хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Наше майбутнє - Це будуть професійні кретини!

Зміни в освітній галузі, ініційовані Міністерством освіти й науки, молоді та спорту України, мають на меті знищення української освіти. Таку думку у коментарі журналістам висловив доктор філологічних наук, почесний президент Національного університету «Києво-Могилянська академія» (НаУКМА) В'ячеслав Брюховецький. «Товаришу Табачнику (глава МОН — ред.) поставлено чітке завдання — знищити українську освіту. І він це виконує у міру свого розуміння, часом як картярський шулер, часом досить вправними адміністративними засобами», — заявив В.Брюховецький. Разом з тим він розкритикував ініціативи Табачника щодо створення професійно-орієнтованих шкіл і впровадження у школах електронних підручників. «Справа в тому, що Табачник нічого не враховує. Він взагалі спитав, чи треба професійно-орієнтовані школи? Він прихильник Радянського союзу, але він чомусь забув, що радянська школа була не професійно орієнтована, але, це була чи не найкраща середня школа у світі. Дитині треба дати знання базові. І не можна їй сказати: ти не вчи математику, ти вчи географію і більше тобі нічого не потрібно! Це будуть професійні кретини! Такі, приблизно, як сьогодні у Міністерстві освіти», — наголосив В.Брюховецький. «Інша задумка — дати дитині електронну книжку. А він із лікарями порадився, що буде із тими дітьми? Вони сьогодні і так перевантажені електронікою. А що буде, якщо ця книжка впаде і розіб'ється, як буде вчитися та дитина? Табачника не цікавлять поради, а лише його власна думка: абсолютно непрофесійна, демагогічна і антиукраїнська, цілеспрямовано антиукраїнська», — додав президент НаУКМА.

 

Джерело: Вічна Україна

18

Коментарі

анонім

130.03.11, 09:39

Табацюра виконує завдання окупантів. Їм не потрібні філософи -- від них одна морока. А прості інженери, з вузьким спектром знань і низькою культурою, та ще й, бажано, зманкрутілі -- це найвище, що можна дозволити рабам. Отож і пнеться жидівська морда.

    230.03.11, 10:08

    Завдання собачника підготувати рабську неосвідчинну робочу масу для заводів ахметова, фірташа та їм подібних. І, на жаль, зі своїм завданням ця потвора справляється

      330.03.11, 11:19

      ця худоба понаприймаї різної х...ні, що потім довго розгрібамем...

        анонім

        430.03.11, 13:33

        Толераствуєм !
        Табачники вже міри не знають.

        Одна табачниця мені в коментах написала , що Київ табачники заснували !Отакої

          530.03.11, 18:11

          на жаль

            630.03.11, 19:11

            Ця прикра тендеція зароджувалася не при Табачнику. Він звичайний холуй, ще й грошенят заробив..., на понівеченій психіці моєї дитини. Бог йому судья.

              Гість: front242

              730.03.11, 21:50Відповідь на 4 від анонім

              ого, усьо переїзджаю, такої наруги ще не чула дивилася на табачника і все не могла згадати, де ж такий "вираз мізку" бачила, може де на гравюрах...