хочу сюди!
 

Инна

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

Футбольные фанаты из ЕС о Киеве: «Это тихий ужас»



Киев не готов принимать туристов из ЕС в рамках турнира Евро-2012. Об этом пишут британские фанаты, после посещения украинской столицы во время матча «Динамо»-"Манчестер Сити».

Как пишет Gazeta.ua, один из болельщиков по имени Джонатан подробно описал свои впечатления от Киева. «У вас поистине безумный город. У нас уже появились ваши буклеты к Евро-2012, которые обещают чистые и озелененные улицы, европейские отели, а также дружелюбный персонал и терминалы с картами города едва не на каждом углу. На деле же — до Евро у вас остался всего год, а мне попался только один такой терминал вблизи станции метро «Крещатик», но и он оказался в нерабочем состоянии. 



9

Коментарі

124.03.11, 18:14

да и пусть. облажаемся по полной программе. "чем хужэе-тем лучше".

    224.03.11, 18:27

      анонім

      324.03.11, 18:59

      Це ж яким дебілом треба бути, щоб їхати в чужу країну без знання якщо не тамтешньої мови, то хоча б якоїсь із міжнародних! Приперлось зі своєю національною мовою... Хай би ще хоча б взяв електронний перекладач.
      Придурок той англієць. Я б з такого погнав би.

        425.03.11, 11:15

        от вам і погляд зі сторони. про Львів - як бальзам на душу

          Гість: sonichka

          525.03.11, 12:36

          сумно і шкода за Київ і киян, аж дивно, з боку здається, що туди вся головаста молодь зїжджається...
          а Львів рулить!!! справді, зараз вказівники у Львові ледво не на кожній вулиці і назви більшості вулиць подвійні - українською і в латинській транслітерації Welcome!

            анонім

            625.03.11, 14:10Відповідь на 5 від Гість: sonichka


            Для мене це ще одна причина зневажати Львів. Треба бути господарями в своєму домі, а не прогинатись під зайд з Європи. Вони ж кирилицею вказівники не дублюють...

              Гість: sonichka

              725.03.11, 14:35Відповідь на 6 від анонім

              шановний, а до чого тут зневага? латинські літери є основою алфавітів наших західних сусідів. нічого проти того, щоб вони вчили українську не маю, впевнена, що транслітерація назв історичних памяток і вулиць тільки допоможе їм у цьому і зацікавить. і знаєте, кому кому, а львівянам закидати те, що вони не господарі у своєму домі цілком недоречно, свободолюбство і українська ідентичність тут з материнським молоком передається.

                анонім

                825.03.11, 15:02Відповідь на 7 від Гість: sonichka

                  925.03.11, 16:11Відповідь на 6 від анонім

                  Це ж яким треба бути українцем, щоби зневажати місто, де збережено українську мову, традиції, культуру. Та Ви, повинні зневажати тоді усю Україну, а особливо Запорізьку область, територію, де від українського лишились, напевно, одні назви. Пишу так, бо знаю не зі слів.

                    анонім

                    1025.03.11, 17:21Відповідь на 9 від STENI

                    От якраз у Львові українська мова та традиції не збережено. Мова там сильно відрізняється від української, традиції та архітектура більш схожі на західноєвропейські, а не на українські, серед релігій домінує жидопоклонництво... А головне - у Львові велика концентрація людей, які хочуть поїхати на заробітки (а то й на проживання) за кордон, в той час як Східна Україна сидить в своєму болоті і нікуди не тікає як щур з корабля, що тоне.