хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Лановий: Рада ухвалила бюджет дерибану для своїх

«Видатки бюджету по державним замовленням, проектам та інвестиціям прив'язані до певних округів під певні групи бізнесменів, яких спробують провести через мажоритарні округи до Верховної Ради. Тому можна сказати, що це бюджет дерибану на користь майбутніх депутатів, лояльних до влади», - сказав він.

За його словами, це приведе до краху фінансову систему України.

«Централізація ресурсів, централізація видатків, централізація інвестицій - це шлях до централізованої державної економіки, в якій немає місця для приватного сектора. Це означає гальмування виробництва, старіння структур і кінець-кінцем провал фінансової системи.Така політика, такі пріоритети, коли тільки для себе та своїх наближених гроші розподіляються з бюджету, коли банкам вказують, кого кредитувати, а кого ні, закінчиться дуже погано для чинної влади. Всі їх обіцянки виявилися простим блефом «, - наголосив Лановий.

Певні статті видатків у державному бюджеті на 2012 рік спрямовані на фінансування проектів політиків, лояльних до чинної влади. Про це заявив президент Центру ринкових реформ Володимир Лановий у ефірі Першого ділового каналу.

«Буде раз на два-три місяці корекція показників. В кінці року ми взагалі не дізнаємося про баланс бюджету. Залишаться перехідні борги на наступний рік. Тобто повна вакханалія. На жаль, наш бюджетний процес не дозволяє ні суспільству, ні навіть контролюючим органам відстежити, чи вчасно зроблені виплати. Тому Тігіпко у середині року і розповідав, що немає грошей чорнобильцям», - додав він.

Як повідомлялось, 22 грудня Верховна Рада прийняла в цілому державний бюджет на 2012 рік. «За» проголосували 250 народних депутатів.

Доопрацьований Кабінетом міністрів до другого читання державний бюджет на 2012 рік передбачав доходи на рівні 332,821 млрд гривень і видатки на рівні 358,050 млрд гривень.

Віце-спікер Верховної Ради Микола Томенко заявляв, що при підготовці проекту бюджету до другого читання витрати на депутатів скоротилися, а на Кабінет міністрів і президента - збільшилися.

20 жовтня Верховна Рада прийняла проект держбюджету-2012 у першому читанні

УНІАН
12

Коментарі

анонім

126.12.11, 09:39

А хіба від бандюків хтось чекав іншого? Хоча у нас при всіх урядах бюджет був для дерибану. Просто не при всіх настільки відверто!

    226.12.11, 12:59

    до нас вже звертались прийняти місцевий бюджет без лишнього шуму.

      326.12.11, 13:21Відповідь на 1 від анонім

      Національні традиції...

        анонім

        426.12.11, 13:32Відповідь на 3 від Росомон

        Національні традиції...Отих всіх "традиціаналістів" розстріляти і традиція десь зникне!

          526.12.11, 14:00Відповідь на 4 від анонім

          Національні традиції...Отих всіх "традиціаналістів" розстріляти і традиція десь зникне!Навіщо так...гуманно ? На будови *українського капіталітично-державного господарства*. Уявляєш які муки чекають на тих, хто не звик працювати фізично...

            626.12.11, 18:31Відповідь на 5 від Росомон

            Національні традиції...Отих всіх "традиціаналістів" розстріляти і традиція десь зникне!Навіщо так...гуманно ? На будови *українського капіталітично-державного господарства*. Уявляєш які муки чекають на тих, хто не звик працювати фізично...на уранові копальні....