хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Чорновіл : Януковича колись отруїли

Народний депутат Тарас Чорновіл розповів, що президента Віктора Януковича намагались отруїти, коли він був губернатором.

"Колись ще у Донецьку, коли він був губернатором, його хотіли вбити. Я відразу скажу, що я не можу це ані перевірити, ані спростувати, - але він говорив, що його тоді дуже жорстоко отруїли, і температура в нього була
вже далеко за 40, і він вже відчував, що вмирає, коли якийсь лікар, якому він особливо вірив, його тоді відкачав. Робили промивання крові, були ще якісь способи – але його тоді врятували. І після того оцей спогад у нього завжди існував", - розповів Чорновіл Обкому, відповідаючи на питання, чому президент такий обережний у харчуванні.

Нардеп також розповів, що Янукович вже давно п"є лише англійську мінеральну воду Evian. Він розповів, як у 2006 році перебував з Януковичем у Швеції. І у шведському готелі майбутній президент України вимагав принести йому саме цю воду, якої у готелі не знайшлось, бо всі пили водопровідну воду, яка там дуже чиста та якісна.

"І приносять нам такий жбанок із скляною ручкою, в який налита звичайна вода з крану, туди насипано льоду. Тобто охолоджена вода, і всі це з задоволенням п`ють. Але Янукович тоді категорично відмовився її пити, натомість заявив, що він п`є тільки "Евіан", і що іншої води вживати не буде", - розповів Чорновіл, додавши, що пізніше таки десь знайшли пару пляшок цієї води. "І вже на наступний сніданок цей "Евіан" був привезений – вочевидь охороною – у достатній кількості", - зазначив депутат.

Він також розповів, що під час всіх поїздок Януковича супроводжували один чи два офіціанти, і тільки вони готували ті приносили президенту їжу. А от пив майбутній президент горілку "Держава". Проте, як стверджує нардеп, "дуже часто, особливо під час обіду, в тій "Державі", яка зверху має отой дозатор, насправді була мінеральна вода без газу". 
9

Коментарі

125.12.11, 03:19

Лякливий, як заєць, а шкодливий, як кіт.

    анонім

    225.12.11, 10:01

    Овощ-жлобяра, пальонкою отруївся -- а того лікаря, що відкачам ушльопка, розстріляти треба. Ну а з водою це взагалі гаплик -- ристократ сраний! Воно з кізяків виповзло, а тепер губу копилить -- вода йому не підходе. Це ж в яку копійочку нам це чмо влітає?

      325.12.11, 10:07

      бідний дохтор! тепер карає себе що не поставив клізми з гарячої смоли...

        425.12.11, 11:56

          525.12.11, 13:40

          недопрацювали хлопці

            625.12.11, 14:45

            Да когда его уже разорвет, упыря!

              725.12.11, 14:46

              У меня для него есть хороший рецепт лечения: одна таблетка цианистого кала - и ни у него, ни у нас - никаких проблем!

                825.12.11, 14:48

                Він часом не яйцями отруївся??? останнього разу в Франківську "отруїли"....яйцем....

                  925.12.11, 15:01

                  Живуче падло!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !

                    Гість: Alter_ego*

                    1025.12.11, 15:11Відповідь на 2 від анонім

                    Овощ-жлобяра, пальонкою отруївся -- а того лікаря, що відкачам ушльопка, розстріляти треба. Ну а з водою це взагалі гаплик -- ристократ сраний! Воно з кізяків виповзло, а тепер губу копилить -- вода йому не підходе. Це ж в яку копійочку нам це чмо влітає?То хто з нас усіх дурень? Невже єнакієвський прохвесор розумніший?

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна