хочу сюди!
 

Людмила

39 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 35-43 років

П'ятдесят шоста Заставка

"Несите повсюду весть о благой вести!"

У Понеділок надійшло дочасне оновлення безпеки зі служби Майкрософт, спеціально для ІЕ8, а у Вівторок планове оновлення безпеки системи. Отже від тоді я знову на моєму вірному конику, самому стабільному і якісному броузері. Між тим скажу спасибі Опера за підміну у складний момент, а тим хто Оперу любить і вірний цьому броузеру, маю сказати: поточна версія 11.10 вирішила багато броблем, а функція Турбо добре запрацювала(в попередній ледве дихало). Наразі планується нова версія 11.50, що обіцяє наблизити Оперу до якості ІЕ8.

Тепер же у мене питання, а як Господь Бог чи виправляє Він долю людини чи врачує?

Зрозуміти у цьому нам допоможуть дві наступні історії:

2 Устань, і зійди до дому ганчара, і там почуєш слова Мої.

3 І зійшов я до дому ганчара, аж ось він робить працю на кружалі.

4 І в руках ганчара попсулась посудина, яку він із глини робив. І він знову зробив з неї іншу посудину, як сподобалося ганчареві зробити.

5 І було мені слово Господнє, говорячи:

6 Чи не міг би зробити й Я вам, як ганчар цей, о доме Ізраїлів? каже Господь. Ось як глина в руці ганчара, так в руці Моїй, доме Ізраїля, й ви!

7 Я часом кажу про народ та про царство, щоб вирвати його, і щоб розбити та вигубити,

8 та коли цей народ, що про нього казав Я, повернеться від свого зла, то пожалую Я щодо того зла, яке думав чинити йому.

9 А часом кажу про народ та про царство, щоб його збудувати та щоб посадити,

10 та як він зробить зле в Моїх очах, щоб не слухатися Мого голосу, то пожалую щодо того добра, про яке говорив, що вчиню Я його.

(Єр.18:2-10)

Кор.: Ви можете сказати кілька слів про себе?

НАТАША:  Мене звуть Жуковська Наталія Юріївна. Я народилася 8 лютого 1962 р. Закінчила музичне училище м. Владимира за спеціальністю дирижер-хоровик. Маю сина. На жаль, я розлучена, проте Бог має свій план на все, і я вірю, що Він, що Він виповнить мою сім'ю. Я щаслива, що мій чотирнадцятирічний син Максим теж віруючий; він чудово співає і разом зі мною бере участь в концертах. Я працюю в асоціації "Еммануїл", і всі співробітники є моїми ліпшими друзями.

КОРЕСПОНДЕНТ: Коли і як ви вирішили складати і виконувати християнську музику?

НАТАША: Я не скоро дійшла до цього рішення. Після каяття перед Богом я стала віруючою, проте продовжувала співати на світській сцені. Пісні, що я виконувала на сцені, не були вульгарні чи жорстокі. Але через деякий час я зрозуміла, що вони всього навсього пусті. Незабаром я відчула всередині велетенський конфлікт. З одного боку, сцена була для меня всим, и я не хотіла її полишати. З другого боку, я більше не могла співати пісні, що нічого людям не приносять. Одного разу, мені зателефонував наш продюсер і повідомив, що вони планували чергову "тусовку" (збірний концерт), я сказала, що не поїду. Він уже знав, що я стала віруючою. він казав, що я з глузду з'їхала, відмовляюсь від грошей та позбавляю себе засобів до існування. Я відповіла, що обираю Бога і вирішила не виступати більше на світській сцені. А він, почувши це, мовив: "Може, ти й права". Отож я залишилась без грошей і, якщо можна так сказати, вмерла як співачка... По тому я провела півроку в маленькому провінційному містечку і молилась Богу. Я говорила: "Господи, ось я, візьми меня и використай мене, як Ти забажаєш!" Через півроку почались Божі чудеса! Спочатку разом з одним американським місірнером я записала у Владимирі одну християнську пісню. Йому дуже сподобалось, і він запросив мене співати у Москві. Одного разу, несподівано для себе, вийшло так, що я співала і славила Бога перед семитисячною аудиторією в Палаці Спорту. То була зустріч людей, які написали в місію "Еммануїл" після показу мультсеріала "Суперкнига". Після виступу мене запросили працювати в цій місії. Тут я записала три сольних альбоми і взяла участь у створенні дитячого аудіо- і відеоальбома "Все створено Тобою". Зараз я пишу і записую пісні про Бога і для Бога, співаю мультфільмах та відеопрограмах. Вирішивши служити Богу, я не тільки нічого не втратила, але й отримала набагато більше.

КОРЕСПОНДЕНТ: І останнє запитання. Ви щаслива?

НАТАША: Я просто дуже щаслива людина. Екл. 3:12-13, 22

http://emmanuel.org.ua/ukr/II/music/regions/ukraine/nyzhukovskaya/interview/index.htm

http://emmanuel.org.ua/ukr/II/music/regions/ukraine/nyzhukovskaya/index.htm

4

Коментарі

Гість: djeromo

111.05.11, 22:22

    211.05.11, 22:37Відповідь на 1 від Гість: djeromo

    Колись я був ще маленьким і лежав у лікарні, аж заходить лікар в палату, мама моя каже: він заснув. І лікар сказав "Нехай спить. Сон йому кращі ліки"

    Радий, що моя замітка так релаксивно на Вас по діяла