хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Силова Україна - це варто знати

Чисельність населення України, за даними на 1 вересня цього року, досягла 45,6 млн чоловік, повідомила Державна служба статистики республіки. Чисельність української армії складає 193 тис. чоловік. Чисельність української міліції включаючи внутрішні війська, досягає 357 тис. чоловік.
Особовий склад інших силових структур перевищує 40 тис. чоловік : штатна чисельність Служби безпеки України - 33,5 тис. чоловік, Служби зовнішньої розвідки України - 4,3 тис. службовців і, нарешті Управління державної охорони України (УДОУ) - 2,9 тис. чоловік.
 У організаторів гіпотетичного озброєного повстання непросте завдання - їм протистоїть півмільйонне угрупування урядових сил
Найбільше підрозділів спецпризначення мають Внутрішні війська МВС України. У їх числі головний елітний загін антитерору Омега, який розташовується в селищі Нові Петровцы Київської області. Там же дислокується бригада спецназу Барс у завдання якої входить охорона громадського порядку в столиці. В деяких випадках в Київ перекидається і полк запорізького спецназу Гепард, який за часів "помаранчевої революції" охороняв підступи до резиденції президента Кучми.( А самого президента Кучму в зюзю п'яного охороняв у цей час на дачі в Кончі-Заспі елітний російський спецпідрозділ "Витязь" всупереч всім міжнародним нормам державного суверенітету з кількома вертольотами на напоготові для екстреної евакуації - ось вам і демонстрація довіри після Пукача та  Мельниченка до своїх спецсиловиків - Бо)
Таким чином у організаторів гіпотетичного озброєного повстання непросте завдання - їм протистоїть півмільйонне угрупування урядових сил. Головне в такій ситуації щоб у тих, що захищають уряд Януковича бійців вистачило грошового постачання і моральної мотивації.

54%, 15 голосів

46%, 13 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
24

Коментарі

13.11.11, 13:27

варіант 1

    Гість: modus vivendi

    23.11.11, 13:28

    без второго варианта они неуйдут

      33.11.11, 13:30

      партизанская война.

        43.11.11, 13:31

        т.н. "Бойцы внутренних войск" не могут противостоять вооружённому населению. По той лишь причине,что не обучены военной тактике и не владеют в совершенстве оружием.(это не дубинками избивать безоружное население)Основу составляет туповатая молодёжь с комплексами неполноценности ,после так называемой армии.

          Гість: Alter_ego*

          53.11.11, 13:34Відповідь на 3 від Hudson Hawk

          партизанская война.Гарна ідея.Але більшість українців спить літаргічним сном і НЕ ХОЧЕ прокидатись.Інтелігенція, як завжди в очікуванні,що все само-собою "розсмокчеться".Одні базікання,а злочинна влада озброюється до зубів.

            63.11.11, 13:34

            Не варто до зграї курячих та котячих "підрозділів" рівняти армію. У військових немає причин захищати владу: зарплати жебрацькі, соціально-побутове забезпечення відсутнє тощо. А ось у мусорів та СБ-шників причин любити владу на багато більше.

              73.11.11, 13:35Відповідь на 5 від Гість: Alter_ego*

              нас больше, да и население если поддержит .....

                Гість: Alter_ego*

                83.11.11, 13:47

                Нажаль,нема за що голосувати.

                  93.11.11, 14:01Відповідь на 6 від serg020777

                  Не варто до зграї курячих та котячих "підрозділів" рівняти армію. У військових немає причин захищати владу: зарплати жебрацькі, соціально-побутове забезпечення відсутнє тощо. А ось у мусорів та СБ-шників причин любити владу на багато більше. Підтримую! І знаю, що армія не стане проти свого народу! (проти сестер, матерів, коханих)

                    анонім

                    103.11.11, 14:03

                    Тут буде більше залежати від здібностей та рішучості повстанців. Адже ефективні та рішучі дії можуть схилити значну частину урядових сил на бік народу. В тому таки 2004 так і сталося.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна