хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

БЮТ та НУНС пішли з Ради

Фракції БЮТ та НУНС залишили залу засідань парламенту на знак протесту.

Як заявив з парламентської трибуни лідер фракції БЮТ Іван Кириленко, у середу має початися "безпрецедентний судовий процес над Юлією Тимошенко".

"Фракція покидає зал і йде захищати свого лідера", - зазначив він.

Кириленко також назвав кримінальну справу проти Тимошенко щодо газових контрактів 2009 року фарсом.

"Ми категорично протестуємо проти такого свавілля, ми категорично проти, щоб день опозиції починався з такого цинічного і демонстративного переслідування і Юрія Луценка, і Юлії Тимошенко", - сказав він.

У свою чергу лідер фракції НУНС Микола Мартиненко заявив, що ця фракція наполягає на заслуховуванні генпрокурора та уповноваженого з прав людини щодо ситуації навколо Юрія Луценка.

"З нашої точки зору, запобіжний захід, який застосований до Луценка, непорівнянний з тими звинуваченнями, за якими ще не було розгляду суду. Він не повинен знаходитися за ґратами вже 5 місяців", - зазначив він.

"Ті, хто побив битами рибалок, вони знаходяться на підписці про невиїзд, вони не сидять за ґратами. Це вам порівняння відносно оцінок, які прокуратура ставить в тому чи іншому питанні", - заявив Мартиненко.

Лідер фракції НУНС наголосив, що життя Луценко у небезпеці. "Сьогодні на знак протесту ми покидаємо зал засідань", - сказав він, додавши, що четвер НУНС також буде починати з питання Луценка.

Як відомо, перед цим Верховна Рада відмовилася заслухати інформацію Генпрокуратури та уповноваженого з прав людини щодо ситуації з Луценком.

У свою чергу лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов висловив підозру, що опозиції "не потрібне вирішення питання, а потрібен скандал".

"Ми вже не перший раз стикаємося, коли у середу, коли порядок денний визначають представники опозиції, просто не хочуть працювати. Я взагалі не розумію, що значить - вся фракція БЮТ йде на судовий процес", - зазначив він.

"Це просто називається плюнули, розвернулися і пішли. Тоді з зарплати треба вирахувати", - сказав Єфремов.

Українська правда.
7

Коментарі

Гість: vktb

111.05.11, 13:58

мало піти з ради, треба виводити людей на вулиці

    211.05.11, 14:00Відповідь на 1 від Гість: vktb

    мало піти з ради, треба виводити людей на вулиці