хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Замітки нашого співтовариства на пускають на головну blog.i.ua

Замітки нашого співтовариства не пускають на головну сторінку блогів blog.i.ua. Причина нам не відома. Невже, на цьому сайті введено жорстку цензуру до заміток на тему "Ми любимо тебе, Україно!".

В Україні заборонено писати про любов до України? Що ви думаєте з цього приводу?
15

Коментарі

анонім

113.05.11, 18:18

.. модератори вже наскрізь -"ґалубиє", майбуть якісь команди їм зверху поступили....

    213.05.11, 18:26Відповідь на 1 від анонім

    Натомість про секс і т. і. - без проблем.

      313.05.11, 18:26

      Тут є маленька підказка http://blog.i.ua/user/3965601/707155/

        Гість: ne_za_goramy

        413.05.11, 18:47

        Так! Я теж не бачу заміток на головній сторінці. Це можливо нові традиції з руйнування інститутів моралі як на і.ua так і в Україні взагалі. Бо в нас тепер є Гегемон, який КРАЩЕ НАС ЗНАЄ ЩО НАМ ТРЕБА.

          513.05.11, 21:49

          В блогах іноді бувають глюки і вісяки. Але це не може буть більше 1-2 діб

            613.05.11, 23:33Відповідь на 2 від блогер

            Натомість про секс і т. і. - без проблем.Якщо суспільство більше цікавить секс, ніж політика і провокаційні теми сьогодення, до чого тут адміни? Вони розміщають на головній найбільш рейтингові з точки обговорення теми. Може треба в першу чергу подивитись на якість і кількість заміток, які розміщуються у співтоваристві? (Я і себе маю на увазі). Як приклад, хоча б перевірте з точки зору граматики свій заголовок. Я думаю, що всім учасникам співтовариства треба підвищувати якість заміток і думати над тим, як зробити так, щоб співтовариство розміщувало замітки з різними точками зору і, у такий спосіб, розширювало аудіторію їхнього обговорення.

              713.05.11, 23:38Відповідь на 6 від viktor67

              Натомість про секс і т. і. - без проблем.Якщо суспільство більше цікавить секс, ніж політика і провокаційні теми сьогодення, до чого тут адміни? Вони розміщають на головній найбільш рейтингові з точки обговорення теми. Може треба в першу чергу подивитись на якість і кількість заміток, які розміщуються у співтоваристві? (Я і себе маю на увазі). Як приклад, хоча б перевірте з точки зору граматики свій заголовок. Я думаю, що всім учасникам співтовариства треба підвищувати якість заміток і думати над тим, як зробити так, щоб співтовариство розміщувало замітки з різними точками зору і, у такий спосіб, розширювало аудіторію їхнього обговорення.Пане Вікторе, а хіба Ви не знаєте, що замітки дописувачів нашого співтовариства є рейтинговими?

                814.05.11, 00:01

                Я тут ще подумав: це добре, що ви підняли цю тему.
                Бо всім учасникам цього співтовариства треба думати над тим, як зробити так, щоб матеріали, які тут розміщають, були цікавими, якісними і провокували не тільки схвальни "смайли" або "браво", а більш суттєви зауваження. І мені здається, що модератори цього співтовариства мало роблять для того, аби підвищити якість та різнобарвність заміток. Непогано було б моніторити, що пишуть інші блогери і запрошувати розміщати їх свої замітки саме тут.

                  914.05.11, 00:12Відповідь на 7 від блогер

                  Можливо я помиляюся, але мені здавалося, що замітки на головній розміщуються в залежності від кількості коментарів. Звичайно, тут є протиріччя, бо часто-густо замітка ні про що збирає купу коментарів лише тому, що її автор є розкрученим на і.юа.
                  Нам треба все ж таки подумати над тим, як знаходити певний баланс між кількістю заміток і їхньою якістю. Я усвідомлюю, що це дуже складне питання, бо навіть зі свого власного досвіду можу сказати, що іноді нічого не хочеться публікувати, а в другий раз хочеться опублікувати і те і інше. Але ж люди не можуть одночасно перварити великий шмат інформації і треба на це також зважати. Пропоную зробити замітку на тему "як покращити зміст і якість" заміток і долучити до обговорення цієї теми максимум блогерів. Після мітингу варто повернутися до обговорен

                    1014.05.11, 00:12

                    обговорення цієї теми.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна