хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Герман:держбюджет-2012 має велику корупційну складову

Опозиційна риторика...владних політиків наростає. ПРозріння чи внутрішньовидова боротьба... Державний бюджет 2012 року повинен передбачати окрему статтю на розвиток української мови. Про це заявила радник президента – керівник Головного управління з гуманітарних і суспільно-політичних питань Адміністрації президента Ганна Герман, повідомляє прес-служба глава держави.

«Якщо в минулому бюджеті передбачалися окремим рядком видатки на забезпечення розвитку української мови, то в цьому бюджеті все збили докупи... Різні програми йдуть в одному блоці, єдина цифра – це буде давати можливість для якихось непрозорих рішень», – зазначила Герман.

Радник президента також звернула увагу на відсутність у держбюджеті-2012 окремої статті видатків на стипендії студентів. «Це збурює студентське середовище, студенти не знають, чи будуть індексованістипендії», – сказала вона. 

«Є така тенденція, що в цьому бюджеті буде менше прозорості, більше можливостей для корупції, для непрозорих рішень, для ручного розподілу коштів, ніж було в минулому», – вважає Герман.   

«Дуже важливо буде збільшувати контроль, аби під час перегляду Держбюджету врахувати ці моменти, бо вони  принципові. Це те, що нас турбує, це те, що турбує президента ( ??? ), коли йдеться про потребу перегляду бюджету в найближчий час», – підкреслила Герман.

Як повідомлялось, у держбюджеті приховали видатки на закордонні візити та на медичне обслуговування народних депутатів та керівників органів державної влади. 

Президент Віктор Янукович виступає за якнайшвидший перегляд держбюджету-2012.

28 грудня закон про державний бюджет на 2012 рік, підписаний президентом, опубліковано у парламентській газеті "Голос України".

Тиждень

10

Коментарі

Гість: Анна Герман

129.12.11, 13:33

Сейчас в Верховную Раду пройдут только те кто будет критиковать и нападать на Виктора Фёдоровича и партию.
Даже Его ярые сторонники будут нападать.
Но как только выборы закончатся они будут искать спонсорства и защиты чтобы "отбить затраты"

    Гість: Ivanovish13

    229.12.11, 22:31

    Ганя Стецько теж іде на вибори. Можна трохи й погавкати на хазяів.

      329.12.11, 23:42Відповідь на 1 від Гість: Анна Герман

      Сейчас в Верховную Раду пройдут только те кто будет критиковать и нападать на Виктора Фёдоровича и партию.
      Даже Его ярые сторонники будут нападать.
      Но как только выборы закончатся они будут искать спонсорства и защиты чтобы "отбить затраты"
      Цікава ПаРтія - для потрапляння в парламент треба лаяти свого вождя... Як жаль, що таких відданих йому осіб як ВИ, насправді так катастрофічно мало.

        429.12.11, 23:44Відповідь на 2 від Гість: Ivanovish13

        Ганя Стецько теж іде на вибори. Можна трохи й погавкати на хазяів.А хто ж їй округ ПодаРує ? І який - в Макіївці ? Чи може в Єнакієво ? http://www.youtube.com/watch?v=DtvS4ypVKww

          Гість: Ivanovish13

          530.12.11, 00:13Відповідь на 4 від Росомон

          В ПР всі ролі розписані, ремарки роздані і місце в списку гарантоване
          куклам кукловодами. Як не депутатство то хоч на місце в амістрації вигавкає. Вона ж одна з тих хто прикрашає "чорні дірки", та ретушує
          негативний образ влади.

            630.12.11, 00:33Відповідь на 5 від Гість: Ivanovish13

            В ПР всі ролі розписані, ремарки роздані і місце в списку гарантоване куклам кукловодами. Як не депутатство то хоч на місце в амістрації вигавкає. Вона ж одна з тих хто прикрашає "чорні дірки", та ретушує негативний образ влади.Нічого, перебір з *косметикою* сьогодні рідко ПРикрашає. Бо завеликий шар *штукатурки*. Осипається швидко

              730.12.11, 21:14

              І що це вона хвіст на господаря підняла?

                831.12.11, 02:48Відповідь на 7 від ЯКриворожанка

                І що це вона хвіст на господаря підняла?Чому ж саме на господаря ? Ось найкраще пояснення діям Герман та Акімової http://blog.i.ua/community/3252/877412/
                Знаю особисто Матвієнка. І він не розчаровує - розкрив наскільки *логічні грізні* заяви і за якими шулерськими ПРавилами грає Головний гравець.