хочу сюди!
 

Юлия

42 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 30-50 років

В Україні діють підіслані опозиціонери - "перевертні"



Влада в Україні сьогодні дуже ефективно працює через псевдо-опозиційні організації та політичні сили для того, щоб дезорганізувати людей. Справжній же протестній громадськості не слід цуратись допомоги опозиційних народних депутатів.

Про це у коментарі Gazeta.ua заявив координатор громадського руху "Спільна справа" Олександр Данилюк.

За його словами, влада не дає зібратись опозиціонерам в одному місці для того, "щоб не з'явився єдиний фронт, який би міг впливати на концепцію держави".

Разом з тим, на думку активіста, головним критерієм оцінки опозиційності тієї чи іншої сили є переслідування її з боку влади.

"На нашу думку, якщо такого переслідування немає, то ті чи інші опозиціонери під цей критерій не підпадають. На собі ми відчуваємо тиск режиму. Коли б деякі запальні політики, які кидаються суворими вимогами, несли справжню загрозу, у них би були теж проблеми. Сьогодні ж таких організацій в Україні, в яких є проблеми, насправді не дуже багато", - уточнив представник "Спільної справи", додавши, що другим критерієм справжньої опозиційності є "реальна опозиційна робота".

Крім того, Данилюк зазначив, що "Спільна справа" не є прихильником того, що сьогодні без допомоги опозиційних народних депутатів є можливість ефективно провести акцію і досягнути перемоги.

"Для того, щоб провести потужну акцію, повинні бути синхронні дії і презентація в міжнародному суспільстві. Має бути і матеріально-технічна допомога. Йдеться не про грошову підтримку, а про логістику, транспортування людей, їхній захист від неправомірних дій правоохоронних органів тощо. Для того, щоб провести потужну протестну акцію, потрібна ешелонована організація".
7

Коментарі

16.04.11, 20:12

100% верно сказано

    26.04.11, 20:18

    и як тилькы справжни украйиньци провэдуть потужну акцию протэсту, правыльни и дэмократычни эуропэйци йих тут же пожалиють, а влада злякайэться и станэ гарнюнею )

      36.04.11, 20:22

      якщо хочеш досягти якогось результату, потрібна ретельна підготовка, а як же.

        46.04.11, 20:47Відповідь на 2 від Q2

        и як тилькы справжни украйиньци провэдуть потужну акцию протэсту, правыльни и дэмократычни эуропэйци йих тут же пожалиють, а влада злякайэться и станэ гарнюнею )
        Ця влада не потрібна не гарненя ніяка... Вона просто мусить піти, або її знесуть. Читайте історію України, гайдаматчину або Холодний Яр.

          56.04.11, 20:49Відповідь на 4 від endryx68

          не надо себя обманывать - сносить некому