хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Спільна Справа ТБ "Вставай Україно"

                                                                    

                                              ДЕНЬ ГНІВУ ПРИЗНАЧЕНО НА 14 ТРАВНЯ


Громадянський рух Спільна Справа розпочинає всеукраїнську мобілізацію усіх свідомих громадян, незгодних з діями влади, з метою проведення 14 травня загальнонаціонального Дня Гніву. Акції протесту відбудуться у Києві та в усіх регіонах України.

Про це повідомив лідер Спільної Справи Олександр Данилюк.

«Сьогодні необхідно продемонструвати владі той реальний рівень громадської незгоди з її діями, який накопичився в суспільстві. Ця акція має стати сигналом того, що ані псевдореформи, ані псевдореформатори Україні більше не потрібні. З кожним днем життя українців істотно погіршується. Якщо не зупинити цей процес зараз, завтра це не матиме сенсу. Та швидість, з якою Україна летить у прірву, не залишає часу для роздумів», – підкреслив О.Данилюк.

За його словами, «14 травня усі громадяни, небайдужі до долі України, мають вийти на вулиці і показати всьому світові, що українці не є мовчазною отарою, яку можна безкарно гнати на забій».

Він також повідомив, що протести в усіх містах, які долучаться до акції, мають розпочатися синхронно об 11.00. У Києві протестувальники вийдуть до Адміністрації Президента та Верховної Ради. Для координації дій з підготовки акції створюється оперативний штаб. Усі, хто бажає долучитись до її організації можуть сконтактувати зі штабом за номерами: +380675056055, +380675388997, +380992241074.

Прес-служба громадянського руху Спільна Справа


9

Коментарі

113.04.11, 00:14

оффтоп (констатація факта)
А у пана з відео проблеми зі здоров'ям.

    213.04.11, 11:55

    Я вважаю, що такі акції потрібно готувати ретельно і обов"язково заздагеледь повідомляти. До того ж мало б сенс спочинати не у будень, а у вихідний, коли більше людей змогли б долучитися і відчути плече у захисті спільих інтересів.
    Ходити без кінця на мітинги, очікуючи на долучення інших, не у всіх вистачить терпіння і вільного часу. Без попередньої рекламної кампанії це все не дасть результату.