хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Заставка №49

"Платить добром за добро похвально, платить добром за зло - по-христиански."

Якщо Господь благословить нову рубрику, то вона буде додатком у заставці. Є альбом І. Тальков "А любовь смеётся и поёт" але я не стану так називать свою рубрику. Краще ось так "Усі щасливі, однакові" 

Ось:

Мене звуть Ната. Живу в Сієтлі, США. Професія: співачка. Дата народження: 19 серпня 1981 року. Місце народження: СРСР. Сімейний стан: одружена. Склад сім'ї: чоловік і два сини -Сашенька - Sany, народився 17 лютого 1998 і Ромашка - Nathan, народився 20 грудня 1999. Улюблена тварина - Леопард. Улюблений поет - В. Висоцький. Улюблена телепередача - всі музичні. Улюблений співак - Ігор Тальков. Улюблена співачка - Тетяна Буланова. Улюблений актор - Жан-Клод Ван Дамм. Улюблена пора року - осінь. Улюблений час доби - ніч. Улюблений колір - зелений. Улюблене блюдо - французький салат. Улюблений напій - зелений чай і вода з джерела. Хобі - подорожі. Не люблю: хамства, нетактовності, самовдоволення, заздрості. Терпіти не можу марнослів'я. Не люблю, коли кривдять слабкого. Точка зору: Щастя в Бозі. Найбільше розчарування-втрата довіри до близької людини. Найбільший успіх ще попереду. Люблю співати…….. На початку 2003 року вийде мій другий альбом…..

http://emmanuel.org.ua//ukr/II/music/regions/usa/l_nata/index.htm (за цим посиланням її фото)

5

Коментарі

14.05.11, 22:16

ссылочка битая
ты типа сватаешь)?

    24.05.11, 22:28Відповідь на 1 від ГроГалораГран

    Перевірте ще... вроде робоча?

    Там з ліва є посилання на її альбом і декілька пісень вона дозволяє скачать даром.

      34.05.11, 22:33Відповідь на 2 від Крилами віри

      Перевірте ще... вроде робоча?

      Там з ліва є посилання на її альбом і декілька пісень вона дозволяє скачать даром.
      теперь работает)
      над качнуть послушать

        44.05.11, 22:38Відповідь на 3 від ГроГалораГран

        Як вдасться зберегти файл то скажеш як? Бо наразі дав запит у їх службу щоб пояснили. У мене вискакує плеєр, а як зберегти не знаю... за угодою ми можемо скачати доступну музику але лише для себе(не продавати і т. п.).

          54.05.11, 23:07

          ха, короче можно попробовать с плеера сохранить как выбрать в меню Файл

            65.05.11, 04:40Відповідь на 5 від ГроГалораГран

            Молодець, твій варіант пройшов з першого разу!

            Однак можна ще краще: є менеджер закачки "Мастер Закачки" на клавіші "згоден" даємо команду закачать с помощью "Мастер Закачки" в процесі закачки менеджером можна прослухать фрагмент і зупитнити коли не сподобалось. Доступних пісень малувато, нічого моя тема: знайти їх щасливі історії...