодомору. Це М1, М2 і OTV.

Решта каналів це ігнорує. Правда, “5 канал”, ТВі і “Новий” зробили свої логотипи чорно-білими.

У минулому році, практично, всі українські телеканали виставляли на свої екрани свічки пам’яті. Як швидко все забувається…

З мого майданівського блогу.

ГОЛОДОМОР 1932-1933. НАРОДОМОР 1991-2010 И КОДЕКС ЧЕСТИ



НАРОДА

ПРЕЖДЕ ВСЕГО - ВЕЧНАЯ ПАМЯТЬ!  НО ВО ИМЯ ДЕЙСТВИЙ ЗА БУДУЩЕЕ. НАДО ПОМНИТЬ О ДЕТЯХ 30-х НО ВЕДЬ РЯДОМ С НАМИ НАШИ ДЕТИ. НЕ ВЖЕ ......?????????

 


100%, 13 голосів

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Підприємці побачили, що Янукович і Азаров їх бояться

Влада боїться соціального вибуху і не хоче виглядати не в кращому світлі перед партнерами країн Західної Європи.

Про це заявив головний координатор акції протесту проти Податкового кодексу Олександр Данилюк, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

[ Читати далі ]

Янукович і Азаров прийшли на Майдан до підприємців

Президент України Віктор ЯНУКОВИЧ і прем`єр-міністр України Микола АЗАРОВ на Майдані Незалежності у Києві проводять зустріч з підприємцями – учасниками акції протесту проти Податкового кодексу.

Як передає кореспондент УНІАН, одразу після завершення участі у церемонії вшанування жертв голодоморів глава держави і прем’єр прибули на Майдан Незалежності.

В.ЯНУКОВИЧ з’ясовує позиції підприємців, щоб відпрацювати своє рішення відносно Податкового кодексу.

УНІАН.

Вічная пам"ять

Стоїть на колінах знедолена мати.

Від болю нестерпного рветься душа.

Цей розпач вона вже не зможе здолати.

Остання з родини цей світ залиша.

 

Стискають Розп’яття знесилені руки.

Зосталось так мало… Наблизився час.

Не буде терпіння, закінчаться муки.

І чути їй Мамо, ходи вже до нас…

 

Ті руки, що пестили їх і ростили,

Від лиха й біди захищали не раз.

Учора останнього з них схоронили…

І промінь надії у серці погас.

 

Немає нічого навколо живого.

На вулиці – трупи людей і собак.

Шепочуть вуста Захисти від лихого

Застиг за вікном помираючий птах.

 

Умить пригадались їй жалібні очі,

Невинні страждання, благання і страх.

Як боляче, мамо… Я жити ще хочу…

Та Ангел вже душу тримав на руках.

 

Останні хвилини… Іще один подих.

Кровинки моЇ, йде матуся до вас.

Уже відчуває невидимий дотик.

Тепер вона вільна. Прийшов її час.

 

Сльозами вмивається вся Україна,

Як мати над кров’ю убитих дітей.

Вп’ялАся у серце колюча тернина,

А в пам’яті погляд невинних очей.

 

За всіх вас сьогодні молитва лунає,

Хай свічка засвітиться в кожнім вікні.

Ви знайте, про кожного з вас памятаєм!

Вам світлая пам'ять у вічнім житті!

Вибори: три тижні потому

  • 27.11.10, 00:39
http://sna.in.ua/?p=5817 Вже минуло три тижні після закінчення місцевих виборів. Для українських організованих соціал-націоналістів ці вибори не минулися дарма. Соціал-Національна Асамблея взяла участь у виборах. На Київщині зокрема у місті Васильків, де вибори проходили досить складно, а політичне протистояння часто переростало у силове, була досягнута домовленість між місцевим осередком політичної партії “За Україну!”, СНА, Спілкою Офіцерів України та Радою старійшин Василькова, згідно якої від місцевого осередку партії “За Україну” висувалися кандидатами у депутати члени СНА. В результаті був складений, погоджений і висунутий список із 22 кандидатів в депутати Васильківської міської ради від партії «За Україну!» половину з яких є членами Соціал – Національної Асамблеї – Організації «Патріот України». Вибори у місті Васильків проходили жорстко, на межі силового протистояння. Соціал-націоналісти по суті були у Василькові єдиною антирежимною силою. Супроти СНА у Василькові виступили і ліві і ті хто називає себе “правими” чи навіть “націоналістами”. Комуноліберальний союз пішов на все щоб завадити соціал-націоналістам потрапити у місцеву раду. Проте ні доноси в міліцію, ні скарги найвищому керівництву держави, ні масове розповсюдження антинаціоналістичної пропаганди не завадила людям зробити свій вибір на користь проукраїнських, патріотичних сил. Результати виборів приголомшили і комуністів, і лібералів які досі не можуть оговтатися від нищівної, розгромної поразки. Партією «За Україну!» було здобуто 6 депутатських місць у Васильківській міській раді. Зокрема депутатами у Василькові стали: член виконкому СНА Ігор Мосійчук та командир Київського крайового осередку Організації «Патріот України» Сергій Бевз. Партія «За Україну!» здобула друге місце у міській раді Василькова по кількості депутатських мандатів. Це є найбільший успіх серед місцевих осередків партії “За Україну” у Київській області здобутий за рахунок активної роботи агітаторів соціал-націоналістів.
Фракція "За Україну! За Васильків!" до якої входять члени СНА

Після оголошення виборів ряд антиукраїнських діячів у місті Васильків принишкли, мабуть сподіваючись уникнути народного гніву, дехто намагався робити недолугі спроби скасувати результати місцевих виборі. Суди різних рівнів розглянувши більше двох десятків позовів про скасування виборів у Василькові встановив, що вони пройшли честно і прозоро з повним дотримуванням чинного законодавства про місцеві вибори. Проходження соціал-націоналістів у місцеві органи влади для комуністів та лібералів є неприйнятним і загрозливим для їхнього подальшого політичного існування. Злякавшись поступу соціал-націоналізму на Київщині, отримавши поразку і несприйняття населенням, за звичкою будь-яких антиукраїнських сил, ліберали та комуністи звернулися за допомогою у боротьбі з соціал-націоналістами до зовнішніх чинників. Так 19 листопада проплачена група комуністів та лібералів пікетувала амбасади Ізраілю, США, Польщі, Російської Федерації та представництво Євросоюзу з проханням до цих країн «Освободить Васильков от фашизма» маючи на увазі Соціал – Національну Асамблею вплив якої серед васильківської громади дуже високий.

Напередодні коли Соціал – Національні Профспілки України підтримувані сотнями васильківських підприємців пікетували Верховну Раду України з вимогами не ухвалювати Податковий кодекс васильківські комуністи і ліберали (Фронт змін та інш.) побігли скаржитись на соціал – націоналістів автору цього кабального кодексу Миколі Азарову. Дані події в черговий раз вказують на той факт, що режим внутрішньої окупації мало чим відрізняється від окупації зовнішньої. Вказують на те, що ліберали і комуністи втрачаючи владу готові звати на допомогу чужинців – окупантів. Організовані соціал – націоналісти мають використовувати слабкості системи для того щоб не виправити їх, тому що вся сучасна система є помилкою, а знищити її, і побудувати соціал-націоналістичне суспільство. Ми вже почали це робити. Зокрема у місті Василькові. У повній мірі цього можна буде досягнути лише після здобуття влади у всій України! І це неодмінно станеться бо комуно – ліберальна система приречена на поразку, а Україна приречена на велич та процвітання! Борись за свою країну!