хочу сюди!
 

Vitalina

34 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 28-35 років

На Житомирщині люди виступили проти циганського свавілля

На Житомирщині у селищі міського типу Миропіль близько 500 чоловік

провели акцію протесту проти побиття циганами свого односельця Івана Бабича та проти «циганського безладу». Як наслідок, представники місцевої влади пообіцяли покарати винних. Про це Gazeta.ua повідомили у прес-службі Соціал-національної асамблеї (СНА).

Зокрема, за інформацією активістів, 29 серпня мешканця Мирополя Івана Бабича було побито групою осіб циганської національності. За їхніми словами, причиною нападу на Бабича став попередній

конфлікт, під час якого чоловік вступився за дівчину, до якої чіплялись цигани. Останні пізніше вистежили його і напали групою близько 8 чоловік. Перший удар було нанесено автомобільним домкратом в обличчя, після чого Бабич знепритомнів.

«Добивали залізним пруттям та цепами. Якщо б деякі люди не

підтягнулися, то, напевно, убили б. Як наслідок, побитий лежить у реанімаційному відділенні лікарні», — уточнили активісти.

На заклик зібратись 3 вересня у центрі Мирополя та «покласти край

циганському безладу» прийшли близько 500 чоловік. Люди на півтори години перекрили рух по головній дорозі, вимагаючи покарати винних та вигнати з селища усіх осіб циганської національності.

«Врешті-решт приїхав начальник районної міліції, котрий намагався

заспокоїти розгніваних людей запевненнями розібратись. За його словами, побиття людини, яка лежить в реанімації, кваліфікується як дрібне хуліганство, і максимум, що отримають злочинці — це 15 діб адмінарешту. Тоді я поцікавився у представника закону, чи було б розцінено нанесення удару йому в голову, наприклад, сапою, як дрібне хуліганство», — зазначив представник СНА Дмитро Лесько.

Після цього учасники зібрання пройшли ходою по центральній вулиці

селища аж до залізничної станції, в районі якої проживають компактно цигани. Люди вигукували: «Циганів геть!». Кінцевим пунктом ходи став будинок місцевого циганського «барона». Мітингувальників заспокоювали представники міліції та чиновник селищної ради, які пообіцяли покарати винних.

Чергове зібрання селищної громади Мирополя активісти запланували на 8 вересня. Джерело: ГазетаУа
21

Коментарі

18.09.11, 09:26

Разом їх багато - їм їх не здолати!

    анонім

    28.09.11, 09:30

    Тепер учасників акції притягнуть до відповідальності за образу -- адже вони використовували неполіткоректне "цигани", а треба говорити "роми". А те що ці цигани когось побили -- для влад немає значення. Переслідувати їх не будуть, аби з Европою не сваритися. Та й плювати бандюки хотіли на те що там якогось українця побили.

      38.09.11, 09:59

        48.09.11, 10:26

        В 1992 році, в місті Павлограді Дніпропетровської області,щось було на кшталт цього,"апачі" циплялися та гвалтували дівчат,дівчата скаржилися хлопцям,коли вже терпець увірвався,то зібралися всі вихованці шкіл єдиноборств міста,до цього руху примкнули де які "блатні" і т.і.,небайдужі,спочатку "апачей" вибили з дискотек,кафе і інших,а потім побрибивали їх на базарі,що коли вони намагалися втекти на своїх авто,то хлопці перекидали ці авто,витягали "апачей" і просто прибивали.Після цих подій "апачи" звернулися в МВС із заявами,справу передали базарній міліції і начальник базарної міліції вів цю справу.Коли справу розкручивали,то до "апачей" приїхав їхній барон і сказав,що він не бажає,щоб "апачей" після цієї справи ,взагалі почали знищувати і наказав своїм "апачам" забрати свої заяви

          58.09.11, 11:09

          Давно пора...

            68.09.11, 15:33

            Цигани - паразити. Це знають усі. Це говорять усі. Але ніхто, окрім Гітлера, не лікував від цієї зарази.

              Гість: R0mmel

              78.09.11, 20:33Відповідь на 6 від УБН

              +100500

                88.09.11, 22:52

                Навітьу води є температура кипіння, і коли в нас закипить?

                  99.09.11, 07:20

                  "нет негров - нет расизма! " ВОТ И ВЕСЬ Х....Й ДО КОПЕЙКИ!

                    109.09.11, 09:48

                    "Кінцевим пунктом ходи став будинок місцевого циганського «барона»."
                    После этих слов я надеялся найти ПРОДОЛЖЕНИЕ - типа "и СПАЛИЛИ они этот домик!"
                    А нет... так ТЕРПИЛАМИ и остались...

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна