хочу сюди!
 

Natalia

43 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Львів 9-го травня був полем битви...

Не буду переповідати те, що і без мене відомо про події у Львові 9 травня.
Мене більше цікавить суто моральна і психологічна картина подій, тому що я розумію обурення львів*ян, яким хтось вирішив порядкувати у власному місті.
Мені, як людині, що народилась і 25 рокі прожила у м. Донецьку, а наступні вже 25 років живу у  м. Львові, не один раз доводилось спростовувати закиди фобій. Я не один раз казав-доводив, що і у Львові, і у Донецьку ви можете спокійно говорити будь-якою мовою з умовою, що ви вічлива і порядна в поводженні людина, але якщо ти поводишся як нагле мурло, то отримаєш сповна по пиці не залежно від мови і національності як в Донецьку, так і у Львові.
Тому для мене є психічною патологією, коли люди з Криму чи інших регіонів їдуть відзначати 9 травня як День перемоги до Львова. Поясніть: що це за така Мекка для відзначення цього свята? Є міста-герої Одеса, Севастополь, Керч, Київ, як є Савур-могила і Сапун-гора, Букринський плацдарм - чому ці місця не в шані, а виключно Львів! Тільки там та перемога набуває значення? Цікаво чому?
Якщо брати до уваги здоровий глузд, то так званий "Прапор перемоги" після мандрівки областями України мав би зайти на 9 травня до Берліна і там бути розгорнутим у всій своїй красі. Але як видно ультрапатріотам "Русского блока" Берлін був явно не по-зубам і взагалі німці знову друзі, не те що вредниє хохли-бандеровци, а тому вони вирішили замінити Берлін на Львів і поперли сюди "водружать знамя победьі" І що з того вийшло? Як кажуть у Львові: "Дурдом "Веселка", а ось його пацієнти...
Також думаю не тільки мене дивує намагання певних верств нашого суспільства в наказовому порядку визначати героїв та обов*язок щодо їх пошани. Герої тим і герої, що їх шанують і поважають душею особисто, а не примусом. Як це має виглядати: хтось врятував людину від небезпеки і в подяку видано указ, щоб цей врятований щодня приходив і дякував своєму рятівникові та привселюно його вихваляв до кінця його чи свого життя... Тут явно якась аномалія психічна, вона і проявилась у Львові 9 травня.
Нарешті, ми бачемо, як "дружня Росія", за гроші якої відбулись всі подібні акції-провокації, в черговий раз... не те, щоб підсунула свиню, а зробила конкретне западло президенту України Віктору Януковичи, бо це в його країні громадяни чубляться і нагнітається соціальна ворожнеча, що навряд чи йому довподоби.
Взагалі якій людині довподоби, коли його роблять перед світом дурнем і свої, і чужі. Одні підсувають Закон, що явно порушує Конституцію, а інші - підсовують провокаторів для суспільного напруження.  Хіба що Віктор Янукович великий шанувальник Мазоха - о тоді йому явно є причина прибути на святе місце поклоніння до Львова! Я навіть підозрюю, що і всі горе-туристи "дев*ятитравники" їхали до Львова виключно як шанувальники і послідовники їх гуру Захер-Мазоха, а не задля якогось дурного Дня перемоги... І Львів їх не розчарував: прийняв як належить гостинно і задовольнив усі забаганки: "Мордобій замовляли? Як ні? Та ви не переживайте - все уже оплачено! Розслабтесь та отримуйте згідно прейскуранту..."
Що буде далі? Те що і було до цього: одні будуть брехати і займатись коньюктурними балачками, а нормальні люди... До речі, такі існують і серед регіоналів, бо саме від одного з них я почув найрозумнішу думку по темі, а саме: "Не в тому справа чи підпише, чі не підпише президент закон про червоний прапор як обов*язковий атрибут, а в тому, щоб свято було як свято, тому нехай місцева влада визначає які прапори вивішувати - їм на місцях краще знати кому і що вшановувати." Я згідний повністю з цією думкою. Сподіваюсь, що далі так і буде.
Доречно зауважити, що всі ці вихідні дні з 7 по 9 травня відзначався День міста Львова і  тому була сила-силенна туристів, які були нормальними гостями і я впевнений, що  вони отримали масу позитивних емоцій від відвідин до славного королівського міста Львова.

76%, 52 голоси

15%, 10 голосів

9%, 6 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
45

Коментарі

110.05.11, 15:15

Абсолютно згідний з тим, що ви тут написали. Єдине хотів додати, як мені дуже шкода, що партія "Свобода" черговий раз довела, попри патріотизм (можливо, щирий) їхніх чільників, вони грають сценарій, написаний для них Шуваловим і Льовочкіним.
І це гірко, що люди не бажують поступитися власними політичними амбіціями заради об"єднання України і її майбутнього.

    210.05.11, 15:47

    "ультрапатріотам "Русского блока" Берлін був явно не по-зубам і взагалі німці знову друзі, не те що вредниє хохли-бандеровци"
    Мене все це страшенно обурює,хоча я знаю , що це провокація на яку стараюсь ніколи не вестись,але в цьому випадку це злочин, Страшний злочин і я вболіваю за Львів'ян,бо вони несуть нам світло,а це світло хочуть перекрити для сходу,тому і пруть туди і їм "до сраки" рішення львівський судів,бо їм ніколи не зрозуміти суть верховенства права,моралі та культури відносин. Вони розуміють тільки палку.
    Останні новини кажуть звільнили голову облдержадміністрації і я сподіваюсь він не буде займати після цього високі посади. І якщо це станеться то знатиму , що Львів міцно тримає оборону і ворог не проїде і наш цвіт український не погас.

      Гість: Лъйошкин_Кот

      310.05.11, 15:50

      1)А що говорили ветерани самі перед святом?Цитую:
      Ніж таке святкування,то краще б й не згадували...

      2)А я от чомусь раніше не пам"ятаю,щоб у Львові до цього,хтось перешкоджав святкувати...Все було тихо та мирно.
      Висновок:
      клоунада замовена.

      3)Хотят ли русские войну?
      Так хочуть.Й тепер всім видно злочинність цієї влади,без прикрас.Й добре видно,які нам "друзі" РФ.

        410.05.11, 15:53Відповідь на 1 від viktor67

        які такі амбіції? приперся якийсь смердючий "русский блок", який не визнає суверенітету держави, мови, проповідує цінності, яким вже давно пора на задвірки історії! Люди, які поклоняються кату українського народу-Сталіну! це Львівяни мали їм поступатись? Геть з України проплачене московське бидло!

          510.05.11, 15:59Відповідь на 4 від vov4ik126

          ета фсьо за дєньгі льовачькіна! І тільки БЮТ об"єднає Україну

            610.05.11, 16:05Відповідь на 1 від viktor67

            Знаєте, комусь треба бути за партнера, навіть якщо панянка страшна...
            Жартую, але повірте, що то не так свободівці, як звичайна молодь пішла відстоювати своє місто від хамла.
            Владі потрібно було просто не допускати ці провокації і то не місцевій, а Президента у вигляді Хорошковського і Ко

              710.05.11, 16:11Відповідь на 2 від Офели

              Я вже написав, але повторю: Цимбалюк хороший чолові і мені шкода, що він йде з голови ЛОДА.
              А для Львова головне, щоб його не чіпали різні "освободители": не хочу твого меду, бо не хочу й твого жала...

                810.05.11, 16:16

                Українці повинні стати Українцями ,а не заглядати до цих пір ,своїм сусідам в рот.
                Ми вільна нація ,ми вільна країна.

                Як ворог ухопив тебе за горло,
                То не просись у нього, не молись;
                Збери в кулак всю силу й волю – удар!
                І так, щоб більш не підступивсь!

                Забудь свою мрійливу, щиру вдачу –
                В твоєму домі йде страшна війна!
                Не смієш бути п’яним чи ледачим!
                Вкраїна гине – це твоя вина!

                Щодня ти мусиш вчитись і боротись
                За кожен день, за думку, за слова –
                Щоби вкраїнським був твій дух і подих:
                У цій війні дрібниці не бува!

                Ти – на своїй землі! Тобі належать
                Тут всі права й обов’язок святий –
                Відстояти священну незалежність

                І пам’ять предків – й рід продовжить свій!

                  910.05.11, 16:16Відповідь на 7 від Богдан Бо

                  А хто тоді винен, що все те відбулося таки?
                  Нs,я чесно знати не можу як там у вас у Лівові чи хороша голова,чи ні,але мають же бути знайдені винні,а інакше це тільки перший захід і вони на цьому не зупиняться.

                    1010.05.11, 16:28

                    І тим, і іншим радиКАЛам була вигідна бійка. Тому хто перший почав, не важливо. По ТБ показували людей немолодого віку з букетами, яких не пропустили до якогось пам’ятника. Чому? І навіщо було фанам Тягнибока здирати з людей георгіївські стрічки? Імідж Львова трохи зіпсуто, а все -- через дебілів-провокаторів із обох сторін.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      6
                      попередня
                      наступна