хочу сюди!
 

Vitalina

34 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 28-35 років

Шістьдесята Заставка

"Если хотите с кем-то себя сравнить, сравните с Христом."

Усі матеріали в моєму блозі, я бачу вперше протягом цієї години чи доби.

Це миттєвий аналітичний блог але НЕ пропоганда. Це в буквальному смислі пошуки і відкриття й обмін досвідом(через комментарі читачів).

Любителям гостросюжетних новин дещо є http://focus.ua/tech/183660?_rand=76988308

Я також шукаю щасливих людей в рубриці "Усі щасливі, однакові"

Коли мені було 19 років я тяжко захворів і стан мого здоров'я погіршувався з кожним днем. Я дуже схуд і не знав, що мені робити далі, але мені так хотілось жити! Я молився Богу, Якого я ще не знав, і просив Його допомогти мені. Пройшло 6 місяців. Однієї ночи пережив зустріч з Богом. Зі мною трапилось те що, в медицині називають клінічна смерть. Перед собою я побачив стовп з хмар, у якому буле життя і сила; я плакав і молив о милості і допомоги, але що Бог відповість мені, я ще не знав. Тоді я почув Його голос: "Ігор! Синку! Заспокойся, все буде гаразд. Я приму тебе! Ти тільки май віру у Мене до кінця і слідуй за Мною до кінця". Я був щасливим. Я зрозумів, що Бог любить мене, що Він чує наші молитви і знає про наші проблеми. Після цього я повернувся у своє тіло новим творінням.

http://emmanuel.org.ua/ukr/II/music/regions/ukraine/ivsegeda/miracles/index.htm

http://emmanuel.org.ua/ukr/II/music/regions/ukraine/ivsegeda/index.htm

. Відтак ми більш уявляємо, що таке щастя. Спостерігаючи портал i.ua, складається враження ніби тут одні нещасні і бездомники(звернемо увагу як я часто підкреслюю сімейність чи багатодітність, що для більшості цього порталу, просто дико уявляється. Згадаємо лише статистику в Україні де говориться, що більша половина населення розлучена чи має до шлюбні стосунки. І в такий спосіб виходить, що як ти вийшов на вулицю то маєш жити як усі бо інакше не існує?

Однак на сайті "Особистість" мене почали блокувати як пропогандиста, а не дослідника і я пропоную зацінити міркуванням над такими питаннями:


33%, 1 голос

33%, 1 голос

33%, 1 голос

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
3

Коментарі

Гість: mon

116.05.11, 21:26

я реалист

    216.05.11, 22:15Відповідь на 1 від Гість: mon

    Ну... якщо у моєму блозі заговорили "реалісти", значить і я реаліст